Planerat Snitt

Det är väl ingen direkt hemlighet att jag är gravid igen, hehe.
Var på Karolinska sjukhuset idag och pratade med en läkare ang. planerat snitt. Melindas lillasyster/lillebror ( vi och några andra vet vad de blir för kön men jag skriver inte de här eftersom ni e några som inte vill veta )
Blir planerat snitt denna gång eftersom jag absolut inte vill vara med om urakut snitt igen.
Inga konstigheter, vi pratade med läkaren om Melindas förlossning och allt gick bra fram tills 20 min innan hon kom ut..då jävlar. Men eftersom det gick så pass långt så räknas jag som omföderska ändå.
SÅ nu ska vi få hem info om hur de kommer gå till och även tid och datum. Känns lite konstigt..kommer veta exakt. 7-10 dagar innan beräknat och jag e beräknad till den 25 Feb.
Kommer jag igång innan v. 36 så föds barnet "som vanligt".

Känns kanon att melinda ska få ett syskon! Måste erkänna att jag inte är lika hysterisk och tex kolla "vecka för vecka" nu. Man har lagom koll lixom. Skönt att alla saker finns också...vi kör Bugaboo vagnen med ståbräda och så har vi ju Melindas nya vagn för när vi åker någonstans hela familjen.

Längtar tills flytten, vill göra iordning barnens rum! Har beställt en superfin tavla till Melinda, den borde förresten komma snart...=)
har spanat in 2 tapeter också...allt finns såklart i min planeringspärm haha.

Niklas är hemma sjukskriven nu fram tills nästa fredag. Han har ont, kan inte böja sig riktigt och kan inte heller lyfta Melinda. Stackarn hon hade saknat sin pappa och ville bara komma upp i hans famn. Fick bli gos i soffan istället.
Niklas är redan uttråkad, hehe.

Melinda har vart hemma från dagis denna vecka, hon hade öroninflammation igen och lite hosta. Vila några dagar hemma bara. Men eftersom de inte smittar så blev de dagis imorse. . Man såg ju på henne också att hon ville till dagis, vi vuxna e tråkiga efter ett tag. Hehe.
Jag var hemma och Vabba igår, vi bakade kakor, ritade, kolla på film..jaa. Mysdag helt enkelt. Hemma hela familjen en Onsdag. Det är inte ofta de händer.

Snart helg igen. På lördag ska jag och Melinda på Lekdejt med mammagruppen. Kul att barnen får träffas också =) Lekdejt 9-11 på lördagmorgon...shit va tidigt man e igång nuförtiden ;)
På söndag är de Kalas för mig med lite vänner hemma. Orkar inte göra värsta grejjen av att fylla 25. Så mkt annat på g jue. 

va mkt text de blev...hehe. 
Ska börja med mitt nya sömnadsprojekt nu. Hittade ett jättefint tyg på Ikea som ska bli nått skoj =) 

Har förresten glömt min iphone hemma...sjukt handikappad jag känner mig! hade inget att göra på tåget imorse..läste metro för första gången på länge men kände mig genast lite äcklad av hur svarta fingrarna blev och saknade Aftonbladet på iphonen väääldigt mycket. 
Hur klarade man sig med endast snake och sms förr i tiden ;)  



Utvecklingssamtal

Är inte de vuxenpoäng så säg!!
Haha...lite komiskt att gå på utvecklingssamtal när Melinda inte ens är 2 år MEN de ska faktiskt bli lite kul och höra va dom säger.

En annan sak.
BRA förslag om att införa behörighetslegitimation på lärare. Har själv half minst en lärare som man undra hur f a n han blev lärare. Omöjligt "den rätta vägen" iaf.

Kommer inte ihåg va vi gjorde i helgen..haha..JO!
I fredags var jag på restaurang med delar av mammagruppen. Kul, superlänge sen nu. Snart dags igen =)
Lilla familjen sussade när jag kom hem trots att kl inte ens va elva.
Lördagen spenderades i sickla. Kollade lite vintersaker till Melinda, hon fick bla. en snordyr vintermössa men mamma och pappa tyckte att hon var SÅ SÖT i den ;)
Pizza till lunch (jag vet, tjockisar) och sen fika hos morbror.
Väldigt lugn och skön söndag. Vaknade redan kl 7 så de var mys framför barntv läänge innan vi vaknat till.
På eftermiddagen vart de långpromenad till stallet, überspännande tyckte melinda att faktiskt se och klappa riktiga hästar. hehe..sen stannade vi i lekparken på vägen hem.
Nyttig laxmiddag och sen kvällsmys...
Det var vår helg de..väldigt mysig familjehelg.

