SNART ÄR DE SEMESTER!!

Jag vet...
Det blir inte så mycket skrivande nu. Det är ju snart semester ju och kanonväder!
I helgen har vi vart på grönan med pernilla och peter. Melinda älskade veteranbilarna, hon tog med sig peter och ställde sig i kön sekunden efter vi precis åkt =)
Provade bla Tuff-tuff-tåget också å de va inte alls lika kul, hehe.
pernilla och jag spelade på många chokladhjul men vann INGET! suck..har alltid otur i spel. Hemma runt halv åtta å lat som jag e så orkade jag inte laga mat så jag satte mig i bilen och gasa till Lemon Thai i kurvan. Mumman =)

Igår var vi på Ekerö och bada med familjen Arneving-Berg. Mycket mysigt, vart mycket folk framåt eftermiddagen men vi hade som kim sa "vipplatsen" så vi märkte inte av de. Härligt och MYCKET varmt väder, niklas brände sig såklart. Melinda älskade att bada! Trodde jag inte eftersom hon inte va så jättetaggad på att bada i poolen hos oss. Dagen avslutades med grillning i vällingby.

Imorse fick vi väcka Melinda..hon tittade på oss med ena ögat och vände sedan om för att somna om. Men de gick inte för sig ;)
Niklas och Melinda skulle ju till farmor och farfars land i Åkersberga. Dom skjutsade mig till jobbet innan såklart ;) Blir troligvis hemma själv ett tag i eftermiddag, det betyder tvätt, städ och lite packning. Vi åker ju till Åkullsjön på onsdag! hurray! Har sett på väderkartan att de ska bli bra väder där uppe och behagliga 25 grader. De gillar vi, tycker de är alldeles för varmt här nu. Gick ut för att köpa lunch nyss och de gick ju knappt att andas. Solen är inte ens framme!

NU ska jag jobba vidare..
Återkommer om ett par veckor ;) FÖR SNART ÄR DE SEMESTER!!

RSS 2.0