God jul!

God Jul och gott nytt år!



 

Blev mycket juklappar till lilltjejen, hehe.
Superlyckad julafton hemma hos oss =)
Tack för alla julklappar och tack älskling för min rosa kamera!


Härligt..

Snart så...=)

Så jäkla härligt. Allt till julen är under kontroll, städat, bakat,pysslat. Bara en julklapp kvar och så ska vi göra pepparkakshuset. Vi köpte non stop för att göra de i fredags MEN vi åt upp de, haha ;)
Andra försöket!

Julgranen är pyntad och nej melinda bryr sig inte alls om den. Hon satt och kolla lite när vi tog in den men nu kryper hon bara förbi. Skönt! Hon har en egen julkula som hon leker med, hehe.
Niklas har semester nu och sen börjar pappaledigheten den 4 jan. Jag börjar jobba den 11:e sä nu har vi några veckor tillsammans. Ska bli supermysigt! Vill åka skidor!! Bara SKA åka skidor...en dag i flottsbro kanske =)

Igår kom Isabelle och Christian på besök, blev middag ( något så ojuligt som tacos, mums ) och snack. Grabbarna fick handla och ringde bara en gång! bra där!
Melinda somnade direkt dom gick utanför dörren, haha.
Hade avslut på babysim 2 igår, skönt ;) Melinda tyckte att det var superkul igår! men jag och niklas känner oss inte lika engagerade. Blir nog inga fler kurser, nu åker vi och badar själva =)

Nu ska jag bara vaaaa medans melinda sover....

Det är mycket nu...

Tänk att man alltid har så mycket planerat denna tid på året.
Hann med mycket i helgen. Vi var bland annat på julbord med BMW, vart skansen iår också vilket var kanon dom har verkligen supergod mat. Inte bara de traditionella utan en massa annat mumsigt. Mormor var hemma med Melinda och det hade såklart gått jättebra =)
Vi har verkligen en liten ängel till dotter.

Babysim, pyssel och 50 års kalas på söndagen. Verkligen fullt uppbokade men nu i helgen e de inte mycket inskrivet i kalendern tror jag. Hoppas på fika med bella och krull, det var alldeles för länge sen.

Melinda sover nu så jag passar på att julbaka lite. Har hittills gjort kolakakor och hallongrottor i mängder och strax ska havrekakorna in i ugnen. Tjockis jul som alltid!

Tömde telefonen på lite bilder också...
 Vi spelade picturenary i Robban =) Jag förlorade. Betyder de att jag ritade bäst?!
 Punkdottern, hehe
 Dekorerade lite pepparkakor som ska hänga i granen. Syns de vem som gjort vilka? ;)
 Texten som jag köpte i en kanonbutik i Robban är äntligen uppe.

Måste bara säga att jag ÄLSKAR snön, äntligen!

Julavslutning

Imorse vad de julavslutning på Öppna förskolan. Vi gick såklart dit och kolla lucicatåget, sjöng, dansa runt granen och fikade med massor av kompisar.

Försökte ta en gruppbild, gick väl sådär. Haha. Melinda bara vägra ha på sig luvan =)
Nu sover hon så gott efter en stor lunch, skönt att hon fått tillbaka aptiten.
Får se när hon vaknar, tänkte försöka hinna till SKHLM. Pernilla? ;)

Ikväll ska jag till Martina på glöggkväll med mammorna.
Imorgon ska vi till stan och käka lunch med chefen =) Kul och ses, länge sen och jag börjar ju jobba snart..11 jan!


Vila i frid



Åke Andersson 1928-01-11 - 2009-12-07

Vila i frid morfar.
Du är saknad och älskad.


Vinterpromenad




På promenad i vintervädret. Skönt med lite uppfriskande kyla, rödrosiga om kinden =)

Idag var melinda på 10 månaders läkarkoll. Vilken tjej vi har! Allt är kanon, hon växer mycket på längen så vikten hänger inte riktigt med, blir mer fett i maten. Men annars är hon före allt man "ska" kunna vid 10 mån.
Hon är 72,5 cm lång och väger 8,1 kg =D
Blev riktigt irriterad när jag var ute på promenad, av med vantarna, rätta till melindas vantar nästan HELA tiden.Så när jag kom hem så tog jag blien till Babyland och köpte en handvärmare till vagnen. Kampanjpris 199 kr! Sikken tur! ,)

Imorgon ska vi till öppna förskolan på eftermiddagen och leka med barnen och anmäla oss till julavslutningen. Melinda ska vara tomtebarn =)


RSS 2.0