Nix...

Fortfarande ingen bebis...
Just nu är jag inne i någon svacka för herregud va trött jag e på att vänta nu. Känner mig bara tjock, ful och trött!

Kom nu älskade bebis!

Ultraljud på KS

Har precis kommit hem från KS och ultraljudsbesöket.
Allt var helt normalt, hjärtljud, fostervattenmängd, vikt, och de känns riktigt skönt. Bebisen mår verkligen bra i magen och tjockar till sig, väger uppskattningsvis 3,6 kg.
Fick tid för igångsättningsPLANERING på måndag 09:50. Bebisen mår så bra så, självklart så vill både dom och jag att de ska sättas igång normalt, men som sagt på måndag så ska vi se va som sägs. Jag börjar bli lite smått otålig och lättirriterad nu ;)
Hoppas på bebis i helgen =D

Inne i v. 42!!

Ringde ultjaljudsavdelningen på KS imorse och bokade tid för v.41+ ultjaljud. Fick tid imorrn 13:15, då ska dom kolla bla. bebbens vikt och fostervattenmängd. Är inget utöver de normala så kommer vi att få tid för igångsättning, antingen på fredag eller på måndag.
Vilken lat liten bebis vi har, vill inte vända sig själv eller komma ut själv, hehe ;)
För varje dag som går nu så känns de som om jag går upp ett kilo, får en ny finne och ännu en bristning, SUCK. Vi vill bara träffa dig bebben! 


BF+7

Om ungefär 2 timmar så ska vi vara hos Barnmorskan. Vi får se va som sägs om bebben inte vill komma ut, vill ju självklart att de ska komma igång utan hjälpmedel men att bära bebben alla dessa extra dagar e riktigt jobbigt. Nu vill vi verkligen träffa dig bebben!

Igår fick jag verkligen röra på mig, hjälpte niklas mamma shoppa massa möbler på Ikea de blir mycket gående =)
Käkade middag hos bella och krull och där tvingade niklas mig att gå upp för extra trappor, sjukt jobbigt! 

 Skriv en pratbubbla, va säger Krull? HAHA!


Fortfarande ingen bebis..

Nix, bebben vill verkligen inte komma ut!
Nu börjar trixen bli mycket lockande =) Finns massa olika saker som sägs kunna skynda på lite, bara att prova. Äta färsk annanas, gå promenader, äta stark mat, ha sex. Har provat många av förslagen..fortfarande ingen bebis.
Igår åt jag och Bella stark mat och jag drack korkat nog en massa juice så fy i helvete vilken halsbränna jag hade inatt! Men jag får ju helt klart skylla mig själv. Idag är de mild mat och vatten som gäller. Hehe.

Väntan...

Blir galen!!
Att bara gå hemma och vänta på att något ska hända är inte riktigt min grej har jag märkt MEN jag har ingen ork till att göra en massa saker. Min kropp har tröttnat på att väga alldeles för mycket och vara så otymplig.
Vill verkligen att bebisen ska komma nu! Vill se dig lilla älskling!

BF

Idag blir de ingen bebis i alla fall. Det är väldigt lugnt i magen =)

Niklas fina konstverk, hehe =D

Ikväll ska grabbarna till Garaget så bella, och lite senare även pernilla, håller mig sällskap hemma, ska laga potatis och purjolökssoppa det ska bli så himla gott. Har typ inte ätit de sen hemkunskapen i 6:an ;)

1 ynka dag kvar till beräknat

1 ynka dag kvar till beräknat.
Jag känner mig som en tant, riktigt jobbigt att kliva upp nu, de känns som om mina knän kommer svika min vikt vilken dag som helst nu. Är bara allmänt seeeg.
Snälla bebisen, vänta inte för länge med att komma ut.

Idag blir de en slappdag hemma, niklas har åkt till Vällingby men jag pallade inte åka med.

Gårdagen var de lite mer aktivitet på schemat, vi käkade middag hos mamma och bror. Riktigt gott men en regäl SCHTEK ibland =)
Sen åkte vi fort hem för att möta upp Bella och Christian, vart en riktigt rolig kväll men sjukt mycket skratt. Killar e sjukt roliga när adrenalinet kickar in ;) Vart en sen kväll, eller ah, i mitt nya/tillfälliga Pensionärsliv så vart de sent, halv ett hade vi skrattat färdigt och gästerna åkte hem. Sen var de BUMS i säng =)

Glöm inte att gissa bebbens födelsedag! =D

Vilket datum tror du bebisen kommer?

