Sista dagen på jobbet...

Ja nu e den kommen, sista dagen på jobbet. Orkar inte jobba en dag till känner jag, är ju helt slut på kvällarna. Nu kanske man kommer kunna va lite mer social efter 18 =)
Idag får vi leverans på 2,8 ton mönster...skönt avslut innan ledigheten...not...;)

Körlektionen igår gick bra, han sa att jag lärt mig kolla döda vinkeln och köra helt rätt i rondeller men jag kör för övrigt lite fort ( han har ju inte träffat min lärare ;))
Känns bra att det bara är de jag behöver tänka på.
Gjorde stan med pernilla sen, hon shoppade mest måste jag säga. Men jag hittade iaf en Klänning på Gina som var så fin så + två mamma linnen som jag verkligen behövde, så himla oskönt att ha ett linne som slutar mitt på magen ;)
Niklas och jag kom innanför dörren precis samtidigt och då var jag helt slut! Jobbigt att gå på stan jue!

27 November

Idag blir det en kort dag på jobbet, vid två så ska jag åka till Jakan och köra lite bil. Känns som jag har så mycket annat som snurrar i huvet nu så jag har inte tid att bli nervös inför uppkörningen som inte e så himla långt bort nu. Ni vet ju att jag kör upp i December =)  Ni som vet datum, typ la familija skvallra inte ;) 

De blir så bra så =) 


Efter körningen så ska jag möta Pernilla i stan för att kolla in lite mammakläder, har tröttnat på mina enda byxor och de två klänningar jag kan ha, lite variation bitte!

Niklas ska pyssla med bilen på hobbykvällen idag så jag passar på att shoppa lite =)

Fick förresten en kommentar av han igår som inte va så kul att höra, " Du har blivit lite rund i ansiktet Elin"
Hmm...Vet inte riktigt...de e tur att jag väntar nått så underbart som en bebis och inte bara e tjock DÅ skulle jag bryta ihop.


Graviditetsvecka 34

Bebben hade fortfarande inte vänt sig, gör hon/han inte de tills nästa besök hos barnmorskan så ska de bokas in ett till Ultraljud. Gör mamma glad nu och vänd dig =)

Annars så rullade allt på som vanligt, jag hade ett mått på 32 cm över magen.
Bebben hade ett hjärtslag som låg på 155 slag i minuten.
Jag har gått upp till 80 kg nu, oj oj!
Fick en uppmaning att gå på graviditetsvattengymnastik också så nästa fredag blir första gången, ska bli intressant. Är inget direkt fan av bassänger och klor, men va vet jag det kanske e jättekul.

Nu så ska jag gå och plocka 900 mönster...min kropp kommer må SÅ bra i eftermiddag. Känns bra att det bara är 4 dagar kvar att jobba =)
Min chef tyckte det såg så härligt ut när jag stod och inventera i fredags så hon var bara tvungen att ta en bild.
Så detta e en ganska uppdaterad magbild =)


Pingvinens vandring över Gärdet

När jag var bosatt på Britas mötte jag ofta en dam/tant av den lite kraftigare varianten som gick lite som en pingvin. Det blir ju lätt så.
Nu e jag hon, vaggandes fram i snön över gärdet =)

Idag har jag ont på ställen jag inte visste man kunde ha ont, hoppas att de inte sitter i sig alltför länge.
Nu klagar jag lite men ni vill ju veta hur jag mår ;)


Å vilket snöoväder vi fick igår, tycker faktiskt att det är riktigt mysigt ute nu. Har ett sånt sug efter glögg, pepparkakor och tända värmeljus. Får se om vi hinner med lite senkvällsmys när vi kommer hem ikväll, vi ska nämnligen till min bror på födelsedagsmiddag, ska bli så kul så!

Imorrn e de födelsedagsmiddag på samma ställe fast med mamma som gäller ;)


På tal om min bror så drömde jag faktiskt om Andreas här om natten! Vi var små, satt och åt kvällsmål hos mormor och morfar och andreas tuggade ut Batman från en rund tekaka ( som han alltid gjorde när vi var små). Jag blev självklart JÄTTE imponerad. Försökte de själv på morgonen sen och jag kan fortfarande inte, haha..vilken sopa man e!


