Onsdag 21/9

Veckan snart slut igen.
Imorgon ska jag käka middag med mammagruppen. Länge sen sist så de ska bli kul och höra va alla pysslar med. Slänga ut lite jobbtrådar kanske ;)

Var på Lek Vegas med Helena och Sarah med barn i måndags. Kul som vanligt, barnen lekte för fullt. Melinda kom bara när hon ville kissa eller ha korv. hehe.

Småbarnen lekte också såklart =)

Hemma rullar renoveringen på. Alla vitvaror är inkopplade så imorgon ska jag inviga ugnen. Började plocka in lite i lådorna idag, nästa vecka ska vi kolla kakel. Har ingen aning om va de kommer bli för nått. Pappa ska följa med som smakråd.

Ella då? jobbiga ungen äter inte. Det ända hon gillar i burkväg är gröt ( ja den färdiga semper gröten, blanda själv gröten gillar hon inte. ) och banan och päron yougurt. Sen älskar hon smörgåsrån, husmans knäckebröd och majskrokar. Så ja...det blir mycket sånt nu för att hon ska vänja sig vid att äta. Hon vaknar fortfarande en gång på natten och vill äta. Å hon vägrar fortfarande välling. SÅ ja...HELT olik Melinda med andra ord.

Snart är de mässornas mässor igen ;)
Villa och UNDERbaraBarn. 13-16 okt. På torsdagen är de invigning och rabatt på inträde. 90:- istället för 140:- Någon som vill haka på?


Vi grillade korv i lördags med Farmor. Årets sista grillning? Nääää vi kommer nog grilla året runt ;)

Allt är helt bortblåst just nu, kommer inte alls ihåg planerna framöver.
Vet tex att vi ska till BVC på fredag men vet inte vilken tid, måste ringa och fråga. Lena vet att jag är förvirrad. Har missat 2 ggr och ringt flera gånger innan. Måste skaffa någon snygg kalender och ha på väggen. Kanske göra en egen? Fast näe....inga fler projekt på listan nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0