Ny vecka nya renoveringar

Igår började niklas riva pizzaväggen i köket och taket i "vardagsrummet" nere. Fort var allt borta och nya reglar uppspikade. Va mycket större och ljusare de blev! Nu funderar vi på var vi ska sätta spotlightsen i "v-rummet". Och jag surfar runt och letar någon snygg tapet. Vi har ju en fontapet sen tidigare men den ska bytas ut till en ny då hela väggen, ända in till köksskåpen ska va samma tapet. De andra väggarna ska målas om, färgen beror såklart på vilken tapeten blir. Men troligtvis någon neutral färg.
Fick fram orginalgolvet i köket också, haha. Super 70-tals plastmatta alá brunt och gult.
Vi har tagit fram orginalritningarna på huset nu så de blir en tur till Elda-butiken snart för att kolla pris på kamin och installation. Det ska göras i höst =)
Kommer bli så bra och jag längtar tills det är klart!

Så det ser förjävligt ut här just nu..


YES!

Niklas och jag bestämde igår att vi ville åka utomlands i sommar. Idag bokade och betalade jag redan! Så de blir en vecka i La napoule, franska rivieran i juli!!

Senast vi va där va i septemer 2008. Då va jag gravid med Melinda. Nu åker vi hela familjen, ska bli så mysigt!

Nöjd

Tänk va nöjd man kan bli när man klickat hem nått man velat ha länge =)
Har precis beställt ett par låga marinblå converse för 400 spänn, jo jag tackar ja!
 mina om 3-5 arbetsdagar =)

Sen blev de såklart lite mera, planen va att vi skulle åka till butiken och köpa skorna och kolla lite annat men när jag ringde och fråga om dom kunde lägga undan så gick inte de. Så de fick bli webshop istället. Vill ju inte riskera att dom tar slut. Blir säkert en tur dit inom en snar framtid iaf, ligger ju så nära pappa och kickis landställe =)

Idag ska vi hämta lillskiten i åkersberga. Va vi har saknat henne! Blir till att åka roslagsbanan till åkersberga och strosa lite innan niklas kommer efter jobbet.

 Nyinköpt hallförvaring från Hm Home.

4 mån

Ella har redan hunnit "fylla" 4 månader och smakat på potatis och morotspuré. Hon smaskade lite men de åkte ut igen, va fan är de du tvingar i mig morsan ;)

Just nu är de renoveringspaus hemma hos oss. Vi funderar väl mest på vad som ska göras här näst, skulle tippa på att de blir vardagsrummet/matsal nere.Niklas tyckte jag skulle börja planera köket, hehe. Jag har de redan i huvudet. Får vi hoppas att de blir bra på papper ocu i  verkligheten också. Men de tror jag :D

Igår va de dop för Ellenie i järfälla kyrka, jättefin kyrka och jättefint dop såklart med massor med smaskigt fika. Ångrar att jag inte tog kort på tårtorna för dom va superfina!
Sen vart de snabb kaffe och lite snack hos Adrian m familj och sen fort iväg till åkersberga för att lämna Melinda. Blev vittne till en krock på vägen också..på en parkering dock så ingen stort..BUMP! niklas kom gående, trodde de va jag som hade krockat..såklart inte, hehe.
Så nu är alltså Melinda hos farmor och farfar, hon ska sova där tills på onsdag. Hon va så glad när vi gick, farmor hade såklart köpt massor med spännande leksaker och böcker. Tror jag åker dit kommunalt på onsdag innan niklas, för jag vill hinna gå lite i åkersberga centrum. Dom har så fina saker där :D

Snart midsommar! ingen aning om vad vi ska hitta på. Dom har ju så mysigt firande i fullerstaparken så de kanske blir en tur dit bara. Eller kanske Åkersberga eller strömshammar..hmm..

Alltså Ella sitter i mitt knä nu och pruttar som en MAN! de luktar så jäkla äckligt...


dop

Båda barnen sover i sina rum.
Melinda är verkligen så stolt över sitt rum, hon ska berätta för alla att hon sover där ensam. Inga problem alls med andra ord.
Jag och Ella har flyttat ner nu också, ingen är gladare än Niklas.
Ella har vaknat typ varannan timme inatt, inte alls kul. Hon somnade om efter lite tutte, gos och ibland bara napp. Men jag var ju som en zombie när Melinda ropa "mamma vakna" imorse.
Lämnade av henne på dagis 09:30 och sen vidare till Coop för att veckohandla. Shit va tråkigt det är!
Sen vilade vi =)
Dammsög och plockade bort de sista från dopet. Som förövrigt gick jättebra! Verkligen glad över att de inte började regna. Prästen va lite rolig och väldigt stressad ;) Som om han hade brottom på lunch eller nått men men...de vart fint :D

Vi vart runt 42 pers. Mycket bilar vart de =)

Tack för all hjälp kära kusiner! 

Det var kul med dop men nu är de skönt att de är över. Nu ska vi bara va gäster på två kommande dop =)

Var inne i stan med barnen och Maria och Linnea igår. Shoppade lite på HM Home, hälsade på mamma på jobbet, vinkade hej då till kusinerna! ses om en månad igen =) och åkte och hälsade på jobbet =) Sen vart de födelsedagsfika hos pappa och Kicki. Lång dag med andra ord, men rolig.

Go kväll!

helt tyst...kan höra fläkten!
Alla sover såklart och jag är uppe och bakar kakor. Dom är just nu i ugnen =)
Jag var lite av en tidsoptimisst idag.
Idag:
-Lämna Melllis på dagis
-Hornbach
-Plantagen
-Biltema
-Lunch med niklas på Max
-HM
-MQ
-Lindex
-City Gross
-Möblera Ellas Rum
-Hämta på dagis
-Bada med Melinda
-Laga middag
-Baka kakor

Jaa...de hann jag med idag. Hade önskat lite städning också men de får bli imorgon. De behövs om jag säger så.
Annars är allt under kontroll. Betällde tårta idag..250 spänn billigare på City Gross än på Coop. Sjukt vilken skillnad!
Pratat med prällen idag också, han verkar så himla avslappnad till livet, I like! " Jag kommer på min cykel när de börjar bli dags" haha!

Härligt med bra shopping!

Pernilla och jag gjorde som ingen annan idag. Vi tog barnen och åkte till en galleria och shoppa :D
Åh va nöjd jag e med dagens shopping!
Klänning till mig till dopet. +smycken och skor.
skor till Melinda
+ en jäkligt kul grej till dopet..vad får ni se seeeen :D 

Köpte denna bok också, fanns så mycket roliga recept i så jag kunde inte låta bli. Blir lite kakor till dopet :D


RSS 2.0