Påskledigt!

JA påskledighet kombinerat med mammaledighet innebär att detta är min sista dag på jobbet.
Yeye hemma med Melinda i de fina vårvädret. 
Påsk innebär familjemiddagar, godis och grillpremiär! Älskar grillat! mmm..det är smak av sommar.

Har förresten vart och kollat synen igen och den har blivit sämre..inte alls mycket men sämre. Jävligt deprimernade. Blir jag blind eller? Man undrar ju eftersom jag är nere på -7 nästan. Stannar ju inte upp heller! Dom rekomenderar verkligen inte glasögon utan bågar som jag verkligen VILL ha så nu har jag bokat tid för Linsundersökning. Trivs inte i mina glasögon..vill inte ha glasögon!

Undra om jag kan operera? Såklart måste synen SLUTA försämras annars är de ju ingen ide att operera. Men det skulle va underbart!


NACKSKOTT!

Alltså jag blir så ARG på vuxna människor som skadar barn.
Igår i aftonbaladet läste jag om hur en pappa strypt sina två barn, 2 och 4 år gamla. Innan fick han barnen att vinka farväl till sin mamma via en hemvideo.

Idag finns de ett TV-inslag på expressens hemsida om en barnvakt som misshandlar bebisen hon vaktar. Allt filmat av en dold kamera. 

SJUKT! jag mår verkligen illa av detta. 

Om man är så sjuk att man gör illa eller tom dödar barn så förtjänar man att !   
Ja, jag är för dödsstraff!

Vill och måste...

BRA! regna bort nu all snö. Verkligen enda gången jag blir glad av att de regnar.
Dags att lägga ut lägenheten på hemnet snart igen. Bort snö bort!

Melinda har verkligen fått en personlighet nu. Hon e väldigt lurig och försöker överlista oss, men mowhaha..det går inte lilla vän. Vi e fortfarande dom som bestämmer och de är viktigt ;)
Nu går hon nästan bara också, stora tjejen! Skönt att hon kan gå innan dagis också. Som förresten inte blir förren i Augusti men de gör inget. Nu ska ju jag vara hemma ett tag igen, mysigt! Blir till att träffa kompisar och gå på Junibacken.
Tillbaka till mammashopping och fika...DOCK nyttigt fika.

Nu är de slut på allt mums i veckorna, har äntligen börjat gå ner i vikt och de ska fortsätta neråt. Blir väl 0,5 - 1 kg i veckan =D
Va gör jag för att gå ner i vikt?
- Promenerar alla sträckor jag kan, inga onödiga bussresor.
- Inget snask, läsk eller liknande i veckorna
- Inget småätande. Frukost, Lunch, Mellanmål och Middag.
- Inget "kvällsfika" jag vet Maria och Linnea..jag SVIKER andersson släkten..men så måste de bli ;)
- Försöker träna 2 ggr i veckan. Har fått kort från jobbet och kan träna på arbetstid. PERFEKT!
Alltså...jag rör mig och äter bra. MEN unnar mig mumsiga saker på helgen, man måste ju leva också =) DET tycker jag är de bästa sättet att gå ner i vikt.

Det finns så mycket fiiina vårkläder nu, vill och MÅSTE ha ;) Ska bla köpa jeansshorts när de börjar bli lite varmare..så fint! Linnen, klänningar, fina toppar, tunikor, skor..ALLT vill jag ha..haha. Men näe..jag ska behärska mig lite och tänka ekomomiskt. Vill du bidra till " Elin behöver nya kläder fonden" så kontakta mig ;)

Men jag har äntligen skaffat mig ett par converse, love it! Nu ska dom bara bli sådär fint ingådda. Och dessa par ska INTE bli stulna. Fortfarande lack för att mina andra converse vart stulna på Arvikafestivalen..mummel...


Ikväll är de ju tv-kvällen nummer 1 med Dating in the Dark, Desperata husfruarna och Cougar Town. Alltså hemmakväll =)
Ska förbi Söders tyger en snabbis bara...syr en fin sommarkavaj/Jacka och behöver lite småsaker =)

Peace out! ;)


Hurra för pappa!

Grattis på födelsedagen älskade pappa!


Hurra Hurra Hurra!
Ikväll ska pappa firas hemma hos oss, det blir kaffe och tårta =)

Igår var pappa barnvakt när jag, niklas, Andreas, David och Kicki gick och såg Alice i Underlandet på Heron City. Trodde faktiskt att den skulle va bättre, den får medelbetyget 3 E:n ;)
Hade grymma platser iufs så 3D effekterna vart häftiga.

