Sooooommar, sommar och sol....

Alltså jag kan inte låta bli att kommentera vädret. Helt underbart! å varmt som tusan, gu va jag har saknat sommaren.
Tog en promenad till vattnet idag med barnen och pernilla. Gu så skönt det var, satt och titta på den ensamma lilla fågeln på vattnet och melinda började klä av sig och ville bada. Njaaa..lite kallt fortfarande hehe.
Imorrn ska vi till skansen med Helena och sarah och såklart alla barn :D Som melinda har längtat, varje gång vi sätter oss i bilen så säger hon "åka Devin".
Var på middag hos Helena och Jojje i skogås i lördags, vart bjudna på supergod tre-rätters middag. Lyx! Hade verkligen kul! Vi var inte hemma förren 23:30 och melinda och devin satt i soffan och myste under täcket sista timmen =)
Niklas jobbade på i ellas rum i helgen och jag var med barnen. Ellas rum är nu gipsat och pappa kom idag och spacklade hela rummet. Blir några fler omgångar med spackel sen ska de smackas upp färg/tapet. Inte mycket kvar nu! hurra! Sen ska alla bygg/målarsaker bort ett tag. Ska bli så skönt att bara fokusera på att göra fint ute. Vi har pratat om att plana ut gräsmattan på uteplatssidan. Den sluttar ju lite neråt mot skogen.

Möblerna är beställda..
 Fick hem ordererkännande på posten idag, å som tur e va pernilla där och kunde poängtera att de skulle ingå ett parasoll, tack för den!

Har förresten köpt nya glasögon, de ska bli skönt att få ett par lite mer diskreta. Är så trött på mina nuvarande glasögon, har haft dom i typ 3 år nu.

Lilla clion ligger ute på blocket nu, får se om den blir såld. En som ska komma och kolla på den nu...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0