Twitter

Va de de för deal med de här Twitter?
Jag känner mig heelt borta, lyssnar sällan på radio nuförtiden och åker ju aldrig tunnelbana så idag kom de här nya ordet upp flera gånger.
" Twitter e de nya black också början man snacka om de över en cup of coffee lixom"
- 16-åring på tunnelbanan.

Haha..känner mig sjuukt gammal ;)


Kvalitetstid =)

Nu är vi friska kan man säga. Vi har inte tid och vara sjuka, speciellt inte i de här fina vädret =)
Igår var vi i norrtälje hela dagen och promenerade och shoppade kläder på gant outleten till Melinda och Niklas. Fanns så mycket fina babykläder =)
 puss puss i solskenet. Orkade inte vända bilden =)

Idag promenerade vi en hel del också, bla till skärholmen. Ville hitta lite dopkläder till familjen men hitta inget så i morgon blir de eventuellt shopping i sickla med pernilla.
Fixade lite hemma idag också. Planterade lite Kålrabi som e så sjukt gott! Såg förresten att salladen börjar komma upp =)

 Just nu så duschar melinda och niklas... Lite far och dotter kvalitetstid ;)

I veckan blir de lite dopplanering, ska beställa tårta och träffa prästen bland annat. Det är bara några få som inte osa:at till dopet...imponerande få faktiskt...hehe. SÅ har du inte gett svar än så gör gärna de nu tack =D

Hamburger Börs

Igår var vi faktiskt utan lilltjejen i hela 6 timmar.
Niklas pappa var barnvakt när vi tillsammans med min mamma och Pia åkte till hamburger börs för att se publikrepetionen av prima Donnor.
 lyxade till med med en drink innan middagen som förövrigt blev sjukt dyr. Men va fan...de va ju första middagen ute på läääänge. ( Drinken va såklart alkofri, hehe )
 Mor och Dotter =)

Showen får EEE+ av oss, lite seg ibland och ibland helt strålande. Kul att se en publikrepetion, blev lite fel ibland och regissören kom in och drog skämt om carolina gynning, hehe.

 Det var mysigt att få komma hem tillslut ändå, saknade såklart melinda jättemycket. Min älskade dotter!


Familjen sover

De gick jättebra på BVC idag!
Lilltjejen var så duktig när hon fick sprutorna, hon grina bara i 10 sekunder sen hjälpte mammas famn =)
Redan 3 månader gammal, 5.6 kg och 61,5 cm lång. Oj oj..

Nu ligger hela stora familjen och sover, pappa Niklas är så DÖDSförkyld som bara killar kan bli ;) Melinda är helt slut efter sprutorna och har verkligen bara ätit och sovit hela dagen så jag har hunnit med mycket pyssel hemma.
Jag ska fortsätta att vika tvätt nu...hurray...hmm...

Tatoo

Niklas har äntligen tatuerat in Melindas fötter i naturlig storlek  =)
 Visste nästan att dom inte kunde göra "linjerna" i fotavtrycket, tatueraren sa att de bara skulle flyta ihop till en klump senare så de fick bli sådär istället. Men det blev ju riktigt bra ändå!

Idag har vi bara njutit av de fina vädret, gått en långpromenad bland villorna i segeltorp. VILKA fina villor de finns! Är inte alls avis neeeeeej ;)
Imorrn ska vi till BVC för Melindas Vaccin, lillplutten ska få två sprutor i låren =( hoppas hon inte blir allt för ledsen.