Spakväll

Mötte upp Elli vid gullmarsplan igår för att gemensamt åka till Blåsut (och huuuur ofta går man av vid den stationen).

Det var ju spakväll med produkter från Mary Kay som stod på schemat i afton.

8 tjejer blev vi, te, kakor, godis och hudvård/fotbad. Jag stod dock över fotbadet, det var mindre smidigt att pyssla om fötterna när man har en stor mage i vägen =)

Men det var så mysigt så. Gillar verkligen deras produkter, huden blir så otroligt mjuk.


Stackars Pernilla fick åka runt hela söderort för att lämna av tjejer som hade lyckats få plats i världens minsta bil. Jag fick sitta fram jag, tur de för jag skulle ta upp två platser bak, hehe.


Väl hemma så hade jag fått paket från Bluebox, mina pipparkaksformar har kommit! Snacka om snabb leverans =)
  yey!


Neeeeeeeeej!

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeej!
Det blir Lasse Kronér som sitter i tv:n på julafton och tänder ett ljus!
Funkar ju inte alls!
Snälla svt, det är ju inte alls kvalité.
Arne Weise VS Lasse Kronér
Go Arne GO ARNE!

Thighs strikes back

Jag kände de på mig, det var något som jag skulle göra denna vecka. Så obehagligt att veta men inte veta vad.
Sen så fick jag ett sms av Pernilla imorse, en påminnelse om att det var Spakväll ikväll. JUST DE!
Så ikväll så ska jag ligga med gurkor på ögonen och bada fötterna vid globen, skööönt =)

När magen är ivägen om man egentligen inte ser hur man ser ut under naveln så får man lätt en chock när man står framför en spegel.
Det fick jag igår, jag visste att jag fått bristningar på låren eftersom dom blivet regält mycket större MEN de jag såg va ju löjligt! Det var inte alls kul =( tittade på niklas som gav mig en förskräckt blick och sa sedan, dom försvinner och bleks nog...hoppas jag.

Soppa

NIklas e i garaget och jobbar.
Va gör jag?
Jag har precis gjort soppa! E inte de så otroligt hemmafruigt så säg, och den blev jättegod! Karibisk Fisksoppa, hittade receptet på Allt om mat.

Nu så ska jag slänga mig på soffan med värmedynan, ryggen måste få sig en omgång =)

Inredning

Inatt vaknade jag av halsbränna, USCH, så de va bara att gå upp och knapra Graviscon ( tror jag de stavas ). Himla äcklig tablett alltså, man ska tugga sönder den innan den sväljs så de blir som en skum i munnen. Härligt.

Nu sitter jag och kollar lite roliga heminredningssidor, det finns så mycket fint man kan köpa. Ibland önskar jag att vi bodde i ett slott så att vi kunde köpa allt som jag vill ha i inredningsväg. Det blir helt enkelt inte bra att pressa in så mycket på 69 kvadrat. =)
Men en sak vi bara måste ha e något på väggen i bebisens rum, det är en vägg som e helt vit och de går bara inte. Antingen blir de någon textremsa, har hittat en asbra sida som gör väggdekor/text. Man kan skriva vad som helst, bestämma storlek, färg och typsnitt på bokstäverna helt själv. Sånt gilar vi =)
Eller
Kanske en stor Canvas tavla med Bebisen på väggen, de finns många hemsidor som gör canvas-tavlor och det är faktiskt ganska billigt med tanke på vad man får.
Egentligen så vill jag ju ha de i vårt sovrum men vi får se vad som blir bäst.

Har förresten hittat nått som jag bara ska ha! ( Ha-begäret bara stiger )
Pipparkakor! Fatta va kul, bjuda svärmor på lite pepparkakor och glögg så kommer de fram pepparkakor som ser ut sådär. Underbart!
Även Niklas tyckte att de va klockrena och ett självklart köp. Så nu vet ni va jag kommer änga lite tid till i december , baka pipparkakor ;)

Det va helgen de!

FRUKTANSVÄRT trött!

