Ajaj...

Nu börjar de bli riktigt jobbigt att orka med en heldag på jobbet. Magen är ofta i vägen och min rygg tar kol på mig…Halva dagen har inte ens gått och jag håller på att avlida pga ryggen.
Är så tacksam över att jag har en sådan bra chef som låter mig styra över mina arbetstider sista tiden. Kan gå hem om jag inte orkar med en heldag, blir nog en sådan dag idag skulle jag tro.

Har fått lite gjort i helgen iaf, även om hastigheten på allt var jättelåg J
Var ute och handla möbler till hallen med mamma i lördags. Niklas, Mikael och farfar spikade panel i taket i melindas rum, nu är det inte mycket kvar där inne!

Middag i skogås på kvällen, Melinda var dock hemma med Niklas eftersom hon inte va helt feberfri.
Mumsigt värre och supertrevligt! Kul att träffa Sarah som också är gravid och som jag inte träffat på jag vet inte hur länge. Fin liten mage, kände mig enorm! Sarah är typ 3 veckor längre fram än mig..hehe KUL!

Söndag var det pyssel i hallen, fint blev det! Sen kom Helena, Jojje, Devin och nytillskottet Mio på fika. Härligt det va och hålla i en liten bebis, längtar så mycket! Melinda va lite avvaktade i början men sen va de ”klappa bebis” och ”bebis kom kom”. Devin och Melinda lekte såklart också, även om devin va mer intresserad av bilen än av dockan och boken ;)

Vi får snart ses igen!!


Jäklarns va skönt de ska bli när Melinda kan prata tydligare.

Va e de för fel på bloggen?!
Här är iaf inlägget från förra veckan...

Allt började igår kväll när Melinda skulle sova. Hon har vart hemma från dagis i 3 veckor och har med andra ord vilat ut ganska regält. Hon är inte trött vid halv åtta helt enkelt och vägrar sova. Speciellt inte när pappa tar fram färg och pensel. Melinda ska SÅKLART också måla med pappa. Så hon fick måla lite på plankorna och sen kom stora stygga mamma och drog bort henne från sin älskade pappa. BARA pappa som gäller på kvällarna hos oss, hon mobbar mig på kvällarna..."bort" och "gå" säger hon bara. Jaha....K U L..

Imorse när jag väckte henne efter alldeles för få timmars sömn så skrek hon bara efter nått.."NUSSIN". JAHA?! näe jag vet inte vad det betyder...Russin kan ju tänkas men varför skulle hon skrika efter de direkt hon vakna?!. Hur som funkade de inte med russin.
Efter 25 minuters skrikade och bråkandes med en jävligt bitter morsa så vart hon tyst och åt välling. Brottom som......snabbt på med kläderna, in i bilen och till dagis. Väl i bilen hittade hon lipsyl och vart glad. Lipsyl får hon såklart inte leka med på dagis så nu var stora stygga mamma framme igen och tog lipsylet från henne. Samma visa igen. Ner på dagisgolvet och bara skrek!
Lämnade över henne till fröken Emma skrikandes, såklart vart hon tyst efter 10 sekunder i hennes famn. Suck...
In i bilen till Tunnelbanan och off to work. Gissa om jag var sen imorse?!

Slutsats...
Innan hon somnade igår fick hon ett lipsyl av niklas som han tog från melindas säng innan han gick imorse.
Va betyder "nussin"??
LIPSYL!!!
Suck...


Up to date

På jobbet tidigt idag. Det gick så smidigt att komma hit, kollektivtrafiken rullade på, OOtroligt ;)

Melinda är fortfarande hemma med lite feber. Måste erkänna att det är lite mysigt med ett sjukt barn. Då är det bara famnen och mys i soffan som gäller.
Niklas håller på som en tok i Melindas rum och reglar tak. Panel ska upp i taket, väggarna ska målas och en heltäckningsmatta ska in. Kommer bli så fint! Kollade matta i helgen och de finns en del, dock inte helt rätt färg så vi måste kolla lite mer.
Vi har även bytt ut den skabbiga duschkabinen till ett badkar. Det uppskattades verkligen av Melinda, hon älskar ju att bada. Varken jag eller niklas badar så de är melinda grej de där, hehe.
Jag har ett eget projekt jag, hehe...pysslar i ordning lilla badrummet. Ska upp med en hylla som står och väntar. Sen ska bara lite smått köpas för de där sista piffet, hehe.

Har beställt soffa från Mio till övervåningen också, stor som fan men dock inte den största som niklas ville ha. Vill inte bara ha en stor soffa i vardagsrummet hehe. Nu är de bara soffbord och tvbänk som ska inhandlas också. Dom va såklart slut i lager..suck men vi måste ju ändå vänta 8 veckor på soffan så det spelar inte så stor roll. 
Tror det är exakt denna vi beställt.. 

Köpte vinterhjul till bugaboon också, tog en promenad till Mormor med dom på söndagen. Smidigt och bra däck när det är mycket snö men jag skulle aldrig köpa en vagn med fyra fasta hjul, skitjobbigt jue!
Har bytt "klädsel" på vagnen nu också..superfin som röd! Så glad att jag hitta de snorbilligt. Betalade 600 spänn för ny klädsel OCH sommarsuflett istället för 1750!!Tackar...
Shit bara 5 veckor kvar till bebisen kommer, dags att gräva fram lite bebiskläder kanske? :) Här gäller de att va förberedd!
Melinda går ofta fram till vagnen som står i vardagsrummet nere och kollar om de kommit dit nån bebis. Tittar på mig och säger frågande "bebis"?

Vi väntar på dig lillasyster =)

MVC v. 33


Vecka 33
Viktökning sedan start: +6 kg
Sf-mått:
 29 cm
Hjärtljud: 155

Gravid med Melinda

Vecka 34

Viktökning sedan start: + 18 kg
Sf-mått: 32 cm
Hjärtljud: 155

Herrejävlar! +18 kg när jag var gravid med Melinda. Vilken skillnad, haha!
Vägde mig på Mvc denna gång och där landande vågen på 74kg. Vilket betyder att jag gått upp 6 kg.
Och som ni ser på Sf-måttet så är jag fortarande mindre än med melinda. Allt ser bra ut på min kurva så jag e inte orolig =)

Jag har fått Bihålinflammation!!! sjukt jobbigt! är konstant jättetäppt i näsan och de värker i bihålorna, huvet och överkäken..HELA TIDEN! Längtar tills Pencillinen börjar värka!

Igår var de verkligen fullt hus hos oss, morfar kom och började spackla melindas rum. De kom en annan kille och installerade en sak och sen kom mormor förbi en snabbis. Shit...Melinda kunde inte sitta still vid matbordet, hon sprang in till morfar efter varje tugga och visa att hon hade potatismos i munnen. Haha Sötis!

Snart ledigt i 4 dagar igen, skönt! De behövs verkligen för det är mycket att fixa hemma, kul! Äntligen beställa soffa i helgen och sen kommer min moster ner med sin familj så de blir middag på onsdag och kalas hos oss nån eftermiddag.


RSS 2.0