Midsommar

Hemma från ett soligt och mkt varmt Flen.
Har badat för första gången i sverige =) Skönt med ett minst sagt svalkande bad efter ett tag i solen.
Melinda har vart superduktig hela veckan på landet. Samma rutiner som hemma, bad, välling i soffan och sen bara att lägga henne i resesängen så somnade hon själv med sovdockan. Sjukt stolt över vår underbara dotter som alltid får så mycket beröm över hur duktig hon e =)

Midsommar började med att vi gick ner till "festplatsen" på pappa land och hjälpte till att klä midsommarstången. Melinda lekte med blommorna och gick och sa hej till alla barn medans niklas fick en allergireaktion som inte gick av för hacker, hehe. Stackars älskling har blivit asallergisk mot allt!
Sen kom fler gäster och de var sillunch som gällde. Kubb och sol sen vipps va de middag, grillat såklart! Supergod efterrätt och sen TP. Ibland känner man sig riktigt smart ;)

 Melinda hjälpte tjejerna i köket ;)

Nu är de snart semester, shiit va tiden går fort! I veckan ska mellis va lite med farmor så jag får slita på jobbet. På onsdag ska vi träffa Devin, Helena och bebben i magen =)

Har förresten haft en liten myskväll med niklas nu, jordgubbar, annanas och glass. Dock valde vi en riktigt dålig film att se. Shutter Island...pissrulle!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0