Vet inte riktigt varför, har sovit hela natten och inte drömt något som jag kommer ihåg. Kände bara direkt när jag vakna att detta kommer bli en riktigt jobbig dag.
Sitter som en Zombie på jobbet och grattis till mig eftersom måndagar e dom dagar jag har som mest att göra.
Har börjat få lite ont i ljumsken, känns som om jag alltid har världens träningsverk vilket betyder att jag går som en idiot.

Annars så e allt kanon och Bebben mår strålande!

Tror att bebben gillar att åka bil, det blir alltid liv i magen när vi kör en vända =)

Känns skönt att de mesta e inhandlat, vi ska köpa en bilbarnstol men det vet vi redan vilken, väntar bara på att de kanske kommer ett kanonerbjudande, hehe. Än så länge så kan man ju vänta och hoppas iaf. Allt för att spara pengar, det är dyrt med bebis.


Helgen har vart snabb =)
I fredags kom Camilla, Kim och lilla Adrian förbi. Så otroligt snällt barn, man kan ju bara hoppas =) Och självklart åt vi ostkaka, niklas fick i uppgift att inhandla och han fick åka runt en hel del, affärerna hade inte ritkigt förberett sig på att svenska folket skulle vräka i sig efterrätt denna dag.

Adrian fick inviga vår babysitter..

 

Lördagen spenderades i bland annat barkarby där vi fick en parkeringsböter SUCK, hade inte alls koll på att det var P-skiva som gällde där nuförtiden.
Sjukt tråkigt att kolla i affärer när allt e sytt för ikke gravida tjejer. Men de fanns mycket kläder jag hade kunnat köpa.
Det fick bli strumpor iaf, tror niklas tröttnat på att jag alltid går och nallar i hans garderob.=)

Åkte förbi niklas föräldrar också innan vi åkte till Söder för att hälsa på Familjen Berg-Arneving. Vi hade ju ÄNTLIGEN köpt en present till lilla adrian, bara sådär 1 månad senare än alla andra. Men vi hittade ju en sån fin present =)

 Vilken bra pappa min älskling kommer bli! Kolla skorna! Det är vår present till Adrian. SÅ cool han blev!  Niklas övade på att byta blöjja =)

På söndagen vaknar jag upp heelt ensam, Niklas hade smygit iväg till garaget. Tråkigt det är att äta frukost ensam på helgen. Då vill man ju äta en riktigt "Linnea" frukost. ( För alla som inte vet va de innebär så betyder de otroligt mycket av allt, som en mindre frukostbuffé).

Mamma, David och Andreas kom och hämta upp mig vid ett för att åka och kolla inredning till mammas nya moderna vardagsrum, det blev två limegröna kuddar och en brun/guld kudde för 745 kr, som hittat! Men å andra sidan så e ju inte Indori världens billigaste affär direkt men mycket snyggt har dom.
Vill tex ha en skohylla därifrån som e tre våningar, niklas och jag har nämnligen så himla mycket skor.

På kvällen sen så blev de middag hos mamma.


Bokföring på en fredag

Fredag...
Sitter med bokföringen på jobbet, de borde va förbjudet att göra bokföringen på fredagar. Det krävs alldeles för mycket tankeverksamhet.
De e papper,papper och papper som ska räknas ut och stämma på ÖRET!!!

Såhär ser mitt skrivbord ut just nu.
 Blir trött bara av att se de. Men snart e de lunch! =)

I ♥ Eurotecknet!

Sitter just nu och skriver prislistor till 2009, många av våra kunder finns i Euroländerna och gissa om jag vart sjuuukt irriterad när jag inte kom på hur man gör ett eurotecken på tangentbordet. En liten grej som kan göra mig såå lack.

Som tur e så finns min bror =) Han kan allt han =)
Titta.
€€€€€€€€€€ jag veeeeeeeeeeeeeet!
Kanske bara e jag som inte visste men jag står för att jag inte kan allt om datorer. hehe.

