Nu kommer sommargästerna =)

Nu är vi hemma igen efter att ha spenderat midsommarhelgen på Rote. Det gick jättebra att åka så långt med Melinda, på vägen upp sa hon inte ett ljud utan bara satt och lekte,åt och sov. Hemvägen blev lite gnällig, efter stoppet i sundsvall började hon små gnälla lite men det gick över efter ett tag. Så skönt att hon gillar att åka bil.
När vi åkte längs vattnet upp till vår roteby kom lugnet, nu är de semster! Det var en lika skön känsla som alltid. Jag niklas och Melinda var som enda som sov på rote första natten, aldrig hänt förr. Men vi passade på att fira vår 4-års dag som passande nog var just på onsdagen. Vi drack cider i solen medan melinda sov. Vi köpte förresten babyvakt innan vi åkte upp, det hade vi inte klarat oss utan.

På torsdag eftermiddag började rotes sommargäster dyka upp och alla hus blev bebodda. Vi gjorde de man gör på landet, promenerade, solade, spela kubb, grilla...härligt!
Midsommarafton blev verkligen packad med aktiviteter. Men det känns mest som vi åt, hehe. Många blev vi! Hela "övre" parkeringen blev full och de kom även två husvagnar. Kul var de!!

Slänger in lite bilder =)



Kommentarer
Postat av: camilla & adrian

ja tror att mitt å bibbans hopp har smittat av sig =P

härligt kort! ;)

2009-06-23 @ 20:13:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0