God morgon gott folk!

Härliga måndagsmorgon!
Än så länge har det inte riktigt satts igång på jobbet. Våra kunder öppnar ju en timme efter oss.
Melinda och jag tod det verkligen lugnt nu på morgonen, mys framför fåret shaun på barnkanalen. Välling och lek med dockan. Hon upptäckte även hennes nya sittkudde och skulle dra den runt i lgh..hon skulle sitta överallt, hehe.

Satt på tunnelbanan i morse och såg reklamen för Ölmässan och började då fundera på när Underbarabarn mässan är.
Kollade upp de nu och de visar sig att den är 8-10 oktober, yey! SAMTIDIGT är det Hem 2010 (heminredningsmässa) och Hem och Villa mässan. Alltså kunde ju inte bli bättre. Blir verkligen en heldag på stockholmsmässan =)

I helgen har vi åkt runt och kollat inredning och annat till villan. Känns som en evighet tills vi flyttar in! Ska köpa ny STOR soffa =) och så såg vi en sjukt snygg lampa på folkhemmet, lite dyr men en sån har vi velat ha länge men inte haft plats för..men nu!
Åkte till bromma och kolla in deras nya köpkvarter också. Såklart fint men jag stör mig på att "gångvägen" går rakt igenom alla affärer...blir så rörigt och förvirrande. Såklart bättre när de inte är så mkt folk, hehe. 

I veckan är dagis stängt Tors & Fre så Melinda ska va med mormor och gammelmoster maggan på fredag. Tors blir de kort dag på jobbet. Lite ärenden som ska göras ;) Så då får melinda nog var med farmor en stund på morgonen bara. 

Nu vart de mycket tråkig text..ska se om jag hittar någon bild :D 
 Ölmässan för ett par år sen. Passar ganska bra in i inlägget iaf ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0