Blomsterlandet

Ny vecka och den blir ganska full med aktiviteter.
Idag va Sarah, Ellenie, Helena, Devin, Mio och Pernilla förbi på lunch och fika. Barnen lekte så snällt tillsammans och vi åt och snacka..hehe. Som de ska va med andra ord när man e mammaledig :)
Nu sover båda barnen, middagen är klar och jag ser bara massa måsten överallt. Men det är ju så skönt att bara sitta i soffan och njuta av tystnaden, det är helt ok att göra ibland ;)

Hemma har de inte hänt så mycket på renoveringsfronten. Imorrn ska jag och Pernilla åka och kolla bänkskiva, det kom upp en massa annat i helgen + att jag helt plötsligt fick 40 graders feber. Snacka om 24 timmars bacill.
Åkte en sväng till Nacka, Blomsterlandet med mamma. Dom har så mycket fint där..köpte dessa två backar.


Nu vakna Ella...:D

Tyst..

Det är alldeles tyst här hemma. Ella somnade själv i sin säng alldeles nyss (bra tjejen!) och Melinda är på dagis.
Själv har jag lagt in vårt torkskåp på blocket å hoppas på att vi blir av med de.
Blir till att kolla/köpa ek bänkskiva och vita skåp till tvättstugan i helgen. Längtar tills det är klart :D

Annars då?
Fick besked om dagisplats igår, melinda får plats på solängen precis vid oss from Maj. Hade sökt plats från Augusti men dom tar inte in några barn i augusti så de får bli maj istället. Känns inte så bra, jag är jätteorolig för hur melinda kommer reagera på att helt plötsligt få byta dagis. Vi ska ha en liten avslutning på dagis och sen ska hon va hemma med mig iaf en vecka innan bytet så de blir lite uppehåll. Ska även besöka nya dagiset några ggr innan Maj. Oj oj!...hoppas att de går bra!



Hej alla glada läsare..

hur underbart är de inte att våren är här? jag tycker de är superskönt, ser fram emot att ta promenader ner till vattnet. Tar bara typ 10 minuter att gå ner dit..härligt! Har sett lite vårblommor i rabatterna också, fråga mig inte vad dom heter för de vette fan ;)

Allt går bra här hemma, ammningen funkar bra och de känns som om Ella har fått lite mer rutin på dagarna. Hon sover numera bra på nätterna å kan oftast sova ensam. Även om vi faktiskt ligger tillsammans i soffan MEN hon vill inte ligga på mig längre..SKÖNT! Fick rekomenderat av barnmorskan att börja med sempers magdroppar eftersom Ella har vart lite gnällig på kvällarna, har provat de nu ett tag och jag märker skillnad!. Kanske är inbillning men jag tror fan de funka :D
Storasyster Melinda är en superbra syrra, mycket hålla handen och prata. Melinda har däremot kommit in i nån jobbig "skrika när jag inte får som jag vill" fas mot mig och niklas. Mindre kul...igår kasta hon herr Nilsson och la sig på golvet inne på ikea och skrek..HÄRLIGT ;)

Vi har numera internet som fungerar hemma iaf, vi höll på med installationen av tv:n igår å det gick ju åt helvete. Hatar verkligen sånt...det ska bara va att trycka på ON..
Tänkte försöka idag igen men blev fort irriterad på att de inte funka så jag gick ner och rev ut garderoben i tvättstugan istället. Shit va den satt inklämd! men nu är den borta =) Nu ska "bara" resten bort också. Får nog den nya tvättmaskinen och torktumlaren nästa vecka å innan dess ska de helst sitta skåp, hyllor och bänkskriva där inne.
vardagdsrummet är i princip klart, va på IKEA igår med Ella, Melinda och Pernilla och köpte ett till Bestå Skåp till tv-väggen. Blev mycket bättre! NU ska vi försöka komma iväg och kolla tapet också, ska ha en fondtapet på ena kortväggen. Stackars pappa måste tapetsera på den krongligaste väggen vid trappan, de blir till att bygga en ställning :D


Vardagsrummet sett från Soffan. Nästan allt här inne är nytt..
Kortväggen till höger i bild ska tapetseras.

Tvättstugan nu. Har som sagt rivit bort garderoben till höger bara...

Dåligt..

Jäkligt dåligt uppdaterat jag vet men det har vart så mycket annat...
Det är två bebisar hemma nu att ta hand om ;)
Känns som om dagarna bara flyger förbi..
Å nu vill Ella nått också...får återkomma :D

RSS 2.0