Dåligt av mig...

Melinda sov inte alls bra inatt så jag är helt slut idag! Det är bara pyssel inne som gäller idag, trots de fina vädret dåligt av mig jag vet.
Sitter och skriver inbjudan till dopet nu och de är inte de lättaste, kan inte alla bara bo kvar på samma ställe ;)

Nu fick jag ångest för att jag inte vart ute än....


Upp till midsommar...alldeles för lång tid kvar!

Wey! fint väder och inge snö! Idag blir de en långpromenad i mycket snabbt tempo, måste börja skärpa mig lite och bli av med lite extra kilon =) Friskis och Svettis har Mammagympa i Farsta,( irriterande att de inte finns i Huddinge), utan hopp och bra övningar för bäckenbotten och sånt. Skulle vilja börja på de faktiskt men jag får vänta litet tag  till, iaf en månad.

Helgen försvann fort men den kommer snart igen =)
Gammelmoster har vart här och hälsat på, längtar verkligen till Rote i sommar. Vi kommer upp till Midsommar iaf. BARA 12 veckor kvar, haha
 
Midsommar 2008, jamenar hur mysigt ser inte de där ut! I år har vi ju två extra tjejer i släkten också =) Melinda och tremeningen Stella. =)

Näe, nu blir de till att gå ut i solskenet!

Från Söder till City

Heeemmmaaa =)
Har precis käkat lyx hämtmat, så himla gott!

Idag var vi på söder och fikade med Linda och Theodor, kul att träffas igen det var alldeles för länge sen.
 Tänk att de kan va så stor skillnad på barnen även fast det bara är typ 3 veckor mellan.
Promenerade från söder till City sen ( Ja Linda, de blev en promenad till slut, hehe ) för att möta mamma. Följde med henne till frisören i Älvsjö, bokade tid jag med så om en vecka blir de klipp och sling =) Det är verkligen på tiden, hehe.
 Fint väder i stockholm idag =) Där borta skymtar grönans nya attraktion, ska bli intressant och se om niklas sätter sig i den, troligtvis inte, haha!


Vårkänslor =)

Är inte detta vårigt så säg! Tog denna bild på väg hem till mamma igår =)
Ska ut i de fina vädret nu, det är 10 plus och sol kunde inte bli bättre!



Måste bara...

Kolla in ögonen på lilltjejen!

Återbesök

Nu Har vi kommit hem från BVC i huddinge, vart på återbesök =) Gick bra de, snackade mest om hur förlossningen gått och hur jag känner nu om jag blivit avsträckt från att ha fler barn, hehe. Så e självklart inte fallet.
Stannade på banken också för att göra lite ärenden, varför e de alltid så att allt som har med banken och göra tar sån himla lång tid. Väntade en timme på min tur, sen gick de inte att avsluta kontona samtidigt utan jag måste tillbaka en gång till..SUCK.
Just de! dom har fått självscanning inne på coop i huddinge, sånna där som finns på IKEA ( kanske har haft de länge men jag är ju inte där så ofta) snacka slappt, dom måste ju sparkat lite kassörskor då, hmm. bara ungdomar som stod vid självscanningen, hehe.

Tog en omväg hem till mamma sen så nu sitter jag här, såg en massa blommor på vägen hem. Snacka om vårkänslor! Lite kallt dock men man kan ju inte få allt.

Imorgon ska vi till stan och träfffa Linda och lilla Theodor som e 3 veckor yngre än Melinda =)

Leeeee

Det är så roligt att Melinda börjar bli medveten om vad som händer runt omkring henne, hon ler nu äntligen!

Idag blir vi bara hemma, ska städa upp helgens prylar men sen blir de väl en promenad kan tänkas =)

Yes Box...

Nu e helgen över och snön är här igen, jävla skit hade vant mig vid solsken och plusgrader =(

 Coola tjejen =)
 Tjockis-mamma smällde i sig en semla på promenaden runt vattnet i sickla.
Käkade middag hos mormor och kolla Robinson, riktigt dåligt. Kändes bara som om man kollade på en massa korta trailers hela tiden, ingen sammanhang i programmet alls och ingen riktig koll på deltagarna heller. Näe..de blir ingen mer Robinson.

Haha!

Kollade mailen imorse och såg att jag fått mail från facebook.
"Melinda Collin har lagt till dig som vän"
"Melinda Collin har skickat ett meddelande till dig"
Tänkte direkt att faan, nu e de nån som har samma namn som lilltjejen som vill ha en vän att lägga till på sin lista men ikke. Haha...
Såg att det var min lilla dotter på bilden och till min förvåning så kan hon redan skriva och skicka iväg mail.

"Hej mamma!!!!

Morbror hjälpte mig att fixa facebook! Jag vill ju vara lika cool som alla andra. På det här sättet kan ju alla nära och kära få se uppdaterade bilder på mig samt följa mig i min vardag!:)

KRAM, älskar dig!"

HAHA! Va gulligt!

