sooool

" Att spendera mer än 20 minuter med sitt barn är tragiskt och omanlligt, anställ en nanny"
Hur i H***** tänker människan! Läste Anna Ankas relationstips i aftonbladets söndagsbilaga..Sjukt! Stackars barn säger jag bara. tänk att ha en pappa som inte vill umgås med sina barn...usch!
Melinda har världens bästa pappa =D


Melinda sover och jag har äntligen hunnit med att fixa naglarna. Det tar fan tid att göra manikyr på sig själv men det är de värt, fin fint och billigt =) Köpte ett litet kit från Åhlens igår..65 kr, hehe. Pernilla och jag tog med melinda på en tjejrunda i skhlm. Hittade lite småsaker bla. en superfin pyjamas på HM med monster på. När kassörskan slog in pyjamasen stod de "pojk" på skärmen..meh! Tjejer kan inte ha monster..bara hello Kitty...på ALLT!

Nu får melinda vakna snart, vi måste ut i de fina vädret och leka =)

Måndag...

Pust...Stackars Melinda hon va alldeles slut, somnade direkt när jag la henne i sängen.
Dagen började tidigt eftersom hon vaknade 06:30. Mamma va sjuuukt trött då ;) Vid 10 stack vi iväg hem till mormor. Fotografen skulle komma vid elva å allt tar ju längre tid med ett barn på höften, och jag älskar de ;) Mamma och david ska flytta 1:a dec, så imorgon finns kära 45:an ute på hemnet.
Innan fotografen åkte hem skulle han till baksidan och fota, satte mig framför tv:n i vardagsrummet och va ser jag då?! en kamera som svävar utanför fönster, haha! Han satte fast kameran på ett stativ som va typ 7 meter högt och hissade upp för att få en bra bild!

Sen bar de av till BVC för att prata med en tandsköterska, det var välidgt svårt att koncetrera sig på vad hon sa när 8 barn kröp runt och lekte. Var tvungen och hindra Melinda från att ta ALLAS leksaker, hehe.
Vägde och mätte också, hon är nu 69 lång och väger 7,78 kg =)
Kan bara sitta och titta på henne när hon reser sig mot allt hemma och undra hur hon blivit så stor fort.
Vår älskade lilla tjej.

Skansen Sep 2009

Även vi blir äldre..

Melinda vaknade redan halv sju imorse, sisådär roligt och hon vaknade med en överraskning i blöjjan. Hehe.
Tidig morgon betyder mycket gjort =)
Igår reste hon sig och stod och höll i vardagsrumsbordet, hon tog dock hjälp av puffen. MEN nu för en stund sen så reste hon sig mot soffan utan hjälp!! =) Hon e verkligen superduktig ==)) 

Idag ska vi till huddinge cetrum för att gå till MIN VÄN babykläder, melindas mössa som jag köpte där e verkligen av  superkvalité så jag tänkte köpa lite bodys och liknande i samma märke, kanoners! Sen ska vi hälsa på mormor som e ledig idag =)
Efter middagen ikväll ( de blir fisksoppa, mums ) så ska vi till Pernilla och Peter för att se film =)

Skansen, Drinkar, Kalas...

Måndagar = städa,tvätta och handla.
Så vi har haft en jätterolig dag idag, hehe. Veckohandlade så de var lite klurigt att få med mig alla påsar till bilen, tom kassörskan undra hur detta skulle gå till. Haha..men de gick braaa, tog lite pauser på den 100 m långa promenaden till bilen ;)
Ikväll blir de makaronipudding till middag, skolmat =)

Helgen var fullproppad med saker att göra.
 Började dagen på skansen, Superspännande och sa alla djur och barn som sprang runt överallt.
 Efter skansen blev de tacos och CRAZY yatzy hos Bella och Krull.
  När Melinda sov och grabbarna flyttat till soffan blev de " den försvunna diamanten" och drinkar. Sjukt kul att spela spel när man e lite lullig. Jäkligt god drink förresten, smakade skumbananer =)

Fortsatte helgen med babysim som melinda verkligen älskar och födelsedagskalas hos familjen Arneving-Berg i vällingby. Kim fyllde 26 år! Grattis!
Stannade hos farmor och farfar, hos farbror Mikael och Pernilla och Peter på vägen hem så vi va hemma ganska sent. Men va fint pernilla och peter fått hemma hos sig, jag e imponerad av pernillas dolda tapeteringstalang =)

Vart verkligen fullt upp förra veckan, mycket lek för Melinda så hon var så trött varje kväll.
Lite lekbilder =)
  Öppna förskolan ,vår lilla dotter ska ALLTID ha alla andras leksaker =)
  Gick ner till parken och gungade, nya favoriten =)

Va rörigt detta inlägg blev, haha!
Nu ska jag börja med makaronipuddingen =)


Tjoooooockis...

Varför slänger jag ihop en kladdkaka? Så jäkla onödigt...men GOTT ;)

Vart full rulle imorse, 10 :00 sågs vi utanför öppna förskolan alla "mammagruppsbarn" lekte och sjöng heela morgonen innan vi bestämde oss för att de var dags för ett lite mer vuxet nöjje. Lunch och Kaffe på Bo:x =)
Melinda var helt slut efter lekmorgonen så hon somnade direkt vi kom hem så mamma fick några timmar för sig själv. Hann inte alls med mycket, tänk va tiden kan gå fort ibland.
När Melinda vakna till åkte vi till Pappas jobb för att han skulle ha bilen för lite "pyssel". Melinda bara stirra på pappa, varför stog han aldrig still?? =)
Innan vi åkte hem handlade vi mat och gick på systemet och vilka träffa vi där...om inte morfar och Kicki...haha! Vi träffades på samma ställe förra torsdagen och pappa gjorde samma sak nu..åt nötter. Skönt att veta vart vi har er varje torsdag..ses nästa vecka igen ;)


Junibacken

Idag har vi vart på Junibacken med Camilla och Adrian, superkul!
Har inte vart på junibacken på hundra år och det var verkligen HÖGT över förväntan.
 STORT plus till sagotåget alltså, SÅ BRA!!! Barnen var helt inne i åkturen. Vi åkte den tom två gånger, hehe.
Barnasinnet kvar eller vadå? ;)





God morgon!