Tog en LÅNG promenad till Pernilla på kvällen sen för att hämta bordet till Melindas rum. Pernilla hade hittat de på Mios fyndavdelning och köpt de till mig. Har velat ha de länge men 690 kr e LITE väl mycket för ett barn bord. MEN nu fick vi de som sagt KRAFTIGT rabatterat. TACK!   



Landet i helgen

Är det omoget att sitta och lyssna på pojkband när man e 25 år?
Näe de tycker inte jag, har just nu westlife i högtalarna genom spotify =)

Imorse försvann mina vårkänslor när jag gick ut och de svar snorkallt och disigt, nu har solen tittat fram igen och känslorna är tillbaka. Längtar så mycket till jag ser de första tussilalorna!!! Vackra enkla blomma!!

Redan torsdag och i helgen är de Melodifinal, vilket betyder att vi sticker ut på landet =) Ska bli superkul, verkligen länge sen nu. Melinda ska få uppleva lite landetluft, hehe.
Får se om hon vågar klappa katterna nu, hon tog de stora steget i söndags då vi var hemma hos Maria. Hon VÅGADE klappa Marias lilla katt Elsa. Som förövrigt va sjukt liten, söt och kelig!
  Hon vågade tom leka med Elsa!

Igår mötte jag upp Niklas och Melinda på karlaplan. Dom hade gjort lite ärenden i stan, hehe. 
De har förresten öppnat en inrednigsbutik i fältöversten som har superfina saker. Vit romantisk stil! asfint!
Hur som helst...
Efter den korta shoppingrundan hoppade vi på tunnelbanan, jag klev av på östermalmstorg och Melinda och Niklas åkte hem. Jag skulle träffa Clara på stureplan för att ta en fika. ASKUL!. 
Blev mycket skratt och minnen, vi gjorde lite hyss när vi var små. hehe.
Verkligen länge sen vi sågs, 8 år sen tror jag vi kom fram till. Hon lever livet i Australien, vi kommer ner hela familjen och hälsar på ;)




Vattenpölar!

Äntligen så smälter snön, älskar vattenpölarna! =)

Har egentligen ingen ork alls att blogga. Tänkte bara slänga in en bild på min ängel från i fredags (?) när hon va med pappa, Christian och Bella i Åkersberga.

Sjukt va stor hon e! Hon går fort nu också!!



Stolt Mamma!

Alltså mitt hjärta har verkligen blivit stor nu!
Hon går många steg nu, idag gick hon ända från hallen till soffan. DET är många barnsteg =D
Är bara en tidsfråga innan hon går hela tiden. Det verkar som om hon tycker det är onödigt att böja sig ner och krypa nuförtiden. Hehe.
Vi är verkligen bortskämda när det gäller melinda, hon äter kanonbra! Idag åt hon en morot, 7 fiskbullar och en potatis till middag. Pappa hade lagat middag när jag kom hem =) Tack!
Sen nu när jag la henne så åt hon bara upp vällingen, sa inte ett ord utan jag hörde henne banka lite på sängen med flaskan. När jag tagit flaskan från henne så tog hon dockan ( Julia ) och la sig ner. God natt  sa mamma och släckte lampan. Det var 5 minuter sen och hon har inte gnällt sen dess. Trött? jag tror det =)

Helgen var verkligen skojjig. Inte helt planerad, haha.
Satt hemma hos Kim och Cam i vällingby och så fick vi nått infall att det var dags att hitta på något utan barnen. Så på lördag kväll lämnade vi av Melinda hos mormor och vi åkte in till Fridhemsplan till Restaurang Lorenzo(?). Ligger precis brevid STAR BAR! haha.
Mötte upp Kim och Cam där och åt en supergod middag OCH billig! 179 kr för oxfilé och ett glas vin. Det blir verkligen återbesök där =)
Sen blev det bowling på ballbreaker som vi gick till, en promenad på 30 min. härligt att gå av maten =)
Kul att bowla, verkligen länge sen, gick ganska bra för mig också. Niklas kom sist, haha..
Sen lite oplanerat så åkte vi till vällingby, dom andra bubblade och vi gick inte och la oss förren halv fyra. Snacka om trötta gänget på söndag.

Idag har det verkligen var mycket på jobbet och vi har inte ens fått leverans än! 2,5 ton som ska packas upp, den kommer tydligen på onsdag istället. BRA då hinner jag ikapp innan det kommer jobb för en lång tid framöver =)
Har glömt att lägga upp min klänning jag sydde för coctailpartyt, ska göra de! När det är lugnt igen på jobbet så ska jag sy en sommar kavaj, marint får nog bli temat. Älskar de modet!

Blir förresten till att ta fram stövlarna idag för det var jäkligt slaskigt istan!
Så ser dom ut =) fina va?! hehe

RSS 2.0