Solbada

Otroligt va mycket man hinner med när både jag och melinda vaknar tidigt och är pigga. =)
Hängde på låset på elgiganten, hehe...störande att jag inte visste att dom öppnar en timme senare på sommaren. Suck.
Käkade lunch med älsklingen och sen blev vi körda till David för en dag med sssssol. Melinda somnade nästan direkt och sov i 3 timmar så vi hann bli riktigt röda.

Vi skulle ha slutat sola här men ikke, haha. Å nu ser man ut som fan också. ;)


En liten halvgalen tjej, hehe. Hon har förresten lärt sig att ta flaskan från bordet och dricka själv nu. Stolta föräldrar eller vad?!

Sista jobbveckan för mannen nu och vi längtar tills 5 veckors semester med hela familjen =) Älskar er.


Sommarkväll...

Niklas e ute i klipper gräsmattan och jag har precis lagt Melinda. Härligt med dagar då kvällen inte tar slut 21 för att det är så förbannat kallt. =) Lånade grannens klippare nu och den e verkligen kanon, kanske blir en sån iaf, hehe.

Idag så har de vart fullt upp, vaknade så sent så de blev brottom iväg till huddinge centrum för att möta bella. Picknickade i sjödalsparken, svullade sjukt mycket jordgubbar. Sen när christian och Niklas slutat jobba så käkade vi middag ihop innan vi skulle iväg till Helena, jojje och lille Devin. Va liiiten han e, bara en vecka gammal nu =) Tänk att Melinda vart så liten, svårt att tänka sig de. Devin va iaf så himla lik pappa jojje, kul att man kan se de så tidigt tycker jag.

Igår kväll gick vi till Heron City och Barnbutiken där vi köpte en Dumbo stol till Melinda. Gu va hon älskar att sitta i den, hon lyser lixom upp. Den stolen va verkligen värd pengarna =)

Imorron ska vi till långbro ( tror jag de heter) och picknicka med mamma-gruppen. Ska bli så härligt =)

Nu hör jag att gräsklipparen e tyst så nu ska vi fortsätta och kolla på Bolt, väldigt bra film hittills.

Nu kommer sommargästerna =)

Nu är vi hemma igen efter att ha spenderat midsommarhelgen på Rote. Det gick jättebra att åka så långt med Melinda, på vägen upp sa hon inte ett ljud utan bara satt och lekte,åt och sov. Hemvägen blev lite gnällig, efter stoppet i sundsvall började hon små gnälla lite men det gick över efter ett tag. Så skönt att hon gillar att åka bil.
När vi åkte längs vattnet upp till vår roteby kom lugnet, nu är de semster! Det var en lika skön känsla som alltid. Jag niklas och Melinda var som enda som sov på rote första natten, aldrig hänt förr. Men vi passade på att fira vår 4-års dag som passande nog var just på onsdagen. Vi drack cider i solen medan melinda sov. Vi köpte förresten babyvakt innan vi åkte upp, det hade vi inte klarat oss utan.

På torsdag eftermiddag började rotes sommargäster dyka upp och alla hus blev bebodda. Vi gjorde de man gör på landet, promenerade, solade, spela kubb, grilla...härligt!
Midsommarafton blev verkligen packad med aktiviteter. Men det känns mest som vi åt, hehe. Många blev vi! Hela "övre" parkeringen blev full och de kom även två husvagnar. Kul var de!!

Slänger in lite bilder =)



Åkullsjön

På onsdag åker vi, ska bli SÅ skönt att komma bort. Längtar verkligen till rote och alla släktingar ( de tolv veckorna gick fort, hehe  ) . 
Ska bli intressant och se vad Melinda tycker om att åka bil en hel dag, tror de kommer gå så bra så. Hon sover fortfarande mycket i bilen. Igår  fick hon förresten smaka mango för första gången, det va sådär hehe.
Idag blir de till att packa, handla färdkost, gå på systemet. Känns verkligen att folk ser mig som en jättedålig mamma när man kommer in med barnvagn, men vafan..det är inte allt till mig. Haha.


Åkullsjön,  Midsommar 2008

bilder

 Nu har vi kommit hem efter en heldags shopping och Melinda ligger och leker på golvet =)
Hon är så duktig på att vända sig nu =)
 Påväg till stan för att ta emot kibban som tog studenten.
 Hittade denna gamla bild. Adrian klappar så snällt hemma hos Farmor och Farfar =)  Skönaste sovstilen, hehe

 MIna älsklingar =) Lyckligaste mamman!

11 timmar =)

Melinda sov 11 timmar i natt!! Vi vaknade inte förren 9 imorse, jag kände mig riktigt utvilad och Melinda låg och lekte med fötterna i sin säng =)

Idag har vi vart i skärholmen med pernilla och linnea. Köpte lite coola kläder till lillan och kollade bikini till mig. Inte allt kul att köpa bikini nu. men va fan..måste ju få bada i sommar så de blir till att "glömma bort" alla bristningar. Osnyggt!
Mötte upp morbror i huddinge och käkade middag hos mormor. =)
Gjorde värsta hälsotallriken till niklas imorse, så nu blir de nyttig mat i veckan. ( säger jag som just smällde i mig 2 bullar och har fikat i skärholmen, men aja..ingen e ju perfekt )

Väntar verkligen med spännig att höra från Helena och Jojje. Drömde att dom fick en liten tjej =)

Långsjön

Idag har vi småshoppat lite och tagit en långpromenad runt långsjön, 2 timmar tog de! Lagom promenad =)  


I veckan är de mycket planerat med student, födelsedag, träffa några av mina underbara vänner, picknick med mammagruppen och lite småsaker. Just de! och på torsdag så kommer de en massös hit, så en hel timme ska jag bli masserad! Tack för den presenten mamma! 
 De ska bli kul! hoppas att vi får lite bättre väder än förra veckan. Vill vara ute!  


Det var en olycka....

Det är ledsamt att en sådan bra lekkamrat till Melinda lämnade oss på detta hemska sätt. Melinda menade inget illa utan det var en olycka och nu sörjer hon....

Tummen!!
 


Sommar, sommar och sol...

Näehe! Den sommarvärmen försvann! typiskt...

Men igår och i helgen hann vi verkligen njuta av sommarvädret. Heelt underbart, de är detta man väntar på hela året och va underbart det är att ha en liten dotter att leka med.
  I helgen var vi uppe med tuppen och åkte ut till Rosendal på djurgården och sög in oss solen. Ingen av oss tänkte på att de var maraton så vi blev kvar där hela eftermiddagen, gjorde inte så mycket iufs. Promenerade och bara njöt!
 Melinda e nöjd bara hon får va med =)

Igår var de F-grupp på BVC och äntligen var vi alla med! 9 bebisar som sprattlade runt och prata på golvet medans mammorna fika och snacka sömn. På torsdag ska vi ses igen och då blir de Bo:x i kurvan som får hanskas med en massa barnvagnar. Vi upptäckte nämnligen att de var de perfekta stället för innefika, massa soffor och stora yter. Ska bli 6 grader och regn på torsdag så då kommer vi rullande ;)

Melinda somnade vid 22 igår ( och vaknade inte förren 07:30 imorse!!, hurra! )  så Niklas och Jag fick lite egentid med mys på soffan...härligt!
Nu så ska jag sätta på en bra DVD och bara va i soffan, Melinda tar sin lilla förmiddags lur.

RSS 2.0