I´m baaaaaack!

Fan va kallt ni har de här hemma. När vi landa i lördags var de 15 grader och molnigt, starta från ett soligt och mkt varmt Mallorca.
Haft en kanonresa! Sol, bad, MAT och shopping. En riktig semester med andra ord. Kan lugnt säga att vi e grymma på att äta i vår släkt :D
Niklas och Melinda hämtade upp oss på arlanda. Höll på att börja gråta när jag såg dom där vi bilen men blommor till mamma :D
 

Nu hemma till vardagen igen. Melinda har vart min hjälpbreda två dagar nu men imorrn har jag så sjukt mycket så vi får se om vi kan luska fram en barnvakt, kanske morbror david :D
Har gått bra såklart men de går ju så mycket fortare ensam. Tiiiiiiittut! bakom alla kartonger ;)
Melinda va helt slut efter allt slit på jobbet så hon somnade på tunnelbanan och sover nu vidare i sin säng. Hon kommer nog sova länge nu.
Träffade precis grannen som nyss kommit hem från BB. En liten Julia blev de. SÅ liten! Herregud Melinda har redan hunnit bli 1.5 år! Hon såg ut som en jätte jämfört med Julia. Hehe.

Ska hålla oss hemma resten av dagen nu, NCC kommer hit och gör en slutbesiktning på lägenheten. Har lite saker vi vill att dom ska fixa tex golv, spricka i badrummet.

Sitter och svullar toblerone från Taxfree´n.  Muummi! köpte förövrigt winegum också som smaka skit, niklas satt däremot och gotta i sig dom. Haha!

Förresten fått papper från Melindas framtida dagis med info om hur de funkar hos dom. Verkar kanon! Bla. Inge sockerbomber på födelsedagsdagar ( tänk om man skulle få tårta och saft på allas födelsedagar, shit ), bara mat lagat från grunden i deras kök och mycket utelek! 1-2 veckors inskolning beroende på barnet och föräldrarna ska va där 4-5 dagar igen beroende på va barnet behöver. Känner på mig att de kommer gå galant för Melinda.

Nu ska jag fortsättas svulla, titta på tv, tvätta och byta sängkläder. Hurray ;)

Kommentarer
Postat av: kusin-maria

ja men usch för de där winegummen! man skulle kunna tro att det va nått B-företag som gjort dom. återgien en nitlott..vi skulle ha låtit lelle välja :P

2010-06-15 @ 15:11:15
Postat av: camilla

hahaha de va ja som sa att collle skulle komma me blommor hahahah

2010-06-15 @ 17:26:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0