Nu kan jag till och med göra massa annat skoj som jag hitta medans jag leta.
• Y ♦ ♣ ♠ ☺☻ ♥
Kommer väl inte använda de såå ofta men hjärtat kan man ju smuggla in lite varstans, de e ju gulligt =)


Havandeskapspenning

Hurra!
Jag har fått besked från Försäkringskassan angående Havandeskapspenning och dom har beslutat att jag får hel HP.
LOVLEY!
Detta betyder alltså att från och med den 1 december så kommer jag att vara hemma. Känns jätteskönt, redan nu har jag svårt för mycket av mina arbetsuppgifter + att jag får så förbannat ont i ryggen.

På tal om besvär så fick jag en liten irritation från Niklas igår, kan ni gissa vad d e som han tycker e jobbigt?!
Jag ANDAS för högt, haha.

Jag har filmat från bla arvikafestivalen och skolan i 2:an på gymnasiet och nu ska jag äntligen hämta ut den så att jag kan få se filmen för första gången sen den filmades. hehe...Ska bli rikigt kul att se sig själv som 17 åring. =D

Ostkakans dag...på fredag...

Igår jobbade Niklas i garaget (igen) så jag passade på att göra lite små ärenden och hälsa på mamma och lillebror.
Skönt att slippa laga mat någongång när man kommer hem från jobbet.
Bebisen hade värsta partyt i magen men David ville absolut inte känna hur bebisen hoppade runt, hmm..hehe.

Det blev till och med efterrätt, ostkaka. Asbra att det är ostkakans dag på fredag, e ju extrapris på ostkaka överallt. Och huuuuuuur gott e inte de!?!
 Davids bord va inte lika praktiskt som mitt ;)

Ikväll så ska min älskling inte jobba så de blir bara en myskväll hemma, wey =)
Kanske tom får komma hem till lagad mat...=)  

Graviditetsvecka 32

Var hos Barnmorskan igen imorse.
En rutinkontroll, hade gått upp till 78 kg vilket betyder att jag gått upp 14 kg. Känns kanoners =)
Kollade mitt blodvärde också och de visade att jag skulle börja äta järntabletter nu. Hoppas att jag blir lite piggare av dom.
Bebisens hjärta slog med 140 slag i minuten och jag hade ett mått på 30 cm över magen.
Allt detta innebär att jag fortfarande ligger på den exakta mittenlinjen. Hehe.

Å såhär ser jag ut nu..hehe.

Bild från Babyduschen i lördags tagen av Bella


Bilder

Nu så har de dykt upp lite bilder från i lördags! 
 
 Pernilla och en skymt av Linnea e bakgrunden. 

 Här sitter vi, djupt inne i ett samtal. Jag sitter såklart och smaskar ;)

 Ser den god ut eller vad?! Jag baka och pernilla smeta på glasyr =)

Babydusch

I fredags var de hem tidigt och handla, laga mat och baka.
Va man lite trött på kvällen sen eller...


På lördagen var det till att baka ännu mer, kände mig så otroligt pysslig. Hade ganska gott om tid på mig innan alla skulle dyka upp runt 18 MEN trots de så vart jag grymt stressad sista timmen, tur att Pernilla och Maria kom tidigare så att jag fick hjälp med att blåsa ballonger och pynta lite kalasigt.
Otroligt nog så var alla så otroligt punktliga, de har nog aldrig hänt =) Sen var de till att äta onyttigt till runt halv tolv då den sista gästen gick hem. Helt sjukt att tiden kan gå så fort!
Vi kommer få en sån välklädd liten bebis för så mycket fina babykläder vi fick, garderoben e riktigt välfylld!

Jag var tyvärr ritkigt dålig på att ta foton under kvällen, får hoppas att jag kan få låna lite bilder från andra kameraflitiga så att ni får se lite bilder.
Det var en sån kul kväll och jag tackar alla som kom!!
Vi får se till att se Bananmannen Linnea ;) ERIC ÄR BANANMANNEN!

På söndagen var de ju fars dag, min pappa sitter som klistrad på landet så jag och Niklas åkte iväg till Vällingby istället för att fira Niklas pappa.
Vi stannade vid garaget på vägen för att Niklas skulle på nått möte, ett äldre par som han hade hjälpt ville presentera en solklar affärsidé som Niklas självklart skulle passa perfekt för. HAHA..eller inte. Intresset flög ut från fönstret efter 2 minuters presentation.

