Bajs på Biblioteksgatan

Igår var vi som sagt i stan, i sex timmar!
Det blev verkligen en lång dag och oj va man ser alla människor på annat sätt när man har barnvagn och är mamma på stan. Mannen som absolut skulle förbi oss när vi stod med barnvagn i rulltrappan ( hissen var trasig ) , kunde inte han väntat 3 sekunder till tills vi var uppe istället för att argt försöka ta sig förbi. Suck...ni måste slappna och och stressa ner stockholmare. .
Ni behöver inte pressa in er längst fram eller längst bak i tåget bara för att det blir kortare till utången på perrongen ni ska av, hoppa på i mitten och njut av att få sitta istället för att stå som en makrill i en kvart.
Men jag förstår, jag var själv en av er för bara några månader sen ;)
Det var hur som helst väldigt kul att få träffa Bella och Pernilla och se stan lite. Hälsade på mormor på jobbet också ( därav namnet på blogginlägget ), väldigt mycket folk som ville se min lilla ängel. Kul att Morbror David kom förbi också!

Pernilla och Peter kom förbi vid 21 och bjöd på pernillas misslyckade MEN väldigt goda kladdmuffins ( hette något fiiint men kommer inte ihåg vad ) satt och snackade och vipps va klockan 22:30.

Snart så ska vi ta en promenix till BVC =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0