Jäklarns va skönt de ska bli när Melinda kan prata tydligare.

Va e de för fel på bloggen?!
Här är iaf inlägget från förra veckan...

Allt började igår kväll när Melinda skulle sova. Hon har vart hemma från dagis i 3 veckor och har med andra ord vilat ut ganska regält. Hon är inte trött vid halv åtta helt enkelt och vägrar sova. Speciellt inte när pappa tar fram färg och pensel. Melinda ska SÅKLART också måla med pappa. Så hon fick måla lite på plankorna och sen kom stora stygga mamma och drog bort henne från sin älskade pappa. BARA pappa som gäller på kvällarna hos oss, hon mobbar mig på kvällarna..."bort" och "gå" säger hon bara. Jaha....K U L..

Imorse när jag väckte henne efter alldeles för få timmars sömn så skrek hon bara efter nått.."NUSSIN". JAHA?! näe jag vet inte vad det betyder...Russin kan ju tänkas men varför skulle hon skrika efter de direkt hon vakna?!. Hur som funkade de inte med russin.
Efter 25 minuters skrikade och bråkandes med en jävligt bitter morsa så vart hon tyst och åt välling. Brottom som......snabbt på med kläderna, in i bilen och till dagis. Väl i bilen hittade hon lipsyl och vart glad. Lipsyl får hon såklart inte leka med på dagis så nu var stora stygga mamma framme igen och tog lipsylet från henne. Samma visa igen. Ner på dagisgolvet och bara skrek!
Lämnade över henne till fröken Emma skrikandes, såklart vart hon tyst efter 10 sekunder i hennes famn. Suck...
In i bilen till Tunnelbanan och off to work. Gissa om jag var sen imorse?!

Slutsats...
Innan hon somnade igår fick hon ett lipsyl av niklas som han tog från melindas säng innan han gick imorse.
Va betyder "nussin"??
LIPSYL!!!
Suck...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0