Min Biiiil :D

Melinda och Niklas badar medans jag slappar i soffan.
Äntligen bad med ankorna, som melinda har väntat hela dagen!
Härligt att höra dom skratta där nere...

Vart inte alls som vi hade tänkt de i helgen, men bra ändå. Vart inge pyssel i melindas rum eftersom vi sålde Volvon i fredags så var niklas tvungen och laga min bil =) Nu är den lagad så jag kan börna runt i min lilla söta bil, hehe. FIN!! perfekt för mig, hehe.
Ska ta över niklas föräldrars gamla spis tills vi gör om köket. Vi ska ha imbyggnads ugn sen, ni vet i bra arbetshöjd så vi köper inte de förrens vi renoverar hela köket. Så det blir perfa detta!

I fredags vart de fika med Helena och sarah som sagt. Härligt att se barnen leka tillsammans, melinda kom hem från dagis och vart så glad när hon såg att det var en kompis hemma, hehe.

I lördags vart de tvätt och shopping för min och melindas del. Vart mycket nya kläder till lilltjejen. Hängde hos mormor :D
Pernilla och Peter kom förbi och drack öl och käka chips till melodifestivalen. Sådär va...man e inte lika taggad längre när det är så dåliga låtar.

Idag har jag mest plockat hemma, bella och christian kom förbi framåt eftermiddagen så vi åkte iväg och käkade på ett ställe i årsta. Fick sjukt mycket mat! Skulle fan kunna dela 3 pers på en portion.

Tittar på ponnyaktuten på barnkanalen, hehe. Saknar verkligen att rida, vill börja igen!!! Å ska verkligen se till att göra de också!

ojoj

Längesen sist!


Har helt enkelt inte blivit så prioriterat att skriva här.


En liten snabb genomgång på vad som har hänt…


Efter mitt senaste inlägg där jag skrev att jag hade så ont i ryggen så blev det bara värre. Fick till slut så ont att jag inte kunde stå ännu  mindre jobba så jag ringde niklas och bad han hämta mig. Tänkte bara åka hem men bestämde mig för att åka till sjukhuset bara för att kolla. Niklas släppte av mig och jag gick till förlossiningen. Det visade sig att jag hade feber ( visste jag inte ) och bebisens hjärtljud låg på runt 180-200 slag. HÖGT med andra ord. Jag blev inlagd och där fick jag ligga i 3 dagar tills dom fick provsvaren tillbaka. Jag hade en mildare form av Influensa, typ B. Fick äta tamiflu, blev sjukskriven och åkte hem.


Har även hunnit med att vara på MVC.  Allt såg normalt ut, fick börja äta järntabletter dock.  Ligger fortfarande under  ”melindas kurva”  och hade gått upp till 76 kg. +8 kg med andra ord. Helt okej J


Melindas rum är så gott som klart bara lister som ska målas så vi hoppas på att hon får flytta in på söndag. 


Pappa kommer nästa helg och målar taket på övervåningen. Kände verkligen att jag ville få de gjort innan bebisen kommer så det känns kanon att det blir gjort :D


Sen e de väl bebisens rum som ska påbörjas ganska omgående. Där inne blir de dock tapetserat för jag har hittat en superfin tapet. Blir såklart heltäckningsmatta i de rummet också.


Har vart mycket fika och lunch med vänner denna vecka, superkul! Avslutar veckan med fika hos oss med Sarah och Helena med barn imorn =D


Helgen är ganska oplanerad, ska tvätta. Hatar att inte ha torktumlare, hopplöst att hänga upp sängkläder och underkläder/strumpor. Ska önska mej en torktumlare av älsklingen och kasta ut torkskåpet som jag ALDRIG kommer använda.


Annars då?
Har haft superont i magen nu ett tag å vart lite fundersam om det var nått på gång eller. Men det var de inte, niklas vart nervös men någonstans i hjärnan så visste jag att näee..det här är nått annat. Även om när de kom igång med melinda som kändes de typ som magknip...har fan glömt bort..hehe.
Nu mår jag bra igen, känner mig som en stor fet klump och det är jäkligt jobbigt att gå upp för trappan :D


Har köpt lite smått till bebisen nu också. Nytt spjälsängsskydd eftersom melinda fortfarande använder de jag sydde till henne. Vart Pingu :D Köpt täcke också, ska väl fixa lite nya sängkläder också. Man säger ju att man inte behöver köpa så mycket till andra bebisen men men...det är ju så kul att göra de :D shit MÅSTE ta em sväng i garaget och leta fram bebiskläderna. Herregud...det är 2 VECKOR kvar tills lillasyster kommer :D Längtar verkligen!


RSS 2.0