Tjo faderittan lambo!

Om en vecka kommer kusinerna hit och ska bo hos oss i två nätter innan vi åker till mamma och sover sista natten eftersom hon ska skjutsa oss till centralen AStidigt på lördagen. Shit..vi åker snart och det är blandande känslor. Ska bli superkul och skönt att få åka till värmen och bara ta hand om mig själv men jag kommer sakna Melinda och Niklas så otroligt mycket! Tur att de finns telefon även om det är DYRT så måste man ju få ringa hem =)
Men fan..SNART ÅKER VI MINEA!

Igår var vi bara hemma, både melinda och jag var lite sega och myste mest på soffan. Pissigt väder så melinda va inte ute något på dagen utan tog en kvällspromenad till skärholmen med pappa medans jag dammsög och torka golven hemma. Går ju så mycket fortare när man e själv;)

Va och hälsade på Mia och hennes 7 valpar i måndags, hehe. Melinda va mest intresserad av hundarnas leksaker..hhaha. Klappade lite och prata lite =)
Fick med mig nya partylite ljus från mia som säljer partylite. "Örike" hette dom och dom doftar asgott! Funderar lite på myggljusen också. Skönt att bli av med lite mygg när man sitter ute på kvällen. Även om vi mest har fiskmåsar och harar här, hehe ;)

Nu sover melinda och när hon vaknar ska vi till Martina och leka med lite kompisar för att sen ta en promenix till Heron.

Nu ska vi se om vi hittar nån rolig bild att avsluta inlägget med, allt blir så mycket roligare med bilder =)
 2007!! niklas ser verkligen liiiten ut =)

Långhelg!

Skönt som tusan ;)
Vi har spenderat i princip hela helgen i vällingby hos Familjen Arneving - Berg.  Niklas hjälpte till och byggde en altan som förövrigt blev mycket bra. Vilka duktiga killar vi har Camilla ;)
 Altanen färdig och alla slappar efter grillning :)

Melinda och jag tog en sväng med nya bilen hem till Huddinge för att umgås med mamma och moster maggen innan dom skulle åka till Cannes. Helt underbart väder i helgen förövrigt! Shorts och linne för första gången iår.

Idag vaknade vi halv nio utvilade och glada. Upp ur sängen och käka frukost med pappa niklas.
tvätta,plocka, dammtorka, dammsuga, torka golven och ut och rensa rabatterna. Vipps lunch och niklas kom hem igen för att käka lunch, gårdagens tacos =) shit förmiddagen är redan slut! Melinda ligger och pratar i sängen men somnar vilken sekund som helst. Tänkte sitta ute i solen en stund och läsa min bok som jag KÖPT!!

Får se om jag hinner ta en promenad också...skulle va skönt att röra på mig lite. Även om jag och camilla promenat som tusan i helgen för att få min lilla tjej att somna. Adrian somnade på två röda och melinda kömpade in i de sista för att inte somna! En kväll lyckades hon faktiskt och fick va vaken och kolla "upp" med oss vuxna =). Adrian vaknade också tillslut och fick va med, snälla barn vi har alltså. Dom satt så söta brevid varann i soffan ganska läänge =)

Annars e veckan väldigt oplanerad så vi får se va som händer :D


Bilder



Leker i vällingby. I söndags och några helger sen.


Tjejmiddag hos Camilla i lördags. Grabbarna kom som sagt redan vid 22 ;)


Melinda har bestigit tvättberget!


God morgon!

