Fika i solen

Niklas har kurs idag så han började inte förren 10:00. Detta betydde att jag fick sova ända till halv tio utan störningar från tjejen, niklas tog upp och lekte med henne vid sju efter hon fått frukost =) Såååå skönt...
Hon har börjat göra typ sit-ups när hon ligger i knät, så blir hon så nöjd efter när hon kommit på att hon gjort nått bra, hehe. Så kul nu när hon lär sig nya saker nästan varje dag.
Kom på sen när niklas åkt iväg att liggdelen till vagnen låg i bilen så vi fick ta maxi-cosin till Zetas trädgård och fika med Pernilla och Maria.
 Soligt värre...
 Hon fick sitta hos Pernilla så att mamma kunde fika klart =)
 Det är ju så mysigt att sitta på Zetas nu när det är ombyggt! Blir nya stället att hänga på i sommar, hehe. De tycker många andra också för barnvagnar i mängder finns de alltid där!
Köpte salladsmix, ska plantera de i kruka ute nu, skulle vilja bo i villa och ha ett trädgårdsland....kanske blir någongång iframtiden..kan ju alltid hoppas=)
Nu ska jag bara slappa på soffan tills niklas kommer hem om en timme så ska vi åka och handla sen...hmm..undra va de blir till middag..


Kommentarer
Postat av: Linnea

Just det, har glömt att tacka för dopinbjudan :) Den kom för ett par dagar sen!

2009-04-08 @ 21:51:44
URL: http://neapop.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0