En bra BH..

Ska man inte känna.
Letade som en tok igår efter min BH som jag var helt säker på att jag tagit av mig när jag hoppade i pyjamasen.
Den fanns ingenstans!
Jag gav upp och tog en annan, lite för liten BH som inte alls passade ihop med resten av kläderna. ( plockade ihop outfiten för idag)

När jag sen skulle hoppa i säng och i och med de tog av mig pyjamasen upptäckte jag att jag hade BH:n på mig. Haha! Så jäkla typiskt mig...

Måste förresten visa min fina pyjamas jag fick i julklapp..Superskön och superbra för gravidmagen med ett band  
under bysten.
Pyjamasen finns på MQ och är av märket Bondelid. Rekommenderas varmt!


Redan?!

Kan vi inte få njuta av att det är jul och nyår?!
Måste hetsen att gå ner i vikt komma redan nu?!
Idag kan man läsa i expressen de bästa sättet att gå ner 3 kilo på 4 dagar. Alltså lagom till Nyår. TRÅKIGT!
Mest tråkigt är det för alla som faktiskt pressar sig för att gå ner så mycket i vikt att de nästan ser sjuka ut. Det är verkligen inte snyggt.
Gravid som jag e skiter jag såklart i de fullständigt och hade garanterat gjort det även om jag inte var gravid MEN jag måste bara säga att jag tycker de är tråkigt.
Det är alldeles för mycket press på oss att vara smala och snygga.

Hur kommer Melinda känna som tonåring?!  

Säger bara HURRA för en dag med mjukisbyxor, sunkig tofs och choklad!




Ho ho ho!

GOD JUL och GOTT NYTT ÅR!!! 
HO HO HO!!!



Hoppas alla får en supermysig julafton.
Tack för alla fina julkort, det är fullt på kylskåpet :D


Spååååårtbiiiiil!!

Pekboken för lite finare barn!
Superkul jue! Kanske nått för Melindas lillasyster/Bror ;)

 Snor förklaringen rakt av från hemsidan...

"Med stil och humor har The Tiny Universe skapat världens första pekbok för lite finare barn. I boken får barn lära sig känna igen och uttala livsviktiga saker som Champagne, sportbil och skaldjur.

Denna pekboken är tillverkad med en sida av mjuk sammet och en humoristisk framtoning när det kommer till innehållet. Detta är den perfekta presenten till nyblivna föräldrar, till dopet eller 1-årsdagen"

Barnmorskan v.30

Glömde ju skriva hur de gick hos barnmorskan förra veckan.

Vecka 30
Viktökning sedan start: +7 kg
Sf-mått: 28 cm
Hjärtljud: 140

Allt såg bra ut och mina värden va kanon.
Det är verkligen full fart i magen, sparkar gärna på mammas revben och de är ju mindre skönt.  
Bokade in alla framtida träffar också och det är inte många kvar. Om mindre än 2 månader får vi träffa lillen!
Snart måste vi börja ta fram lite bebissaker. =)

Fullspäckad helg..

Härlig tradition vi har.
Varje höst kommer mina två underbara kusiner ner till stockholm för en helg med fullspäckat schema.

Upp halv nio på fredag, åkte buss och tåg till södertälje av alla ställen. Va gör man där? Jo förrutom att bli förvånad över hur gulligt centrum det var så gick vi till tom tits. Har inte vart där sen lågstadiet tror jag.
Vi var i princip ensamma, haha. SKÖNT! Så vi lekte för fullt i ett par timmar. Melinda kom igång även hon och lekte men de som enligt henne var mest spännande var nog såpbubbleshowen :D..och kanske spegellaburinten. 
Niklas hämtade oss för hem orkar man ju inte åka kommunalt ;)
Mormor kom förbi på kvällen och var barnvakt medans vi kolla Harry Potter på Heron. sådär va..visst allt kommer hända i sista filmen men de va verkligen surt att man inte kunde se del 2 direkt. Så om du inte är ett inbitet harry P fan så vänta tills del 2 kommer och se dom efter varann.

På Lördag var de shopping på schemat.
Jag vaknade först (!!!!!) så ner och göra mysig frukost till hela huset. Niklas kom ner springandes halv tio typ, väldigt förvånad över att klockan va så mycket och sen stack han till stan. Jag, Linnea och Maria käkade vidare och sen vaknade melinda kl 10:00. SJUKT! Lik sin mamma? jaaaa ;)
Lämnade Melinda hos Morbror Andreas i Sickla och sen iväg till Nacka forum. Shopping,lunch,shopping, fika, hämta melinda, handla tillbehör till grillningen och sen hem. Grabbarna grillade och vi körde tillbehören. smarrigt blev de =)
Jäger i äggkoppar och öl för dom andra. Niklas va lite trött när han vakna på söndagsmorgonen och gick ut och skotta ;)

Söndag vart de julmarknad på skansen, klä granen och äta middag hos mormor. De va kallt på skansen kan jag tala om..men faktiskt mycket folk och väldigt stämningsfullt med dans kring granen, häst och vagn och massor med fina julsaker. Vi köpte bla fårskinnstofflor till Melinda. Dom vart omtycka direkt.."wooow"

Pustar ut....

Det var vår helg de och nu i veckan ska dom sista två julklapparna köpas, kläder ska tvättas och hus ska städas julfint. Det är som vanligt i jultider...mycket..

Vi har köpt en till bil också, en gullig liten sak som typ drar JÄTTElite som niklas ska köra fram och tillbaka till jobbet sen. Hehe..Jag ska också svischa fram i lillen. Min rosa rattmuff får nog bo i den bilen :D   


Lucia..