Har hunnit med så mycket nu på morgonen, plockat undan massor med skit som kommit fram under helgen, dammsugit och torkat golven. Melinda vart så trött av att hjälpa mig och städa så hon har somnat nu =)
Passar på att sitta en stund innan tvätten e klar och golven torkat.

Tv:n e på i bakgrunden, Playhouse Disney haha jag lär mig en massa nyttigt ;)
mmmhmmm...De finns en massa lavenderbuskar i frankrike..lärorikt.

Ska inte göra så mycket idag, blir väl en promenad som mest.
Ikväll ska vi till mormor och träffa morbror Andreas och Morbror David. Ska följa med mamma och kolla på fler lägenheter, hon och david har planer på att flytta =)


Lilltjejen på hm med tant Bella =)

Ännu en ny dag

Måste säga tack till min älskade man som lät mig sova lääänge idag. Han och Melinda klev upp redan halv åtta men jag gick sova ändå till tio =D 
Vi har pysslat på morgonen, satt upp hyllan nu..fin fint! Niklas har vart ute och fixat med bilen och Melinda har tog sin morgonlur men nu e de full fart igen. Melinda sprider verkligen ut sig, de ligger leksaker i hela lägenheten. 

Igår lagom tills jag skulle börja med efterrätten så fick vi besök. Grabbarna tände på vattenpipan ( JA de smakade parfym ) , drack öl och myste med värmeljus utomhus medans vi tjejer satt inne och bara snacka. Haha! Blev många skratt =D  

Idag ska vi till Vällingby och äta kräftor hos Farmor och Farfar =) Men för mig blir de bara köttfärspaj, gillar inte kräftor..;)

Duktiga dottern =)

Har en så himla duktig dotter =)
Hon vill bara stå hela tiden, hon kan ju sitta men det är inte lika roligt. Hon stog länge vid soffan idag och bara lekte. Lilla hjärtat =)
Hon har inte börjar krypa än utan gungar fortfarande bara på alla fyra, men de är nog nära nu.


Idag har vi tagit de ganska lugnt faktiskt. Lekte på golvet hela morgonen och åt en stor frukost. Mysigt när hon sitter i sin stol brevid och äter macka =)
På eftermiddagen gick vi till Zetas och mötte alla mammor, vi var nästan alla denna vecka. Superkul.


Skhlm


Idag har vi tagit de ganska lugnt. Tog en promis till Skhlm på eftermiddagen för att fixa telia kort till tv:n ( Gjorde inte de igår, de gick inte att göra på Media Markt ), på vägen hem stannade jag i några fler affärer så jag fick med mig lite mer än planerat hem, hehe.
Såg förresten att jag fått avi från posten så mitt paket från bluebox har kommit, snabba puckar =) Har beställt riktigt söta strumpor till Mellis och en hylla till hallen. De är så kul att pyssla hemma!
Måste tipsa om dom fina träfigurerna dom har på Mio, har köpt ett par och satt på Mellis garderobsdörr och dörren till hennes rum. Ville egentligen ha dom "killiga" figurerna ( flygplan och bilar ) men de fick bli nått lite mer flickigt. Man får med klisterlappar till dom så det är superenkelt att fästa, skönt att inte behöva borra.

De är väldigt tyst hemma nu. Melinda sover och Niklas e inte hemma. Ekoooo Ekoooo Ekoooo...

Nu kommer Pernilla och Peter snart hit, dom ska hjälpa mig koppla in digitalboxen. Jag hatar att göra sånt där, DE SKA FUNKA DIREKT! 

Avslutar med en bild från dopet. Vi som va inblandade ;)


Jag, Niklas, Morbror Andreas, Melinda, Morbror David och Farbror Mikael.


En dag i Kungens

Promenerade runt kungens kurva med Martina och Gabriel idag. Första stoppet blev barnbutiken så nu har barnen fått varsinn varm och snygg åkpåse =)

 
Melinda ville verkligen ha Gabriels uppmärksamhet, han såg väldigt fundersam ut. Haha...läskiga lilla tjejen!
Fikapaus för dom vuxna och Mellanmålspaus för dom små =)

Vart stopp på Toys´R Us också, melinda fick ett tåg som var intressant i typ 2 min när vi kom hem...typiskt.


Myspys...underbart!

Börjar gilla att hösten kommer nu, de innebär ju att man får tända en massa värmeljus och mysa i soffan. Vi dukade fram en minikräftskriva igår. Kräftor, nubbe och öl samt äppelpaj och glass till efterrätt. Helt underbart! Melinda somnade redan halv åtta så vi var till och med själva =)

Så skönt att kliva upp och känna att allt e städat hemma. Ska åka till kvantum snart och handla, köra nya fina bilen med rosa rattmuff ;)
Sen blir de promenix till mediamarkt för att fixa kort till digitalboxen och Barnbutiken för att köpa åkpåse till Melinda. Sen säkert ett stopp på Mio, fikis med Pernie kanske =)


RSS 2.0