Oj oj

...Nu va de väldigt länge sen jag skrev nått men det är ju så fint väder nu om dagarna. Vill ju inte sitta inne då inte =)
Melinda lär sig nya saker hela tiden känns de som, hon har blivit ganska duktig på att vända sig från rygg till mage
 hon rullade runt ganska snabbt alldeles nyss så hon såg nästan lite chockad ut..VA HÄNDE?! nu har hon gett upp å hur hon ligger ser ni på bilden

Veckan och helgen försvann väldigt snabbt, hehe. Har vart en helg med grillning kan man säga =)
Igår  firade vi lillebror som fyllde 20 år...sjuuukt va gammal han har blivit, Lilla David lixom....plutt! De blev grillning, öl och tårta som självklart jag gjorde..som vanligt..heh.
Idag har vi vart norr om stan hela dagen. Fotade Melinda lite hemma hos Farmor och Farfar, blev några riktigt bra bilder faktiskt. Det är så kul att fota med en riktig systemkamera.
Åkte till Barkarby med Kim, Cam & Adrian också, polarn och pyret hade massa fint men vi köpte bara en liten sommarklänning =) Jag e riktigt snål när jag shoppar nuförtiden haha...

Nu så ska jag fortsätta kolla på Wipeout =D

Haha..vilket konstigt inlägg de blev..aja...

" Vi är ju tre vuxna människor och två kvinnor "

Påskhelgen är slut och berättas lättast med bilder.

 Tre generationer Collinare =) . Långfredagen spenderades i Dyvik på farmor och farfars landställe. Såå skönt med frisk lust och fågelkvitter.

 Påskafton blev de morfars och Kickis landställe =) Grabbarna vilade på sofforna medans maten grillades. Det blev Oxfilé med pepparsås och klyftpotatis, ingen dålig premiärgrillning de där inte! Niklas drack två öl och typ somnade på soffan, haha, vadå inte tåla alkohol längre lixom!

  Igår va de pyssel hemma på dagen, jag planterade lite grönsaker och blommor ute och möblerna kom ut på altanen. På eftermiddagen träffade vi Pernilla, Bella, Peter och Christian för middag på Deli Italia. Blev glass som efterrätt hemma hos oss, blev en så kul kväll! Sjukt va mycket vi skrattade!

 Idag var vi först i Kista för att niklas skulle klippa sig och sen stack vi till Kim & Cam för grillning. Mums Mums!

Så de har verkligen vart fullt upp i helgen så imorgon ska vi bara va hemma och pyssla, det behövs verkligen städas. Man orkar ju inte!

Glad Påsk!



GLAD PÅSK

Idag har vi vart i Dyvik heeela dagen, så himla skönt att komma från stan. Imorgon blir de också landet men åt andra hållet, till malmköping och pappa & Kickis landställe.
Njuter verkligen av de fina vädret och att ha långledigt tillsammans med lilla familjen =D

Fika i solen

Niklas har kurs idag så han började inte förren 10:00. Detta betydde att jag fick sova ända till halv tio utan störningar från tjejen, niklas tog upp och lekte med henne vid sju efter hon fått frukost =) Såååå skönt...
Hon har börjat göra typ sit-ups när hon ligger i knät, så blir hon så nöjd efter när hon kommit på att hon gjort nått bra, hehe. Så kul nu när hon lär sig nya saker nästan varje dag.
Kom på sen när niklas åkt iväg att liggdelen till vagnen låg i bilen så vi fick ta maxi-cosin till Zetas trädgård och fika med Pernilla och Maria.
 Soligt värre...
 Hon fick sitta hos Pernilla så att mamma kunde fika klart =)
 Det är ju så mysigt att sitta på Zetas nu när det är ombyggt! Blir nya stället att hänga på i sommar, hehe. De tycker många andra också för barnvagnar i mängder finns de alltid där!
Köpte salladsmix, ska plantera de i kruka ute nu, skulle vilja bo i villa och ha ett trädgårdsland....kanske blir någongång iframtiden..kan ju alltid hoppas=)
Nu ska jag bara slappa på soffan tills niklas kommer hem om en timme så ska vi åka och handla sen...hmm..undra va de blir till middag..


Idag så har vi...

 ...tittat på hästarna nere vid stallet =)
 ...lekt med Adrian och både morbror Andreas och David

Va lite jag skulle hunnit med idag typ plantera smultron och ställa fram utemöblerna men det blev ju inte av, blir aldrig riktigt som man tänkt sig. Skjutsade hem bröderna och sen blev de middag på Thai med familjen Berg- Arneving.

