4 månader!

Tänkt att lillen redan hunnit bli 4 månader!
Imorse var vi på BVC för en rutinkoll, hon väger nu 6,1 kg och är 64cm lång =)
 Igår fick hon prova äta potatis, första lilla smakprovet var sådär men sen gapade hon stooort!
 Niklas kusin Line kom förbi igår för att leka med Melinda, hon var inte så pigg så de vart mys i famnen istället. =)

I tisdags tog vi en liten biltur till farsta centrum och träffade Helena. Jättekul och ses! Satt ute i solen, fika och snacka förlossning och bebisar. Hon är beräknad till den 9 Juni så vi väntar med spänning, allt kommer gå jättebra!
 Snart så får Melinda en till kompis =)

Nu så ska vi strax ut och träffa mammorna, blir väl fika igen..måste säga att vi e riktigt dåliga på att promenra, haha!

Vilket härligt väder!

Har bara njutit av vädret idag.
Tog en morgonpromis till Kvantum och Ikea. Skönt att gå på Ikea när de precis öppnat =)
Sen var de bara att gå hem och lägga sig på gräsmattan. Melinda tycker det är så spännande att ligga ute under paraplyet, hehe.



Nu ligger hon i sin säng och sover och har gjort de sen 13 så jag har fått mycket tid till sol och pyssel hemma. Ska börja med middagen snart, risotto blir de..länge sen jag gjorde de.

Imorgon så ska vi till Farsta Centrum och träffa Helena som e jääättegravid =D

Hurra!

Jag mår bra!
Idag har jag verkligen kännt mig bättre. Inte så bra att jag rört mig utanför hemmet men så pass bra att jag tvättat, bytt sängkläder, dammsuget OCH lagat middag =)
Imorrn blir de nog de stora klivet utanför hemmet =D

Måste bara...Fick en sån underbar bild på vår lilla prinsessa av pappa Niklas.


Fick även ett mms av morbror Andreas som är i Cannes och njuter av 29 graders värme.
Han kommer verkligen ogilla att jag lägger upp denna bild..mowhaha!
 
 Hehe, been there done that!! September förra året, vill tillbaka! =)

Åh typiskt!

De e klart man blir sjuk....oooorkar inte!
Ont i ryggen som ett as har jag också, fattar inte varför de inte försvinner. Har haft de sen Melinda föddes...

Igår njöt vi i solen i Dyvik och kollade Eurovision hos mormor. Helt rätt! Go norge!!
Såg ni förresten att Killen som sjöng för Bosnien Herseklfgoinsdf ( nej jag vette fan va d heter ) var jävligt lik Johnny från Roomservice. Haha...


Mys i soffan hos mormor =)

I natt jag drömde...

Har drömt så himla mycket konstigt senaste veckan.
Inatt drömde jag att jag kunde förvandla mig till blunder från lilla sjöjunfrun. Mina Kusiner Linnea och Maria blev krabban och sjöstjärnan patrik från svampbob.
Niklas var prinsen och vi simmade respektive åkte sjörövarskepp på vattnet i stockholm för att leta skatter. väldigt konstigt, hehe.

För några dagar sen klippte jag våran stooora och väldigt höga gräsmatta med en handgräsklippare. Vi fick ifjol veta att  alla skulle sköta sina gräsmattor själva iår. Vi hade självklart väntat alldeles för länge med att klippa så jag fick kämpa som ett djur för att få ner skiten.
 När jag var klar kändes de som jag blivit korsfäst, har SÅ ont i båda handflatorna. Gick in för att slappa och dricka lite och va ser jag!! En snubbe som kommer med åkgräsklippare och plöjjer genom våran gräsmatta. VA FALLS!! här har jag kämpat så kom snubben och klippte ändå...de gjorde mig lite irriterad och fnissig..såklart de händer mig.

Igår var vi och fika på Zetas med gruppen, så kul så! Vi kommer så bra överens allihopa =)
 Melinda var så snäll mot mamma, hon låg och lekte och prata i vagnen medans mamma fika och snacka om alla mellan himmel och jord =)
Jag, Melinda, Martina och Gabriel gick vidare till Babyland efter fikat..såklart så blev de lite pryls till tjejen, hehe. Vi gick förbi den där nya affären och som e som en outlet kan man säga, mycket bra märken men inte så mycket till nyblivna mammor, hehe.

Idag ska vi ta de lugnt i solen =) Ska försöka göra klart melindas fotoalbum inte så himla mycket kvar...


Tisdag =)

Idag känns de som vi bara åkt bil bil bil. Har vart på hornbach, coop, Jula, IKEA och Bilcentralen.
Shoppat lite småsaker till hemmet och Melinda, kul att få lite ordning hemma..äntligen =)
Igår tog vi de ganska lugnt, åkte till mormor och David på kvällen och slappade.

 Lika? Gissa vem bebben till höger är =)

 Hon har blivit riktigt duktig på att vända sig från mage till rygg nu. =)

Heeeeej!

I lördags så döptes vår lilla dotter i segeltorps kyrka, hon var så duktig!! Stolta föräldrar eller vad?! Många har sagt att hennes min när hon fick vatten på huvudet var ovärdelig så de ska bli kul att se filmen =)
Allt rullade på riktigt bra, fick mycket hjälp av familjen och de tackar jag verkligen för! TACK!!! ni gjorde de hela mycket enklare.
Tack för att ni, vänner, släkt och familj kom för att fira Melindas speciella dag!
Tack för alla fina presenter!
Tack Bella för att du fotade under dagen!

Bilder kommer snart =)

Melinda skrattade förresten för första gången idag, världens finaste skratt!

Jupopo

Det blir aldrig riktigt som man tänkt sig =)
 Igår så åkte jag, melinda och pernilla till Nacka forum och kollade vad affärerna hade att erbjuda. Kul att åka till något köpcentrum som inte bara har dom där vanliga affärerna typ hm, mq, ginatricot, veromoda.
Hade lite saker jag hade planerat att köpa men så blev de inte, hehe. Köpte en jääättefin klänning/skjorta på Zara bland annat.
Va hemma ganska sent och då va de bara fort iväg igen med niklas till Sickla, han skulle köpa sina kläder till dopet. Vilken hopplös människa att shoppa med...haha!. Men vi hittade ett par byxor iaf, skjortan hittade vi hemma i hans garderob. Han har fan ganska många skjortor, trodde jag inte =)
Vi hann med middag med Mamma, Andreas och David på forno italia också. Dom har så god pasta =)

NU så ligger melinda på golvet och leker och jag ska torka golven innan vi ska ut på promenad med mammagruppen från BVC =) Blev ju fint väder idag, helt underbart!

 Finklädd på kalas hos camilla, kim och adrian =)

 såg förresten detta när jag var och handla här om dan, hur 90-tal e inte loranga!!

Planering är A och O

Tycker faktiskt att det är ganska skönt att det är dåligt väder. Jag får iaf mycket mer gjort när man inte känner tvång att vara ute hela dagen. Idag tex ska de göras en massa små äreneden och vi ska på vår första föräldraträff på BVC. Ska bli kul och se om de finns några mammor i min ålder i segeltorp,  det har inte verkat som de när man möter mammor på promenaderna.
Ikväll ska jag och mamma till IKEA för att köpa lite saker till Dopet, servetter och sånt kul =)

Helgen var såklart smockad med aktiviteter ; Promenader på lite olika ställen i vårt avlånga land, grillning, bakning! Shit va mamma och jag bakade till dopet igår, det tog typ 5 timmar! men gott blev de, kan lugnt säga att de blev lite till provsmakning under dagen, hehe.

RSS 2.0