Alltså höll på att börja gråta när jag såg Melinda komma gåendes i Luciatåget. Sötaste jag sett och sånna stolta föräldrar vi var. Niklas visslade lite och melinda fick syn på oss, avvek från tåget och gick till oss. Men hon gick tillbaka ganska fort hehe . Filmade såklart men minnet i kameran tog slut efter 5 min så det blev bara film på intåget sen lite halvdålig film med kameran och såklart foton. Hehe..näe jag överdrev inte. Första luciatåget jue! ;)
Hämtade upp Pernilla påväg hem och sen blev de julmys för hela slanten. Klädde granen och gjorde pepparkakshus. Melinda skrek av glädje, superskoj va de =D

På torsdag ska jag till MVC och kolla bebben i magen. =) Spännande och se hur stor jag e och lyssna på hjärtslagen. Så här ser jag ut nu i vecka 30.


På torsdag kommer även mina kära kusiner ner till oss. wey! så det är full rulle i helgen med andra ord. =D

Man måste fokusera på de som är bra i livet ♥

Har precis vräkt i mig yougurt och bärmüsli. Fan va gott det är, ett annat litet sug jag har hehe. 
Nu är jag verkligen övermätt å nästan lite illamående.
Tjockismagen mår bra, nu kan man ligga och stirra på magen hur länge som helst. Det är full fulle där inne och man ser verkligen var bebisen ligger.
Igår gick jag tidigare från jobbet, hälsade på melinda på dagis och väntade på niklas som kom och hämta melinda med andra bilen. Jag skulle vidare och göra lite ärenden med Pernilla i Kurvan. Skönt att få lite egentid och handla saker bland annat en julklapp faktiskt. Har ganska stor koll på julklappsinköpen så än är jag inte drabbad av julstressen.
Köpte ett lucialinne till Melinda i storlek STOR. Melindas dagis ska nämligen ha tåg utomhus (?!) så linnet ska va ovanpå overallen. Fick ta med till jobbet och korta längden ganska regält idag. Ser fram emot dagis lucia på måndag! Kommer va laddad med både kamera och videokamera =)

Idag får vi hem en julgran, julmys eller vad?! och det doftar så himla gott! Köpte en ytteputte gran igår som vi har på övervåningen. Det är så mysigt nu när jag kommer hem. Niklas och melinda är nästan alltid på övervåningen och kollar på barnprogram med massa tända ljus. Känner bara guuu vilket bra liv och underbar familj jag har! ♥ 

Har vart på BMW´s årliga julbord också som iår hölls i Östermalmshallarna, Lisa Elmqvist. Kändes verkligen förbjudet att vara i östermalmshallarna när allt var stängt. Men nere i hörnet var det dukat till fest!
Kan bara säga TACK bmw..för.. ALLT ;D

På söndag ska de bakas lussebullar, så gott! blir en stor sats detta år.

Hur går de med huset då? ja va ska jag säga..S U C K !! Alldeles för långt och kompicerat att förklara allt här. Kan bara hoppas...


Avslutar med en bild över ett juligt stockholm jag tog för ett par år sedan.

Hej vecka 29!

Herregud jag går in i vecka 29 imorgon! Otroligt va tiden går fort, längtar verkligen tills lillen kommer ut ♥
Mår väldigt bra, har lite sammandragningar ibland och har tokont i ryggen på kvällarna men ryggen är jag van vid. Har inte alls gått upp mycket i vikt..5 kg hittills. Men som niklas sa,jag var ju så tjock innan jag vart gravid ;) Schysst sambo man har, haha!
Har tyvärr ingen magbild att visa...

Det går jättebra för melinda i huset, hon sover hela nätterna och verkar inte alls undra vad som hänt. Snart får hon flytta ner till sitt rum. Hon sover inne hos oss nu i hennes säng. Säger "natt natt" som vanligt och går in och lägger sig själv. Bara puss och kram från mamma och pappa sen släks lampan och vi går ut. Blir så förvånad och stolt varje dag nu..hon pratar på för fullt också, haha. Det är väldigt kul!

Tar bilen varje morgon till dagis, imorse körde vi i 30 hela häradsvägen. KUL! inte..snacka om att de kändes som att vi körde 10 mil.
Tur att vi inte hade bråttom. Vi tog de väldigt lungt imorse, myste i sängen och kollade sen på julkalendern. Tycker kalendern är ganska bra..den har förbättrats, första avsnittet var ju kasst.
Vi har fortfarande bara gratiskanalerna i huset så det är mycket nyheter och typ..debatt ;) Men det är bra, då blir man inte lat och sätter sig i soffan utan packar upp istället ;) Niklas insåg faktiskt igår hur mycket kläder han har, hehe. 

 
Tog denna bild påväg hem igår. Mysigt med all snö, känns som en riktig norrlandsvinter. Imorse vad de bara 5 minus och de kändes väldigt varmt och behagligt. =)

OJ va de snöar...hoppas tågen går för jag vill INTE fastna i snökaos en fredagseftermiddag. 
Nu är de snart mumsig lunch i stora lass.  


Jag vet...

Dåligt av mig jag vet men det är verkligen mycket med huset nu.
Skönt att vi flyttat in men allt är inte löst än å jag hoppas verkligen det gör de SNART!
Annars trivs vi bra, skönt med alla ytor och OJ va lite möbler vi har, haha!
Vi kämpar med att få bort lukten av gamling och ja...massa annat ;) Försvinner väl när vi bott in oss ett tag och börjat måla om och sånt.
Idag ska vi till mäklaren och skriva över vår lägenhet till nya ägaren.
De betyder kort dag på jobbet så vi ska handla lite kläder till Melinda, julfint och mat. Så skönt att få lite extra tid till de, skulle va perfekt att va ledig onsdagar =)


RSS 2.0