Det är mycket nu...

Ja det är de!
Stressar upp mig för minst lilla vilket är jättedåligt! Har fått lite sammandragningar så jag måste verkligen lugna ner mig.
suck...

Egentligen när jag tänker efter är det inte så mycket men jag blir ändå helt hysterisk...
De mesta är förberett inför flytten, bara förrådet som är ett helvete men det lägger jag helt på niklas. Är så mycket "skit" där inne ;)
Ska egentligen ut med lite saker på blocket men de får bli ett senare projekt...

På torsdag ska vi fira storebror som fyller 28 år =) Det ska bli kul och skönt att koppla bort all stress =) 

Lite kul nyheter är att Helena och jojje äntligen fått sin lilla bebis. Och Devin har fått ett syskon, lillebror Mio, grattis till er!
 
Melindas lillasyster/-bror (fortfarande några som inte vill veta kön) kommer den 17 februari. Har med andra ord fått datum för snitt nu. Tror inte jag skrivit de tidigare..hm..

 

Helg, sjukdom och Barnmorskan

Första dagen på jobbet efter en tids sjukdom.
Låg helt knockad i sängen Söndag, måndag och halva tisdagen. Började känna mig bättre igår och febern försvann. Så off to work imorse!
Men innan så kom Kicki över för att lämna Melinda på dagis eftersom jag skulle till Barnmorskan kl 8.
Tydligen i v.25..hehe. Stenkoll? jag? uppenbarligen inte, haha! Allt såg bra ut, mätte magen första gången denna graviditet å jag är mindre än med Melinda. Med Melinda va jag exakt i mitten nu ligger jag mer i nederkant på kurvan. Konstigt..känner mig enorm! Hmm...men jag klagar inte på att jag e mindre. Skönt, mitt mål är att inte gå upp mer än 20kg (gick upp 22kg med Melinda). Är jag sugen på nått så unnar jag mig de dock, herregud! Jag e ju trots allt gravid ;)

Hade middagssällskap i helgen och det var väldigt kul! Sent blev de men ack så trevligt! Niklas va till och med lite bakis i söndags..haha! Nu i helgen är det grabbkväll med go-kart och öl. Tjejkväll i segeltorp då ?=) Melinda ska iaf sova hos mormor så jag och niklas kan packa HELA dagen på lördag. För nu e de packKRIS!

Nu blir de gårdagens spagetti och köttfärssås till lunch!

Gravidmage nu och då


Vänster: Gravid med Melinda
Höger: Nu
Man e ju lite större denna gång alltså =)

....POFF...

Helt plötsligt så blev magen enligt mig stor! Är i v.23 nu och jag känner mig redan klumpig.
Jämför jag med mig själv när jag var gravid med Melinda så har jag inte alls gått upp lika mycket.
Kan inte påstå att jag tänker mer på vad jag äter nu, är bara så mycket mer sugen på Jos, frukt,bär och sallad. Åkte till Deli Italia igår eftersom niklas va sjukligt sugen på pizza, jag som alltid tar pizza åt faktiskt en sallad. Kors in the roof!
Men jag älskar verkligen att äta mackor med ost och gurka. Det är favoriten just nu. 
Mår bra, bebisen mår bra. Har ungefär samma rutiner som Melinda hade i magen. Känner sparkar vid 10 typ sen e de tyst ett tag tills eftermiddagen och kvällen då de e full rulle ett tag. Lugnt i magen efter typ 22.

Har myst så mkt med familjen denna helg. så skönt att ta de lugnt på morgonen. Denna helg har typ börjat 12 för oss..hehe.
Var ute och leta efter en bättre vinterjacka till Melinda. Sjukt dyrt! 600-1000 för en bra vinterjacka. Hittade till slut en asbra jacka på Sportson (?) i kurvan. Typ lite outlet sportaffär. 299kr!!! Taget! Köpte även termobyxor till Melinda. Känns bra att ha ett alternativ till Overollen vi köpte i somras =)
Märker att hon inte gillar kyla, imorse ville hon inte gå ut när hon kände att de va så kallt. 

Har hunnit med lyxmiddag hos mamma med. Entrecote med rotfruktsgratäng och kantarellsås..alltså va gott de va. Å i Lindesten/Andersson huset är efterrätt Obligatoriskt ;)

Nu är de lunch! Kycklingsallad med avokado =)

Tassimo


Om man registrerar sin Tassimo på deras hemsida får man 200 SEK att handla för i deras online shop. Tackar säger Elin då. Gratis e alltid trevligt...har beställt en massa gott nu. Får väldigt mkt smasktigt för 200 ska jag tala om!

Fick förresten hem Melindas tavla häromdagen. Så jäkla fin med ett super budskap, man ska sikta mot stjärnorna.
Hittat jäkligt snygga/coola krokar också som jag bara MÅSTE ha. Kanske blir en liten julklapp ;)
 
Skickade in papprerna för havandeskapspenning för inte alls länge sen..den 16 oktober och fick svar igår. Bra snabbt FK!
MEN jag fick tyvärr ett nej. Konstigt med tanke på att jag gör EXAKT samma saker denna gång som när jag var gravid med Melinda. Hade bara tänkt va hemma en månad innan men det får helt enkelt lösa sig på annat sätt.

Imorrn är det tolvdag för Melinda på dagis eftersom det är dagen innan helgdag. Så det blir lek med pappa på eftermiddagen. Jag jobbar också kortdag =)

Börjar få lite packpanik nu. MÅSTE börja lite nu, tänkte faktiskt rensa min garderob ikväll. Har så mycket skit som jag aldrig använder. Skulle vilja rensa niklas garderob också men han har en "kanske kan ha den sen" eller " dom tröjorna kan jag ha i garaget" inställning till alla hans kläder. Smygslänga? kanske..kan skulle ALDRIG märka de ;)


Födelsedag

Har sagt de förr och säger de igen.
Tack för alla fina presenter och gratulationer.
Presentkort i massor, inredningsdetaljer och kaffemaskin! Vill bara pyssla i huset nu! 3 Veckor kvar till flytt =)
Kalas både i söndags och igår så man kan säga att jag e lite trött nu,hehe.
Blev sent för Melinda igår och halv nio gick hon in till sängen själv, la sig och sa god natt. Söta älsklingen har blivit så stor!
Ikväll blir det bara slapp i soffan framför Desperete Housewifes och Cougar Town med en kopp Marabou choklad. Mumma! 
Har jag tur så kanske de finns lite tårta kvar när jag kommer hem. Man vet aldrig när Niklas är hemma sjukskriven. Va gör man när man har tråkigt?...äter ;) 
 


Mina fina systrar skickade ett kort, snart kommer ni ner =)


RSS 2.0