Härligt att vakna med sol och blå himmel!
Melinda tyckte nog att det var mindre kul eftersom solen hade hittat en liten lucka i hennes gardiner och lyste precis på melinda ;)
Detta innebar att vi vaknade redan klockan 7, har kommit tillbaka till gamla vanor annars och vaknar kl 9 =) Mamma like ;)

Idag ska vi såklart va ute efter att melinda sovit. Eftermiddag på zetas och promenad till Kvantum och handla. Ekar i kylskåpet ;)

Hade barnfri dag i lördags då melinda sov hos Farmor och Farfar eftersom jag skulle på tjejmiddag å niklas skulle hänga med grabbarna.
Supertrevlig tjejmiddag! tänk att grilllat är SÅ gott!
Grabbarna hade bowlat och kom tillbaka runt tio, hehe.
Hemma runt ett och då slocknade vi direkt och sov ända till halv tio utan störningar...LYX!  Niklas stack iväg till garaget oh jag tog senare tunnelbanan till vällingby ! glömt bort hur j...la lång tid de tog att åka dit kommunalt!
Hade såklart gott kanon hos farmor och farfar. När jag kom vart de lek i parken och långpromenad i för mig okänt villasområde...hehe. Gick vilse ett tag faktiskt men kände igen mig efter en stund ;)

Snurrigt de blev nu! Återkommer lite senare med bilder nu har melinda ritat klart och de är snart dags för lunch =)

En dag som denna...



Pyssel med hushållsrullar, papper och färgpennor en regnig dag.

Idag har vi vart ute hela dagen.
Tog en prommis till skhlm med pernilla och peter imorse. Shopping, Lunch och glass, hehe.
Mötte sen upp Martina och Gabriel och vi fortsatte promenaden till ICA segeltorp där både jag och martina skulle hämta paket =) kläääder...
Sen hem till oss så barnen fick leka lite ute på tomten.
Framtida dagiskompisarna =D

Ute tills pappa kom hem, satt längs väggen i solen med en filt medans melinda lekte med sin muminhink och alla stenar. Härliga livet!

Imorrn hoppas vi på fint väder för då ska vi leka med gabriel och martina igen. Kaffetermos och bullar i solen. Mitt liv är helt enkelt de bästa!


Avslutar med en liten grattishälsning till alla som fyller år denna vecka, hehe.
Camilla 26 år GRATTIS!
Krull 25 år GRATTIS!!
Maria 25 år GRATTISS!!

Solig helg =)

Så Härlligt med oplanerade helger som bara blir så mysiga =)
I fredags alltså valborg va vi bara hemma och käkade en god middag och sen årets första tallrik jordgubbar med glass..mmm...
Lördags blev en fönstershoppingdag i barkarby. Måste säga att vi e riktigt duktiga på att fönstershoppa. Både niklas och jag e ganska sparsamma så de blir sällan storshopping när vi e ute tillsammans. Ensam kan man bli lite wild och crazy och spendera ett par hundringar ;)
Efter besöket i barkarby hälsade vi på Kim och Adrian i Vällingby. Söta barnen lekte "tillsammans" med varann ett par timmar och Melinda var helt slut när vi kom hem.
 Adrian var så söt och höll melinda i handen en hel del under eftermiddagen och såklart vart de en tur på adrians coola polismc ;)

Väl hemma i segeltorp väntade bella och christian och de blev födelsedagsfirande eftersom peter fyllde hela 23 ÅR!! Grabbarna gick över till honom med en pizzabull med ett nalle puh 1-års ljus i och sjöng nationalsången..hmm...killar...

Idag har vi gått på långpromenad i de nybyggda omårdet bakom mamma. Supermysigt område och när jag såg alla barnen i området va ute och leka tillsammans så smällte jag direkt..häääär vill jag bo. Fast nej..alldeles för små tomter och inget garage ;)
Grillning hos mamma efter promenaden och nu hemma och gluffsar chips i soffan..jaaa =)
 Stannade en stund under promenaden och kollade inte alla hästar, melinda pekade som tusan och snackade men hästarna svarade inte ;)

Har lite jag måste få gjort nu i veckan. Rensa leksaker i melindas rum e ett måste. Ut i förrådet ( om de får plats )! Fick med mig en massa böcker från mamma nu. Mina gamla böcker, va med i disneys bokklubb när vi va små så nu har vi massa roliga disneyböcker bla min favvo "Kajsa kokar soppa på en knapp".
På onsdag ska jag äntligen klippa och slinga håret, tametusan på tiden Elin!

Ojojoj vilken bladder de blev...

RSS 2.0