 Kolla va lilltjejen kan..nästan...någon minut kunde hon hålla själv i alla fall..hehe =)

Barnläkaren

Nu har vi kommit hem från BVC och Melindas första koll hos Barnläkaren. Det gick kanon, vilken snäll och glad liten tjej vi har! =D
De dröjjer nog inte länge förren hon kan rulla runt på magen..det är vääldigt nära =)
Hon har vuxit till lite över 60 cm och väger 5,2 kg.

Skjutsade niklas tillbaka till jobbet å vi fick order om att stanna hemma tills posten kommit för att se om niklas glasögon kommer idag. Jag ska förresten beställa nya, trivs inte i dom jag har nu vill ha utan båge. Dom har öppnad en ny affär i Skärholmen som säljer glasögon inkl. ALLT för 995 kr så de får de bli! Jag måste ju ha supertunna glas för att mina glasögon inte ska se ut som colabottnar och de ingår också, så jäkla bra!

NÄe nu får posten komma vill ju ut i de fina vädret, tänkte gå till Zetas trädgård och fika. Det är ombyggt nu och superfint!

Go kväll!

Nu e vi hemma hela familjen =)

Klippningen blev bra, skulle vela haft lite ljusare slingor men det bleknar ju snabbt i solen så det gör inget. Får ju inte bli för ljust heller det skulle ju inte alls funka med övriga håret och ögonbrynen, hehe.
Det blev inte alls som sommaren 2005 vilket var min första tanke..men men....
Haha..ser nu att man itne ser så stor skillnad på denna bild...lite ljusare i verkligheten ;)

Efter klippningen så åkte jag och Bella till Huddinge och fika på torget. David ringde om kom förbi sen. När vi satt där alla tre kom Kerstin, vår lågstadielärare. Det var rätt kul, hon såg först Bella sen blev hon bara förvånad att vi satt där alla tre, värsta återträffen ;)
 Vi gick hem och käkade med David =) Pappa Niklas hade fullt upp med att fixa vår bil hehe.

Tjohoo

Natten har varit mycket bättre än igår så jag e riktigt pigg och redo för dagen =)
Ska sitta hos frissan x antal timmar idag för klippning och slingor, blir nog ganska blont. Siktar in mig på att ha ungefär samma frisyr som jag hade sommaren 2005 ( Har tyvärr ingen bild på datorn ). Ska bli skönt att få ordning på håret..äntligen =) Eftersom de blir några timmar hos frissan så ska Bella va med som en barnvakt till lilltjejen, skönt att inte behöva rusa upp och trösta Melinda om de nu skulle va så att hon blir grinig, hehe. Så tack Bella!

Igår tog vi en promenad till skärholmen för att gå på banken och kolla lite. Man kan ju lugnt säga att Nordea i skärholmen hade lite effektivare personal. I Huddinge fick jag vänta 1 timme på min tur, 20 nummer. I skärholmen tog de typ en halvtimme för 22 nummer. =) Skönt att ha de avklarat iaf...
Det var verkligen underbart att gå ut igår, det var hela 15 grader när jag gick hemifrån. vårtecken nr 1. 
Tog tom av mig jackan för att de blir så varmt, vårtecken nr 2
Såg ett gäng alkolister i skogen också, vårtecken nr 3.
De kanonvädret skulle komma tillbaka på lördag såg jag på vädret imorse så YEY! De blir gananterat en heldag ute =)


God morgon alla trogna läsare!

Detta är aldeles för tidigt för mig!
Dottra vaknade redan vid halv sju och har inte somnat om än, nu ligger hon och leker med Nalle Puh. Hoppas att hon tröttar ut sig själv lite för såhär tidigt på morgonen funkar inte min kropp.  
Idag ska jag till banken igen...blir skärholmen denna gång så lite shopping och fika blir det väl på samma gång antar jag, hehe ;)
Nu så ska jag kolla på någon trevlig disneyfilm eller roligt barnprogram så får vi se om vi båda kan somna en stund på soffan =D

RSS 2.0