Renovering

Har denna helg handlat om.
Melinda åkte till morfar och Kickis landställe i fredags så jag och niklas kunde pyssla hemma.
Lämnade Ella hos mormor på lördag morgon och hämtade David. Målade väggen där fondväggen ska vara och där köket ska stå med någon slags färg som göra att tapet eller liknande fäster bättre.
Taket målades också. Niklas gjorde klart taket i helgen och satte upp resten av lamporna. Mikael kom också och hjälpte till och Måla tak också. 
Mikael kommer tillbaka imorgon då ska taket målas igen, sen är de klart!
Var och beställde tapeten som ska va på fondväggen också så den borde komma i veckan. När den kommit så blir de till att bestämma färgen till väggarna och hallen. Kommer bli kanon!
Pappa kommer på Tis/ons och spaklar en sista gång innan tapeten ska upp.
Alltså det blir SÅ fint...och ljust! Vart verkligen skillnad med ljusinsläppet när vi ändrade planlösningen och målade taket.

Längtar verkligen tills köket står på plats, Tänk att få stå vid köksön och baka pepparkakor med barnen :D

Annars då?
Inte mycket, de mesta handlar om renovering just nu.
Käkade middag hos Peter och Pernilla i går. Superkul som vanligt. Skönt att komma hemifrån ett tag, Ella somnade i deras säng så vi fick slappa som tusan. hehe.
I veckan blir de nog en del att göra, de dyker alltid upp en massa skoj.
Imorgon åker vi till Junibacken med Helena och barnen och kanske Martina och barnen? Var ett tag sen melinda var där å nu tror jag verkligen att hon kommer uppskatta de. Mer inne på Pippi och Emil nu än tidigare.
På Torsdag så är de tandläkaren och lunch med tjejen som tagit över företaget jag jobbade på tidigare, ska bli spännande =) Pernilla ska hämta Melinda på dagis =)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0