Ella på utflykt

Nu när snön börjar smälta så rör sig ellas avdelning utanför dagisets gränser. Jättebra tycker jag, pedagogerna på hennes avdelning är verkligen mån om att barnen ska vara ute så mycket som möjligt.
Funkar kalas för oss eftersom Ella älskar att vara ute. Dom säger de också att Ella är de barn som klarar att vara ute längst.
Friluftsbarn, javisst!
Idag skulle dom ta en promenad till skogen :)

Melinda blev lämnad inne idag, dom skulle pyssla lite innan dom gick ut. Melinda är nöjd sålänge de finns pyssel och kompisar. Hon älskar verkligen att vara på dagis.
Igår var hon samlingsvärd ( samlingsvärden pratar och berättar sagor för alla andra barn på samlingen och sätter upp bilder från sagan dom berättar på tavlan ) de pratade hon om hela eftermiddagen. Kul! Väldigt bra sak för barnen att lära sig, att prata inför grupp.

Jonathan somnade i vagnen så nu ska jag göra klart inbjudningarna och byta sängkläder. Får se om jag hinner de innan han vaknar :)

( bild: den där jäkla nappen! Den försvinner ur munnen så fort mamma gått från dagis men de kommer bli svårt att sluta helt. Snart dags för de )


Kommentarer
Postat av: Camilla

Vi får lämna barnens nappar på Skansen ;)

2013-03-07 @ 12:24:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0