Lite gnäll men mest sommarglädje!

Blir så trött på:

Alla supersmala tjejer som skriver att dom ska börja banta. Personligen tycker jag inte att de är snyggt att vara för smal. Va själv supersmal när jag var yngre och ville då gå upp i vikt.
Trivs faktiskt med min vikt nu, bara magen som e liiiite för tjock men det är så fjuttigt =)

Män som sitter på tunnelbanan, svettiga och med alldeles för många knappar uppknäppta på tröjan så håret på bröstet tittar fram. Grova svarta hårstrån...SLUTA!! Imorse vart jag nästan lite illamående...

Slutgnällt...

Ska strax äta lunch med mamma och andreas i humlegården. Kall sallad i de kokheta stockholm. Det är den totala motsatsen till grova svarta hårstrån, det är UNDERBART!
Senare i eftermiddag tänkte jag och melinda försöka släpa med oss nån..troligtvis pernilla ;) till skärholmen och kolla lite på rean. Ska ju på 25års kalas i helgen med välvårdad klädsel, ska bli jättekul!

Igår vart de en långpromenad på kvällen. Superskönt att röra på sig men mina jogging e nog lite små för jag fick skavsår mellan tårna. Har siktet inställt på "rumpskorna" =) Jag är faller direkt för reklamen..haha!

 Niklas och melinda klipper gräset medans jag gör hemmagjord pizza =)


Midsommar

Hemma från ett soligt och mkt varmt Flen.
Har badat för första gången i sverige =) Skönt med ett minst sagt svalkande bad efter ett tag i solen.
Melinda har vart superduktig hela veckan på landet. Samma rutiner som hemma, bad, välling i soffan och sen bara att lägga henne i resesängen så somnade hon själv med sovdockan. Sjukt stolt över vår underbara dotter som alltid får så mycket beröm över hur duktig hon e =)

Midsommar började med att vi gick ner till "festplatsen" på pappa land och hjälpte till att klä midsommarstången. Melinda lekte med blommorna och gick och sa hej till alla barn medans niklas fick en allergireaktion som inte gick av för hacker, hehe. Stackars älskling har blivit asallergisk mot allt!
Sen kom fler gäster och de var sillunch som gällde. Kubb och sol sen vipps va de middag, grillat såklart! Supergod efterrätt och sen TP. Ibland känner man sig riktigt smart ;)

 Melinda hjälpte tjejerna i köket ;)

Nu är de snart semester, shiit va tiden går fort! I veckan ska mellis va lite med farmor så jag får slita på jobbet. På onsdag ska vi träffa Devin, Helena och bebben i magen =)

Har förresten haft en liten myskväll med niklas nu, jordgubbar, annanas och glass. Dock valde vi en riktigt dålig film att se. Shutter Island...pissrulle!


Dåligt av oss...

Det blev ingen kvällspromenad igår.
Satte på en film, käkade godis och chips istället..bra där! Eeeeller inte...
Blir ingen promenad ikväll heller. Ska följa med mamma på en sväng i kungens kurva och de blir bla Ikea. Vi måste ju äta nånstans ;)
Sen ska jag köpa en korg till hallen på city gross, Fin fina och exakt samma som finns på Hemtex men med mindre prislapp =)

Får se om de blir en sväng förbi P & P ikväll också, nu när vi e barnfria kan vi ju faktiskt stana länge än sju ;)

Fint väder i stockholm förövrigt! Va ute en stund på lunchen å de va verkligen skönt. Hörde mycket barnskratt från Badet här brevid. Finns inget bättre än barnskratt.


Snart åker vi upp igen! bara en dryg månad kvar till semester å då åker vi till Huset i Umeå :D Bor vi inte fint?! :D

En måndagsmorgon!

Härlig morgon på jobbet. En Kaffe och Macka senare så e man pigg igen.
Vaknade upp utan lillen imorse, Melinda är ju på landet med morfar. Bra med lite landetluft och lek utomhus. Pratade med morfar tidigare, melinda skulle hjälpa morfar att plantera blommor men så fort hon fick jord på händerna ville hon inte va med längre utan hämta sin handväska och gick runt med den istället. Haha! Det är min lilla tjej de!

Åkte ut till landet i lördags för att sova en natt med melinda innan vi åkte hem igår.
Grillade med Kim och Cam igår, satt ute i regnet under deras markis men attans va kallt det var! Va själv inte direkt klädd för kallt väder...
Hemma runt elva och då tittade vi klart på This is it som visades igår på 3:an. Vilken Kung Michael är! Fantastiskt musikgeni!

Ikväll blir de kanske lite lyxig -inte så barnvänlig- middag, ska väl äta sånt som melinda inte gillar :D Sen SKA vi promenera! Blir alltid uppskjutet annars men nu J Ä V L A R !!

Lite bilder? Klart jag bjussar på de ;)
 Tunisien 2006
 Linnea, Jag och Pernilla arrangerade en tävling för alla 3:or på gymnasiet. 2004.
 Skansen..öhh..2007 kan jag tänka mig

 Första nyåret tillsammans 05/06 Hard rock café

I´m baaaaaack!

Fan va kallt ni har de här hemma. När vi landa i lördags var de 15 grader och molnigt, starta från ett soligt och mkt varmt Mallorca.
Haft en kanonresa! Sol, bad, MAT och shopping. En riktig semester med andra ord. Kan lugnt säga att vi e grymma på att äta i vår släkt :D
Niklas och Melinda hämtade upp oss på arlanda. Höll på att börja gråta när jag såg dom där vi bilen men blommor till mamma :D
 

Nu hemma till vardagen igen. Melinda har vart min hjälpbreda två dagar nu men imorrn har jag så sjukt mycket så vi får se om vi kan luska fram en barnvakt, kanske morbror david :D
Har gått bra såklart men de går ju så mycket fortare ensam. Tiiiiiiittut! bakom alla kartonger ;)
Melinda va helt slut efter allt slit på jobbet så hon somnade på tunnelbanan och sover nu vidare i sin säng. Hon kommer nog sova länge nu.
Träffade precis grannen som nyss kommit hem från BB. En liten Julia blev de. SÅ liten! Herregud Melinda har redan hunnit bli 1.5 år! Hon såg ut som en jätte jämfört med Julia. Hehe.

Ska hålla oss hemma resten av dagen nu, NCC kommer hit och gör en slutbesiktning på lägenheten. Har lite saker vi vill att dom ska fixa tex golv, spricka i badrummet.

Sitter och svullar toblerone från Taxfree´n.  Muummi! köpte förövrigt winegum också som smaka skit, niklas satt däremot och gotta i sig dom. Haha!

Förresten fått papper från Melindas framtida dagis med info om hur de funkar hos dom. Verkar kanon! Bla. Inge sockerbomber på födelsedagsdagar ( tänk om man skulle få tårta och saft på allas födelsedagar, shit ), bara mat lagat från grunden i deras kök och mycket utelek! 1-2 veckors inskolning beroende på barnet och föräldrarna ska va där 4-5 dagar igen beroende på va barnet behöver. Känner på mig att de kommer gå galant för Melinda.

Nu ska jag fortsättas svulla, titta på tv, tvätta och byta sängkläder. Hurray ;)

RSS 2.0