 Jag anar att det är morbror Andreas som hjälpt henne =)

Nu har äntligen BMW tagit in den nya kollektionen skor från puma och Melinda fick såklart ett par.
 Så söta =)

Blir förresten gaaaaalen på mitt hår, Spelar ingen roll va jag gör, det ser alltid fett ut och är flygit..näe! Nu ska jag boka tid hos frisören och klippa och slinga håret. Måste kosta på mig de känner jag, för d e jag väl värd ;)

Helt underbart väder!

Härligt det är att vakna utvilad och se att det är helt underbart väder ute!
Melinda har sovit kanonbra inatt så jag känner mig som en helt ny människa, den extra sömnen behövdes verkligen =)
Efter lite mys frukost för oss båda så va de fort ut på långpromenad, var ute och gick i hela två timmar så himla skönt!

Nu har vi förresten bokat kyrka för dop så snart får ni inbjudningskort i brevlådan =) Skönt att ha de bokat och klart...nu är de bara resten som ska planeras, haha, men sånt är bara kul =)

Snart ska vi åka till Andreas i Sickla och äta middag. Måste förresten till sickla i helgen för dom har öppnat deras nya galleria med en bra barnklädesbutik så man får ju passa på på inflyttningsrean =) REA är a och o när man inte får ut full lön, hehe ;)

BVC, lilltjejen 7 veckor..redan!

Har precis käkat lite mellanmål, va faktiskt lite seriös och gjorde Amerikanska Pannkakor. Så himla enkelt och gott!
Kom hem från BVC för inte så länge sen och Melinda skötte sig alldeles utmärkt. Väger nu strax över 4,9 kg och är 59 cm lång, sjukt att man inte ser hur stor hon blivit själv  och tänk hon e redan 7 veckor. Lilltjejen =) 

 Kollade på melodifestivalen hemma hos mormor. Vet inte riktigt om jag är nöjd med vinnaren, jag röstade på Alcazar men men..det kanske går bra för henne i ryssland. Nuförtiden kan man aldrig veta, så jävla otippade låtar som vinner.

 Morbror David kom och hälsade på också =) Imorgon ska vi till morbror Andreas och käka middag, ska bli kul och se hur de ser ut i hans lägenhet nu efter alla inrednings inköp.

Grattis!

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN PAPPA/ MORFAR!!

Hehe

De här är hennes nya grej hon gör hela tiden =)

 Ut med tungan heeela tiden =)


Bio ikväll

Redan torsdag!
Igår kom morbror David hit och hälsade på, han hade med sig en DVD som han köpt till mig Sweeny Todd. Har velat se den jättelänge så jag hoppas jag hinner med de idag.
 Vi provade bärselen en snabbis igår =)

Ska på Bio med mamma och David ikväll så Melinda får va hemma med Pappa Niklas. De ser både Niklas och Melinda fram emot, hehe, mysigt att få lite tid med ensam med pappa också =)
Annars blir de lugnt idag, hann med ganska mycket städning igår så de e skönt.
Det är inte långt kvar tills melinda ler fullt ut nu, får en massa halvleenden. Längtar tills de där riktiga svarsleendet kommer. Har märkt att hon gärna ligger på sidan när hon somnar och med liiiite hjälp är de lätt fixat ;)

Tisdag på gärdet

Vi tog en långpromenad till Heron City igår för att kolla lite saker på Media Markt , det tar sin lilla tid att gå dit. Va rätt slut när vi började närma oss hemmet på vägen tillbaka. Sen blev de blåbärspaj och mys framför tv:n hela familjen =)

Idag ska jag och Melinda  åka och hälsa på mitt jobb på gärdet, ska bli så trevligt, saknar verkligen jobbarkompisarna. Sen kommer niklas och hämtar upp oss för han ska kolla lite gymsaker på stan och sen blir de middag i Vällingby, fullt schema idag alltså =) Skönt att få komma ut lite, även om jag är ruggigt irriterad på att de snöar nu! va falls!

Är så glad att melinda är som sin mamma när det gäller sovrutiner. Hon vaknar bara en gång per natt och vill ha mat sen sover hon till tio, hur bra som helst. Men den morgonrutinen kände jag redan i magen så hon har alltid vart en morgontrött bebis =) Hoppas bara att de håller i sig ett tag till, snart blir hon säkert morgonpigg och vaknar en massa det brukar ju bli så, hehe.
Hon är så snäll så min lilla ängel.

Hemmadag

Måndagar är verkligen reserverade till en dag hemma, bara jag och Melinda. Blir ofta så mycket farande hit och dit på helgerna så detta är vår hemma-dag, lite babygyma, massage och sånger =)
Ikväll blir det tacos och blåbärspaj till efterrätt, ska bli himlarns gott ;) Det har blivit mycket tacos på senare tid men det är ju så gott och det känns inte som om det är så onyttigt.

Helgen har vart full med aktiviteter.
I fredags var vi som sagt till BVC, allt var så bra med Melinda hon växer på percis som hon ska. Väger nu 4695 g och är 58 cm lång. På kvällen sen så blev det tacos och let´s dance i vällingby, tittade uppenbarligen inte så helhjärtat på let´s dance eftersom jag fortfarande inte vet vem som åkte ut, hehe. Hade velat hoppa i deras jacuzzi men jag får fortfarande inte bada, får vänta minst 3 veckor till. hmmm...

