Haha ojdå!

Vilken enorm upsving de blev i läsare! haha! sjukt många som läser...

Igår var de första heltidsdagen på länge. Gick väldigt bra och dagen flög förbi.
Niklas och Melinda hämtade upp mig i Huddinge efter jobbet för vi skulle gå på visning direkt. Superfint hus med kanonläge enligt mig. Niklas va rädd för hästarna som gick i hagen precis brevid huset ;)
Nu e vi lite i "bygga eget" spåret..ska bli spännande detta! Huset vi kollade på igår va ett Älvsbyhus och de va jättebra planerat men jag vill helst ha enplansvilla =) Så skulle vi någon dag bygga eget så blir de nog enplans...

Efter visning käkade vi makaronipudding hos mamma. Fort iväg hem för att Melinda skulle sova, niklas tog med brorsan till Södertälje och köpte bil. Inte alls i min smak, gammal volvo. Fråga inte mer detaljer för de vet ja inte..vet inte ens färgen. haha! Men vi måste ha bil och den va snorbillig pga lite fel som min duktiga sambo fixar på ett nafs!

Mamma erbjöd sig att veckohandla åt oss och de va guld värt! tack! fick maten leverarad till dörren lagom tills kvällsfikat halv nio ;)

Ikväll blir det tacos tror jag, väldigt sugen på de! Sen ska jag köra lådan a.k.a volvon till garaget. hehe..

Hade gått bra på dagis igår, hon va lite trött men de förstår jag.
Imorse kom Melinda in till oss 06:30 och prata så vi vaknade helt chockade. Hon hade gått till soffan och lagt sov gosedjuren där och tänkte säkert sätta sig och titta på barnkanalen som vi alltid gör på morgonen men upptäkt att vi inte stod i köket och gjorde frukost =) Ibland måste man väcka mamma och pappa ;)
Nu är hon verkligen stor!
På dagis nu på morgonen gick hon direkt fram till bordet och satte sig och rita. Verkligen en liten pysseltjej =)

Nu ska jag äta lunch! Fisk med ris och tomatsås från den lokala restaurangen. MUMMA! har vart lite dåligt med matlådor nu i början men vi kommer igång snart igen. hehe.

Skrämmande dåligt av mig...

att inte blogga oftare men ärligt talat så har de inte funnits tid.
Men nu kan jag klämma in lite bloggtid på jobbet då måndagen inte riktigt kommit igång.

Nu är det verkligen tillbaka till vardagen igen.
Lämnade Melinda på dagis redan kl 8 imorse och va hon va trött lillgumman. Hon behöver verkligen MINST 12 timmars sömn per natt. Detta betyder att vi måste lägga henne vid 19:00 nu typ. Vilket betyder att jag får träffa henne typ en timme på eftermiddagen! FÖRJÄVLIGT! mitt hjärta! Kanske ska gå ner på 75% ;)

Vi har lagt ut lägenheten på Hemnet nu igen och hoppas att de går bättre denna gång för nu vill vi flytta. Styrelsen i området är skrämmande dålig! Förståligt att personerna i höghusen e avis på oss som bor i "radhusen". MEN VI HAR BETALAT EXTRA FÖR ATT FÅ EN TRÄDGÅRD SOM TILLHÖR OSS OCH INTE HELA OMRÅDET!!!! Å det har inte dom fattat..det är inte vår tomt tydligen..SUCK!
EGET HUS NUUUUU!!!!

RSS 2.0