Advent



Advent har traskat in hos oss =)
Har vart i Nacka / Sickla hela dagen idag med Mamma och moster maggan. Köpte julstjärnan, hade tänkte mig en vit men rött e mer jul och den massar bättre in i sovrummet.
Niklas har vart hemma idag, han har blivit förkyld, min stackas sjuka man ;)

Har redan börjat köpa julklapppar, de blir fIna paket iår som går i äldre stil. Gick lite pengar på inslagingspapper och liknande men det är de värt. Kommer blir så fint under granen.
Jag och niklas har shoppat på Cdon precis, massor med godis. Bland annat FÖRSTA my little pony filmen, den du Maria! Får nog boka in ännu en kväll ;) Köpte även En cell-sam historia, nedsatt från 499, nästan halva priset. Köp den! Bra julklappstips, en kanonfilm och man lär sig en massor ;)





sorri...

Har inte blivit nått bloggande i veckan men de har verkligen vart fullt upp. 
Med Bvc, öppna förskolan, shopping och massa "vännerdejter" så har de inte funnits någon tid till datorn. Hade vinkväll nummer 2 med mammorna i torsdags. Linda hade lagat så otroligt mycket mat, kommer en bild på de senare. Mums! Tänk om man orkade laga långkokgrytor själv ;) 
Vi har precis kommit hem från babysimmet, Melinda sover och niklas är ute och visar bilen. Om någon timme måste vi sticka igen för det är kalas på söder. Tårta? ja tack! 

Nu sitter storebror på planet hem från LA, eller? har inte alls någon koll på tidsskillnaden. Kalas i veckan också för Andreas fyller 27 år! Hurra!
Mycket annat i veckan också, Melindas 10 mån läkarundersökning bland annat. Min Moster Maggan kommer också, ska bli jättekul! De blir en dag på stan med henne =)

Känns som de blev rörigt nu...

Vi har förresten köpt nya super mario spelet till Wii. Kanonspel! Det är så tv-spel ska vara. Niklas och Pernilla satt och spela tillsammans igår, haha. " Va faN! pernilla din sopa! ". Man spelar samtidigt, det är de perfekta parspelet, haha. ;)

Näe så måste jag plocka undan lite från igår, ser rent ut sagt förjävligt ut här hemma.


Shopping i veckan =) Bananpaus...

Känn dig som hemma...

Precis hemma från öppna förskolan. Stackars melinda va helt utpumpad så hon får sova en timme.
Det var full fart på ÖF med alla barnen, idag var de bilar som gällde. Bilar i alla former och storlekar, speciellt kul var de när hon blev skjutsad av en kompis på den klassiska röda plastbilen. Så sött!
  Idag på ÖF, så kul med massor av Melindor i spegelpyramiden =)

Jag fick ett litet 24 timmars virus men det är helt borta nu, skönt! Kan gå riktigt bra också =) Gick faktiskt lite på IKEA med pernilla igår, sen lite matshopping på kvantum. 
Ikväll blir de rester till middag, gjorde lasange och vitlöksbröd igår och de blev mycket över. Nästan godare dagen efter...nu kurrar de i magen. Blir tidig middag idag tror jag, tur att niklas kommer snart =)

Imorgon vet jag inte va vi ska hitta på..det är ju redan fredag igen.
Storebror åker till L.A imorgon..have fun!

Tända ljus och kanel

kväll i segeltorp.
Lugnt oc stilla, tända ljus och lukten av äppelpaj i lägenheten.
Mormor och lill-morbror har precis flytt sin kos och Melinda somna direkt huvudet nudda kudden. Skönt med måndagar, inga måsten bara va tillsammans med familjen. Har inte gjort nått idag, melinda och jag har bara lekt och myst i soffan.

Fick brev idag, så kul att få b r e v på posten! handskrivet och allt. Tackbrev från devin m familj. Kom på att vi inte skickat ut tackbrev till alla som kom till dopet. Dåligt av mig. Blir ett utskick till alla här.
Tack för uppvaktningen på melindas dop!
  Lilla familjen på nykomlingen devins dop. Dags och ses igen?!
 Lilla familjen på melindas dop. Känns som en evighet sen :)



Svininfluensan

Bli inte som nasse, vaccinera dig!


Mer jul ge mig mer jul!

 


lek lek lek =)
Igår va Pernilla hos oss och lekte hela dagen, så kul att melinda känner igen henne. Vill gå fram och hälsa direkt med ett stort leende på läpparna.
Pappa och kicki kom förbi på kvällen så då fick jag middagssällskap igen. =D Niklas jobbade över igår, mycket på jobbet nu!

Första snön! Mysigt värre, längtar till jul nu. Ska bli så mysigt och pynta,pyssla och baka. Längtar tom till den stressiga julhandeln med julmusik i högtalarna. Mer jul ge mig, mer jul!
Efter lunch ska vi till öppna förskolan och leka lite med melindas kompisar. Få komma ut lite, skönt!

Kalas kalas kalas!

Kalas Kalas Kalas...
Härligt med 5 dagars firande. =)
Sista middagen var igår med pappa, Kicki och Andreas. Så kul! Gjorde fisksoppa med vitlöksbröd till, mumsigt i höstmörkret.
Tack för presenterna allihopa!
Och de va förresten superhärligt att åka till hasseludden. Kunde verkligen slappna av, så lugnt och stilla överallt. Nästa besök blir de sushiskola också, den va fullbokad nu tyvärr. Men massagen, badet och middagen va kanon!

Melinda sitter och "läser" i sina böcker på golvet. Där kommer hon sitta ett bra tag nu, det är lugnt på morgonen här, hehe.
Hon blir SÅ ledsen när nån låser in sig i badrummet, hon VILL va med och duscha. Haha. Igår hörde hon niklas gå in och duscha, FORT till döttren, ställa sig upp, banka på dörren och grina! JAG VILL OCKSÅ! haha. Idag ska hon få leka med vattnet..hehe lilla hjärtat.
Ska försöka ta mig till öppna förskolan imorgon eftermiddag, så att hon får träffa sina kompisar. Får ta bilen...tror jag, behöver som tur e inte stampa i nån trög koppling =)

RSS 2.0