Annars är de mycket husprat hemma, vad som ska göras först och vilka tapeter som ska upp. Kollar på kamin nu också som ska sitta i matsalen/lilla vardagsrummet på nedervåningen. Mysfaktor nr 1, bra värmekälla och bra med gratis ved! Pappa och Kicki är ju the king and queen of vedhuggning ;)
Inte långt kvar nu, nästan bara en månad.
Å jag fyller 25 snart, hehe...

Måste bara avsluta med en hysteriskt kul bild på mamma...app på Iphonen!
 Såhär kommer vi se ut om vi inte slutar fika!!
Mamma är iufs söt som tjock ;)


trött som tusan!

Usch vilken jobbig dröm jag hade inatt.

Niklas och jag ligger och sover, jag vaknar med ett ryck och ser en stor schäfer stå vid sängen på niklas sida. Blir såklart livrädd och niklas vaknar. Han säger åt mig att prata snällt med vovven och ta ut den genom altandörren som var öppen.
Helt plötsligt kommer en pitbull och börjar bitas och hoppa på schäfern. Dom håller på ett bra tag och jag får sen panik när jag ser Melinda komma gåendes från sitt rum mot oss.
Hon pratar lugnt och säger vovve.
Hundarna springer sen ut till grannen där dom bor.
Jag går dit och är skriker som aldrig förr, ASförbannad. Skriker och skriker!

Vaknar när klockan ringer 07:00 och är helt slut! Är så jäkla trött nu...känns som de kommer bli en lång dag idag.


Härligt med helg

Känns alltid kul med fredagar!
Niklas gick till jobbet imorse efter att ha vart hemma hela veckan. Hoppas han kan andas! annars blir de fan akuten på måndag.
Igår var de som sagt projektstart för "vatten" på dagis.
Olika stationer som såklart handlade om vatten, melinda fastnade såklart vid vattenfärgerna. Bjöds på soppa och bröd. Soppan var verkligen supergod! Måste börja göra mer soppa hemma.
Hemma vid halv sex, farfar var på besök =)
Melinda var verkligen helt slut efter en så lång dag med full aktivitet så hon slappade i soffan med oss hela kvällen. Mysigt...älskar verkligen denna ålder!

Ikväll blir de en sväng till skhlm efter jobbet sen hem till soffan och fredagsmyset.
Imorrn ska niklas och jag till stockholmsmässan SÅKLART! herregud vem vill inte dit?! Allt för hemmet och barn, mina stora intressen ;)
Melinda får nog va hemma med farmor och farfar å leka, kommer va så mycket folk! 
Sen ska jag på tjejmiddag hos Maria på kvällen, ska bli askul! Länge sen vi sågs alla tjejer.

Söndag tror jag inte att vi har nått planerat, får se vad som händer. skönt!


Veckans rapport ;)

Tillbaka i stan och Gärdet. Sitter på kontoret och dricker jos, av någon anledning e jag inte sugen på kaffe ;)
Måndagen har verkligen startat med mycket papper på kontoret.
Nu ett litet uppehåll innan lunchen då beställningarna brukar komma igång igen.

Helgen har varit ganska lugn.
Ikea med mamma och moster på fredagen, supertorr fläskytterfilé men med en smarrig jordgubbschessecake till efterrätt. Mamma och maggan tog varsin liten vinflaska, hehe. Det blir så mkt roligare att kolla stosa på IKEA då ;) Länge sen jag verkligen spanade på allt! Tror vi va där typ 2.5 timme!
Kom hem till en sambo som slappade på soffan och dottern som sussade i sängen =)
Lördags..hmm..kalaspresent och lite span på Media Markt. Där Niklas hittade Resan till Melonia!! Lycka säger jag bara!
Gick förbi mio också som fått en en sån otroligt snygg möbelserie! Verkligen vår stil! Tom niklas tyckte att iaf soffbordet va värt pengarna ;)
Melinda hittade en kompis och lekte en stund vid "bigbag" säckarna. Va dom hoppa och skratta!
Igår var det kalas, Adrian fyllde 2 år och de firades med Bilar tema och mycket presenter. Tänk va dom små liven får saker...tänk bara julafton...shiiiit!

På kvällen sen fick niklas stora problem med andningen och hela natten har han haft svårt att andas. Stackarn han har inte sovit mkt så han e hemma idag. Förkylningsastma? vet inte. Det var inte bättre imorse...

Melinda skrattade så fort hon kom till dagis och såg kompisen Alicia. Hehe. Söta små tjejer som direkt gick till docksängen =)

I veckan blir de nog lugnt, bara lite mysiga fikaträffar med kompisar och på lördag e det tjejmiddag som gäller! Kul va superlänge sen vi sågs!

Grattis på födelsedagen Adrian som föddes 03:26 natten till idag för 2 år sedan!

RSS 2.0