Lek vegas

Sitter ute i solen och väntar på Niklas. Melinda sover i bilen efter 4 timmars lek på lek vegas.
Både Devin och Gabriel va med och lekte. Så ja...trötta barn är bara förnamnet.
Fick mina tavlor idag också, superfina! Tack Printorama.se ( bilder kommer sen bär dom sitter uppe på väggen.)


Ändrade bättre planer

Helt plötsligt så fick jag eld i baken och målade grundade fönstren en gång till och målade klart ett.
Varför?
För att Pernilla meddelade att dom skulle få sin soffa redan nu och de innebär att vi måste hämta deras som vi ska ha nere. Så nu är väggarna målade och fönstren vita. Imorrn måste pappen bort och gamla kyl och frys ut!
Vi ska hämta soffan runt 16 imorrn.

Provbloggar från telefonen, äntligen finns de en app :) nu kanske de blir uppdateringar lite oftare.

Ska krypa ner i sängen nu med en snarkande sambo och bebis...


Måla måla

Började direkt Ella hade somnat vid 11 och målade Matrummet nere. David kom någon timme senare och då gick de undan.
Hann tom måla 2 varv så skönt att det är klart!
Kollade kakel med pappa och kicki och hittade nått som vi tror skulle passa jättebra. Sten, för att ge en liten beskrivning.
Ska kolla och jämföra lite priser i helgen sen slår vi till!
Kakla och sen kommer pappa och tapetserar fondväggen..jihooo!!

På fredag spelar Björn Rosenström på Olearys i Huddinge. Skulle va jäkligt kul och se! Shit, va de 10 år sen man lyssna på han?!


Stockholm Quality Outlet

Hallå alla glada!

Idag tog jag och pernilla med oss Ella och drog till Barkarby. Å ja...jag körde fel, men tillslut kom vi fram bara för att se att de inte öppnade förren om 30 min. Jaha...kaffe och cheeseburgare på donken och ella fick gröt. 
 

Smarrigt värre!

Sen blev de lite shopping, jag köpte ett par vinterskor och en bakform. Milla hitta en höstjacka och en bakform. =)
Efter de va vi värda lite fika så vi åkte till Camilla för att dricka kaffe och äta hembakade bullar. Smaskigt! Lämnade lite mönster till camilla också så nu ska de börjas sy barnkläder!
Hoppas vi kan hitta tid för de! 

Hemma har de inte hänt SÅ mycket. Jag spaklade lite hål idag för imorgon kommer David hit och vi ska måla första varvet i vardagsrummet/matrummet. Hoppas Ella är lite samarbetsvillig och vill sitta och titta när vi målar. Ibland funkar de och ibland inte. Kanske tom hinner måla fönstren en gång till?! önsketänkande kanske...
Har bestämt att vi ska "ta" Pernilla och Peters soffa nere. Kanske är lite stor men va fan...det blir ju mysigt med en stor soffa ;) Grabbarna får ta hit den när deras nya kommer om typ 3 veckor.

För sen blir det till att fira Mig med tjejerna här hemma så då ska allt va klart. Bra med en deadline =)


Helgmys

Japp!
Vi har verkligen haft en familjehelg.
Igår var farmor här så jag och niklas tog tillfället i akt och åkte och köpte färg och käka lunch. Utan barn. Tomt men ärligt talat ganska skönt ;)
Jag målade fönster och väggen bakom elementet och vid ugn och micro. David kommer hit i veckan så då ska vi måla alla andra väggar.
Sen blev de en kvällspromenad till Pang´s. Supergod thai i huddinge centrum, handla godis och sen promenad hem igen.

Idag har niklas fixat skodan så den går att köra. Smarten är såld så nu är de så mycket plats i garaget, då kommer jag och förstör genom att ställa in alla utemöbler ;)

Vi var en sväng och handla också å jag köpte en ljuslykla som nu hänger i ett hörn på övervåningen. Vart så fint, klart värt 39 kr. Eller hur?!



Onsdag 21/9

Veckan snart slut igen.
Imorgon ska jag käka middag med mammagruppen. Länge sen sist så de ska bli kul och höra va alla pysslar med. Slänga ut lite jobbtrådar kanske ;)

Var på Lek Vegas med Helena och Sarah med barn i måndags. Kul som vanligt, barnen lekte för fullt. Melinda kom bara när hon ville kissa eller ha korv. hehe.

Småbarnen lekte också såklart =)

Hemma rullar renoveringen på. Alla vitvaror är inkopplade så imorgon ska jag inviga ugnen. Började plocka in lite i lådorna idag, nästa vecka ska vi kolla kakel. Har ingen aning om va de kommer bli för nått. Pappa ska följa med som smakråd.

Ella då? jobbiga ungen äter inte. Det ända hon gillar i burkväg är gröt ( ja den färdiga semper gröten, blanda själv gröten gillar hon inte. ) och banan och päron yougurt. Sen älskar hon smörgåsrån, husmans knäckebröd och majskrokar. Så ja...det blir mycket sånt nu för att hon ska vänja sig vid att äta. Hon vaknar fortfarande en gång på natten och vill äta. Å hon vägrar fortfarande välling. SÅ ja...HELT olik Melinda med andra ord.

