En dag på landet..

Niklas skulle fixa lite hemma så jag tog med mig barnen och mamma och åkte till pappa och kickis landställe.
Lånade brorsans BMW 3 serie -10, det var jävligt nice och köra den. Lite skillnad på volvon ;)

Jag skulle lämna tillbaka en tröja på Lager 157 som ligger nära deras landställe så jag dumpade barnen och mamma på landet, tog med mig kicki och åkte dit. Va typ inge folk alls, superskönt =) Lämnade tillbaka tröjan men köpte lite annat istället, hehe. Alla fick någonting ;)
Lager 157 är en typ en outlet butik som tar in mycket VILA, Veromoda, Bondelid allt är minst halva priset på dom  har även ett eget märke. Köpte en "pippitröja" till mig bla i deras egna märke för 250 spänn. Så jäkla skön!! De kommer bli en favorit på sommarkvällarna.
Melina fick en lila-vit randig jumpsuite, åh hon älskar den.
 
Alltså! så jäkla söt! Hon fick såklart en pippitröja också, hehe...

Vart tillbaka till stugan sen för middag och kaffe.
Kom hem för en timme sen och hittar niklas och peter sitta ute och snacka skit och dricka drinkar, hehe. Niklas ville att jagh skulle skjutsa in dom till stan..ahh jo!


De bästa med sommaren

Är ju helt klart alla spontana utflykter man kan göra.
Tidigare i veckan gjorde jag pastasallad och packade ihop barnen, väntade på niklas och drog till Flottsbro. Väl där mötte vi upp Pernilla och Peter, åt middag, badade och spelade minigolf. Helt underbart! Melinda är verkligen inte en badkruka ;)

Igår efter jag lämnat Melinda på dagis åkte vi till Bvc, 4 månaders väg och mätning av Ella 63,5 cm och 6650 g ren kärlek =) Nästa vecka ska vi tillbaka och vaccinera.
Efter BVC åkte vi till Långsjöbadet och njöt av solen och jag tog första doppet iår =) mycket skönt! Mötte upp Sarah och Sara också, va alldeles för länge sen!
Hämta Melinda på dagis och sen iväg till Martina och pojkarna för lek och sen även middag med Afram och Niklas =) Superkul och igen...väldigt spontant. I Like!
 Ella och Elias tog de lugnt i soffan medans Melinda och Gabriel sprang runt skratta, lekte och busade . Elias är 2 månader yngre än Ella.

Imorse gjorde vi nya pass och nu ligger melinda i soffen och kollar Disney Channel. Hon är så trött. Har blivit ganska tidiga morgonar denna vecka.
Men nu är de fredag! Skönt!




RSS 2.0