På lördagen så hann vi göra lite åt skiten hemma, städa och sånt tråkigt innan vi mötte upp Bella och krull på Vegabaren i Haninge, ångrar lite att jag inte tog en sambalburgare med Bea, smakade på niklas och shit, har glömt bort hur goda dom är! Sen blev de självklart Melodifestivalen ( inte till Bella och krulls stora glädje) hemma hos dom i skogås. Va var de för konstigt upplägg på andra chansen? Varför var vi tvungna att höra snälla snälla snälla, star pilots och alla andra låtar som gick vidare ett snäpp till ännu en gång? Riktigt så dåligt minne tror jag inte svenska folket har.
Niklas fick i sig några öl så jag fick köra hem, han njöt av att få sitta bak tror jag ;)

Igår var de söndagsstek hos mormor som gällde, så gott! Dessutom så såg vi Wipeout, har nog aldrig skratta så mycket som jag gjorde under de tio första minuterna, haha, rusktigt kul program! grattis kanal5!

Nu blir de lite pyssel med alla kort jag fortfarande inte satt in i nått album =D

Bajs på Biblioteksgatan

Igår var vi som sagt i stan, i sex timmar!
Det blev verkligen en lång dag och oj va man ser alla människor på annat sätt när man har barnvagn och är mamma på stan. Mannen som absolut skulle förbi oss när vi stod med barnvagn i rulltrappan ( hissen var trasig ) , kunde inte han väntat 3 sekunder till tills vi var uppe istället för att argt försöka ta sig förbi. Suck...ni måste slappna och och stressa ner stockholmare. .
Ni behöver inte pressa in er längst fram eller längst bak i tåget bara för att det blir kortare till utången på perrongen ni ska av, hoppa på i mitten och njut av att få sitta istället för att stå som en makrill i en kvart.
Men jag förstår, jag var själv en av er för bara några månader sen ;)
Det var hur som helst väldigt kul att få träffa Bella och Pernilla och se stan lite. Hälsade på mormor på jobbet också ( därav namnet på blogginlägget ), väldigt mycket folk som ville se min lilla ängel. Kul att Morbror David kom förbi också!

Pernilla och Peter kom förbi vid 21 och bjöd på pernillas misslyckade MEN väldigt goda kladdmuffins ( hette något fiiint men kommer inte ihåg vad ) satt och snackade och vipps va klockan 22:30.

Snart så ska vi ta en promenix till BVC =)

Morrn!

Polisen var här imorse, dom grep en person i huset brevid. Tänk va man kan se mycket när man e hemma, blir som en skvallertant för direkt ringde jag niklas och berätta, haha!

Idag ska vi till stan med Bella och Pernilla, kolla kläder, hälsa på mormor på jobbet, fika och bara snacka skit ska bli jättekul, hehe.
Måste väcka lilltjejen nu för de är dags för henne att käka frukost och göra sig klar =)

Hej svejs!

Nu är niklas pappa till Melinda i kommunens ögon också, sjukt att man måste skriva på papper för de. Inte alls kränkande att få frågan " är du säker på att du är pappa?, var du hemma när barnet blev till?" och att man inte får desa frågor när man e gift tycker jag är konstigt, hallå välkommen in i 2000-talet!
Men nu är de avklarat =) Nu får vår dotter heta Collin i efternamn =)

Idag blir de ganska lugnt, har sovit riktigt dåligt inatt. Blir väl en promenad senare och ikväll kommer Bella hit och håller oss sällskap när grabbarna åker till garaget.

Hej svejs!


Tji fick jag!

ååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå NU vakna hon, haha!
Blir inge städa för mig inte ;)

Tajta till låren och dra in magen ;)

Inatt vaknade jag av att Melinda bara började tvärskrika, man blir helt chockad och bara " jaha....de där va nå nytt". Hon fick lite mat och låg sen med mig i soffan och kollade läget, de va mycket spännande ute och titta på. Vid halv sju hade hon precis somnat och Niklas gick upp för att gå till jobbet. Härligt att man får lite tid tillsammans på morgonen ibland =)
Nu har hon somnat igen och förhoppningsvis så sover hon ett tag nu så att jag kan städa och tvätta lite hemma, på helgen när vi e två hemma och de egentligen skulle va bra att göra sånt tråkigt så blir de aldrig av, finns ju så mycket annat roligt man kan göra,hehe.
Igår så hade Melinda en Pappadag, jag åkte iväg ( ensam!) med mormor Mona-Lisa till skärholmen och shoppade lite, inte mycket med liiite. Asbra att de finns Jeansleggings, ser ut som jeans men har gummiband i midjan, perfekt för nyblivna mammor som vill tajta till låren och dra in magen lite. Ett mycket bra köp ;)

Nu vill jag att våren ska komma!!
Tänt att ta långpromenader i vårsolen, ahhhh...


RSS 2.0