Sen vart de våfflor! Sjukt va sällan man äter de, men gott e de, synd bara att man blir tjockismätt efter 2 st.
Kollade lite hemmafilmer på Niklas när han var liten/ung också. Det var riktigt kul! Måste säga att han var kung bakom kameran, vilken presentatör, haha!


haha...

Alltså jag måste bara...
Va E detta för bild?! Maria hade den på sin jättegamla blogg. En mer osmickrande bild har jag nog aldrig sett!


Pyssel

Här har de pysslat så de skriker om det.
Babyrummet har fått upp hylla, gardiner och Niklas träd som han gjorde för jäääääättelänge sen. Vi satte upp lampor bakom trädet och det blev så fint så, mysigt ljus.


I onsdags var jag på IKEA med Pernilla och köpte lite grejjer till kalaset / babyduschen imorgon. Så kul att vi blev ett litet gäng trots att så många e utomlands eller pluggar på annan ort.

Ikväll ska vi handla bak tillbehör och baka tårtbottnar. Det andra blir morgondagens projekt, tur att jag får lite hjälp =)

Måste kanske städa lite också...suck, det blir fullt upp ikväll.


Besök!

Igår så var jag så himla sugen på en riktigt fet pizza så jag mötte upp niklas i Fruängen för middag på den lokala pizzerian. Mums!

Tycker att det är så himla kul att få vanlig handskrivna brev, igår fick jag ett som var adresserat från Berlin! Det var Linnea som hade skickat ett tyskt födelsedagskort till mig! Å jag blev SÅ glad, tack så mycket Linnea. Upp på kylskåpet!

Vid sju så plingade Helena och Sarah på dörren, så himla kul att ses! Det var alldeles för länge sedan. Vi snackade bebis och livet =) Fick två helt underbara presenter också...

 Här e en, Fin va?! Dom e så otroligt pyssliga dom där brudarna ;)

Jojje kom också för att spana in lägenheten och min feta mage så niklas fick lite avlastning från allt tjejfnitter, hehe. 
Var bara en öl som fattades ;)
E så himla avis på sarah, hon har opererat ögonen så nu ser hon helt klart igen, JAG VILL...men jag vågar inte + att de kostar ju en hel del. Tänk va?..att vakna på morgonen och kunna se direkt, ligga på soffan/sängen och kolla tv utan att behöva rätta till glasögonen hela tiden. Sköööönt....

Pappa var med i aftonbladet igår förresten!

 Där sitter han i sin egna lilla värld =)


Födelsedag

Så var födelsedagshelgen över =)

I fredags så va de fort iväg till pernilla efter middagen eftersom vi lovat mamma att hjälpa henne med att ta hennes nya soffa. Det gick som smort =)
På kvällen/natten kom pernilla förbi, halloweenfesten var slut och vi ville självklart se hur hon såg ut. Hon var så söt så!
Öppnade Niklas present vid tolvslaget, fick 3 mjuka och otroligt fina barbapappor som jag velat ha länge, dom ska stå inne och vaka över bebisen sen.

På Lördagmorgon kom pernilla förbi igen och grattade mig lagom till frukosten, så kul att vi bor bara 100 m från varandra nu!
Sen var de fullt upp med fika och middag. Niklas familj kom förbi och åt tårta vid två och sen bar de av till mamma för födelsedagsmiddag vid 17.
Fick så mycket fina presenter; skor, klänning, pengar...tack för de!
TACK för alla fina grattis sms jag fick under dagen!

Vi hann faktiskt med att gå på UnderBARA BARN mässan i Älvsjö på söndagen också! Det var kanon, mycket gratis prylar och blöjor. Vi fick med oss en hel del hem + att vi köpte bärsele, bröstpump och sånt. Det var ju till mässpris alltihop så fynda gjorde vi verkligen! Känns bra =)
På kvällen sen så var de födelsedagsmiddag hos pappa som gällde. Det var så gott så!

RSS 2.0