Enligt ultraljudet är bebisen beräknad till att komma den 12 Januari.
Va tror du? Kommentera vilket datum och kön du tror så ser vi sen vem som var närmast =)


Ni tror:

Mamma/ Mormor 17 Jan, Flicka
Linnea 13 Jan, Pojke
Helena 20 Jan , Flicka
Isabelle 15 Jan, Flicka
Sarah 14 Jan, Flicka
Thailand-gänget 18 Jan, Pojke kl.02:20 3,3kg 50 cm
Elli 12 Jan, Pojke
Lena 19 Jan, Flicka
Maria, Linnea & Kerstin 16 Jan, Flicka
Nea 17 Jan, Flicka


Barnmorskan

Sitter och gästbloggar från mammas dator nu =) David kom precis hit nu så han hänger över min axel och vill att jag ska vara social, hehe.
Tänkte bara snabbt berätta om besöket hos barnmosrkan.
Det gick bra, barnet hade inte vänt sig så wey! Vi mätte magen och jag vägde mig. Är uppe i 84 kg nu..hmm..har alltså gått upp 20 kg nu. Nu får de va nog!
Barnet mådde strålande, hade hjärtljud på 140 bara väntar på att komma ut..
Kom ut nu! =D

6 Dagar innan BF

6 Dagar innan BF.
Mår fin fint, allt är som vanligt.
Tror att vi har en morgontrött bebis, det är inte mycket aktivitet i magen förren senare på eftermiddagen och runt elva är de som vildast där inne.
Imorgon ska vi till Barnmorskan för att kolla att allt är bra, väga mäta osv. Har inte vägt mig på x antal veckor nu och under mitt nuvarande chokladsug så har jag nog gått upp en hel del =) Kanske ligger runt 85 kg nu. Imorgon kommer domen ;)

Elli kom hit vid tolv och vi gjorde en riktigt smarrig Tonfisksallad tillsammans. Timmarna gick fort, känns som om vi inte hann snacka så mycket, får se till att ses snart igen =)

Nu så har jag precis bakat en kladdkaka till kvällen. Bella och Christian kommer till oss på middag ikväll, måste ju bjuda tillbaka ;) Grabbarna åker till garaget sen som jag fattat de =) 

Ska vila lite nu tänkte jag.

ÅHH de snöar, va mysigt! Hoppas de stannar också, hatar slask! 

Det nya året...

Tänk att det är 2009 nu =)
Bara 8 dagar kvar till beräknat nu, längtar verkligen till bebben vill komma ut och presentera sig. Så nyfiken på hur de lilla livet ser ut. Mår jättebra om man bortser från allt de självklara, ont i fötterna och trötthet. Har även börjat tröttna regält på min "söta gravidmage" =)

Nyårsafton var väldigt lugn, vi käkade middag hos niklas föräldrar och firade tolvslaget hos Familjen Arneving-Berg.
Alla utom jag då hoppade i deras Jacuzzi vid tolvslaget, jag fick vara bartender, fotograf och barnkollare, hehe. 
  Niklas och Dick bjöd på underhållande show när dom sjöng några låtar på Lips. 

Helgen har annars vart väldigt uppbokad.
I Fredags var vi förbi Bella och Christian på middag, riktigt trevligt att ses igen. Dom hade renoverat lägenheten riktigt fint! På lördagen målade vi klart Barbapappa tavlan till bebisens rum.
 Den kom upp på väggen idag, Vart riktigt bra tycker jag!
På kvällen sen så åkte vi till Niklas föräldrar eftersom hans mamma fyllde iår. Vart jättegod middag och fika i mängder, som vanligt ;)
Idag har vi hälsat på Helena och Jojje i skogås, kul att se hur dom bodde nu. Vart bara bebissnack, ganska förståligt eftersom de snart e dags för mig och Helena e gravid i 18:e veckan =) Hon hade fått en liten mage, passa på att njut av den lilla söta gravidmagen, snart blir de jobbigt stoooor =D
Nu Ska vi snart åka hem till mamma och käka middag med resten av familjen. Vi har alltså inte käkat middag hemma på hela helgen...ganska skönt =)


RSS 2.0