Snart är de mässornas mässor igen ;)
Villa och UNDERbaraBarn. 13-16 okt. På torsdagen är de invigning och rabatt på inträde. 90:- istället för 140:- Någon som vill haka på?


Vi grillade korv i lördags med Farmor. Årets sista grillning? Nääää vi kommer nog grilla året runt ;)

Allt är helt bortblåst just nu, kommer inte alls ihåg planerna framöver.
Vet tex att vi ska till BVC på fredag men vet inte vilken tid, måste ringa och fråga. Lena vet att jag är förvirrad. Har missat 2 ggr och ringt flera gånger innan. Måste skaffa någon snygg kalender och ha på väggen. Kanske göra en egen? Fast näe....inga fler projekt på listan nu.

vikt..


Maj 2009
Alltså va säger man. T J O C K I S!! Satt och kollade på bilder med niklas. Åh herrejävlar va tjock jag var, vi satt seriöst och skratta åt mig.


Juli 2011
Okej inte superny bild men ändå. LITE skillnad eller vadå. Typ 15 kg skillnad!

Just nu väger jag 63 kg och målet är att gå ner till 60. Jag bantar inte, jag tror på att man ska njuta av livet, kan inte tänka mig ett liv utan godsaker. MEN jag tänker på att minska ner lite, kanske ta en promenad istället för att ta bilen, 1 macka istället för 2.
Jag älskar fika! jag är ju trots allt en Andersson och de kan ingen ta ifrån mig ;)


Reklamationer

Skickade in bilder på soffan till mio för att tyget mellan kuddarna har börjat släppa eller hur man nu ska säga.
 Dom skulle "utreda fallet" och återkomma inom ett par dagar. Vilket borde va typ nu. Soffan är inte ens ett år gammal.

Fick fel mått på bänkskivan från IKEA så efter lite mailkontakt med dom så ska vi få en nya skiva till köksön. Tack för de!!
Skönt när de går smidigt.


Online beställning..

Alla skåp är monterade, nu ska de "bara" på plats..suck. MEN det är skitkul att äntligen se alla bitar falla på plats. Inte bara på papper..=)

Melinda är på dagis, provade hennes POP vinteroverall hon hade förra året. Who am I kidding, den är på tok för liten. Ringde Niklas och han vart förvånad " vi som köpte extra stor storlek förra året". Jaja, inte mycket att göra åt. Beställde en ny exakt likadan idag, den va så himla bra. Bekvämt med overall. Beställde ett fleecefodrat regnställ också, bra att ha till höst och mer i vår. Nu är det bara nya fodrade stövlar som måste köpas. Sen kan hösten/vintern komma på allvar.
 

Bytte färg till vagnen nu också, tillbaka till sand eftersom åkpåsen är sand. Kan ju inte ha tre olika färger på vagnen ;) Så in med de röda och parasollet på vinden och ut med "vinter" kitet, hehe.
Hur går de med ella då?
Hon äter lite, men inte så att det ersätter ett helt mål. Hon har börjat ta flaskan lite bättre men vaknar fortfarande flera ggr på natten och vill äta. Hon blir otroligt mammig på kvällen och vill bara att jag ska lägga henne. Niklas får lägga Melinda, igår låg dom och läste Karius och Baktus. BRA bok, hehe.
Melinda är som vanligt, trotsig som f** ena sekunden och sen super omtänksam, hjälpsam och mysig. Dom de ska va helt enkelt :)

Idag? Bara en hemma-dag, har lite som jag måste göra. Tar ju 3 timmar så ser de ut som jag inte städat på en vecka. Så nu ska jag städa, diska och äta lunch..shit! jag har inte ätit nått idag!

Snart kommer köket!

Imorgon kommer köket, ett steg närmare. Så jäkla skönt! Pappa var här och spakla en sista gång idag, tack för de!

Taket målat och spotlights monterade.

Från ytterdörren. Väggen är flyttad så nu kommer man se rakt in till köksön.

Nästa steg är montering av köket i helgen. Välkomna hit och jobba grabbar!
Sen blir de kakel på väggen och sist tapetsering av fondväggen.

Nästa steg för mig?
Jag ska måla...
Vitrinskåpet en sista gång.
Fönster nere
Fönster i vardagsrum uppe
Köksstolar
Pall

Ahh...det är lite och göra. + att ta hand om en bebis och ett vilddjur på dagarna. Japp...man kan säga att de blir mest gjort på kvällar och helger. Niklas tycker inte att jag gör nått när jag är "ledig". Tack för den! ;)

Idag har Gabriel med mamma och lillebror vart här och lekt. Superduktiga har barnen vart. Dom lekte nere i melindas rum så himla bra. Vi gick ner och kolla två ggr för att det var så tyst och ena gången stod melinda vid spisen och lagade mat och Gabriel satt vid bordet och väntade. Andra gången satt dom med var sin bok och läste. Superduktiga!

Camilla!
Hann inte ta med mig några mönster från jobbet MEN jag har beställt och hon ska skicka dom till mig ( tog mig friheten och valde några )

Nu ska jag äta kladdkaka och glass som niklas dukat fram :D
Konstigt nog går jag ändå ner i vikt ;)

RSS 2.0