Bvc

Är hos mamma nu, stannade påväg hem från BVC.
Ella har gått upp till 8 kg och är 68 cm lång, mammas lilla knubbis. Dock på hennes kurva så är hon under mitten sträcket. Hmm...
Idag blire lite lugnt nu ett tag sen ska jag hem och städa bort de sista målarburkarna och ta bort pappet på golvet i hallen. Nu är de färdigmålat på ett tag. Renoveringen av stora hallen får vänta till efter jul. Trapprenovering och färg på väggar och garderobsdörrar blir de där.

Målade andra omgången i lilla hallen igår. På eftermiddagen tog jag barnen och åkte till skhlm med milla. Middag och lite shopping till lördagens utgång. Hittade en topp på veromoda, skit blogg som inte går att lägga upp bilder på!



Utan barn

Så konstigt men skönt, fick mycket gjort idag. Åt lunch alldeles själv på IKEA. Köpte fejkblommor till badrummet eftersom ingen växt vi haft där inne överlevt längre än 2 veckor. Å lite grönt vill man ha :)
Handlade tacosaker till helgens middag också, sen till mamma och sy upp gardinerna. De sista den maskinen sydde för sen började den brinna, haha!

Hemma går de framåt. Just nu är de en kille här som kaklar köket, vart vanligt vitt kakel med fasad kant. Billigt och de fanns på lager, för nej jag vägrade vänta till slutet på december ;)

Jag målade lilla hallen och garderobsdörrarna igår. Blir kanske en omgång till senare i kväll när barnen sover. Så skönt att de börjar se så fint ut. Vitrinskåpet är nere och fyllt med massa Lasse Åberg glas. Nya fönsterbräder är på plats och stolarna är placerade runt bordet. Ska inte måla dom vita. Vart så fint med orginalfärgen , tråkigt med bara vitt vitt överallt.


Faaaan

Vårt kakel som inte kom tisdags som utlovat har nu blivit restat till dec. Oh hell no!! Att jag väntar så länge, så nu blir de ut på kakeljakt igen.. Suck!

Annars rullar de p här hemma. Lister uppe i tak och golv i vardagsrummet. En lite väggbit som ska målas och fönstret, fan jäkla fönster men De måste göras innan pappa kommer och tapetserar.

Idag har vi lekt på ett tomt Lekvegas, sköönt :) och kul för barnen som har lekt jättebra idag. Ella och jag har också åkt kana och hoppat i hoppborg :)


Kaos i Heron

Snacka om att Melinda fick ett psykbryt på heron city idag. Det började så mysigt, tog en vända på Media Markt för att leta lite roliga spel till Melinda på Wii. Fanns inget bra till henne, dåligt med spel där. Niklas kollade på Ipad. Vill ha! Sen när vi åt middag bland vimlet i food courten såg melinda alla ballongerna. Hon fastnade speciellt för en. SMURFAN! Herregud hennes värld kretsade kring den där ballongen hela middagen och jag sa att hon skulle få ballongen om hon åt upp hela hamburgaren. OKEJ sa hon supertaggad och började äta. Visste såklart att hon aldrig skulle orka hela hamburgaren. Ahh..hon orkade inte ens hälften. MEN hon skulle absolut ha ballongen iaf. NEJ sa vi.. Å då bröt helvetet löst.. Jäklar va hon skrek. Falsett säger jag bara och det var ingen som inte tittade på oss i de ögonblicket. Men har man sagt att hon måste äta upp hamburgaren så kan man inte ändra sig så vi fick släpa henne till bilen. Väl där vägra hon sätta sig i bilen utan la sig ner på parkeringen och skrek vidare. In i bilen och hela vägen hem skiiiik. Needless to say, de blev sängen för den lilla bruden när vi kom hem vid 19. Viktigt att hålla fast vid sina ord när man är småbarnsförälder. Annars idag har vi haft supermysigt i rådsparken med Helena och Sarah med barn. Grilla korv, lekte och klappa djuren som alltid när man är där. Fika kaffe och kladdkaka i solen medan barnen lekte. Härligt att vara mammaledig! I helgen blir de fix hemma...what else?! Fick ett ryck så imorrn bitti ska jag åka till ikea och köpa skenor, gardiner och lite garderobslösningar till vårt sovrum. Nu ska de bli ordning där också! Får panik över att det är så rörigt överallt! Vill hinna med målning och sen mässorna också. Får se. I sånna fall blir de mässa på söndag =) HOPPAS :D

Promenad

Niklas och Melinda tog en promenad till Huddinge centrum för att köpa Alvedon till Ella som fått feber stackarn :( men jag måste erkänna att de är liite mysigt att hon bara vill ligga och mysa i famnen. Annars vill hon alltid leka eller stå. Aldrig ligga och slappna av med huvudet.
Så de blir med andra ord lugnt några dagar nu.

Imorrn kommer bänkskivan till ön och kaklet som skulle kommit idag egentligen väntar vi på...


Äntligen!!

Har äntligen fått tid till att måla klart vitrinskåpet. SÅ fint de blev! Kommer passa jättebra nere i vårt lantkök :) Gu va jag längtar tills allt är klart, men nu är de nära!
Vi var och beställde kakel idag till köket och de ska komma på tisdag så nästa vecka ska de kaklas sen tapetsering.

Imorrn är Melinda hemma och hon ville rida åsna så de blir nog rådsparken. Sällskap kanske ? De är en bra fredagsutflykt.
Niklas ska åka räkbåten med jobbet imorgon så jag är själv med barnen, eller ahh de blir fredagsmys hos mormor. :)


En dag med Milla


Hat skjutsat hem Milla precis, vi har vart på Ikea och käkat lunch och köpt lite småsaker till köket och gardiner.

Fort försvann tiden och vi fick skynda till dagis för att hämta Melinda. Hon satt i sandlådan och lekte med Isabelle, bästa dagiskompisen :) Melinda fick sitta i framsätet med Pernilla påväg hem. 50 meter men jäklar va spännande de var.

Är så jäkla trött hela tiden, skulle VERKLIGEN behöva sova längre än 3 timmar i sträck. Kom igen nu Ella!

De går inte att ladda upp bilder!


Skönt

Helgen är slut och de är jag med.
Har så jäkla ont i huvudet, de bara vägrar gå över.
Niklas och jag har precis haft lite kvalitetstid med film, tända ljus och kladdkaka. Mysigt värre <3

Har målat klart de 4 fönstren i v-rummet nu är de bara altandörren och fönstret i köket som ska bli vitt. Så mkt finare de blir med vita fönster!
Var på Ikea idag och köpte två mattor. En till köket och en som vi ska ha under matbordet, skitsnygga mörkgråa som är till för att ha under bord. Nästan ett måste när man har små barn och en Elin som tappar allt ;)

Imorrn ska vi åka till ösmo för att se Helena och jojjes hus :) ska bli kul!! Lek med barnen för hela slanten och en tur i skogen :) de är landet de, hehe


Thai

Sitter på take it thai på ågestavägen och väntar på middagen.
Farmor och farfar är hos oss och leker med barnen medans jag och Niklas skruvar i köket. Jag är så jäkla seg idag, de bara snurrar i huvet. Kanske behöver en lång promenad och rensa huvudet lite. Har mycket och tänka på nu...


RSS 2.0