Hej Hallå!

Imorse var de helt underbart att vakna, kände mig riktigt utvilad och vädret var ju bara lovley! Så mysigt höstväder!

Helgen har vart ganska lagom sådär, igår inhandlades faktiskt en sängram lite impulsivt till oss..ja vi har fortfarande sängarna på golvet =) Nu så ska sängramen bara målas om och sen vipps! Sovrummet är ett steg närmare klart. ( Ja vi ska måla om en helt ny sängram, billigt från IKEA så det är okej, hehe )
Sitter och planerar en tavelvägg just nu till sovrummet. Niklas och jag åkte runt och tog en massa svart-vita bilder förra vintern och NU ska de fan fixas. =) har klippt ut storlekarna på tavlorna och sitter och pusslar ut de på golvet hur dom ska sitta, tänkt att de kan vara så kul att planera!

Vi har äntligen bestämt oss för ett skötbord också, de fick bli ett väggsittande. Kom fram till att de kommer bli bäst, vi har ju inte hur mycket yta som helst och leka på direkt. Känns skönt att vi börjat köpa in lite barnsaker, jag hatar att vara ute i sista sekunden.
Barnvagn har vi redan spanat in, ska bara beställa nu, som tur e är de bara leveranstid på typ 1 vecka =)
Tur att vi sparat pengar för svisch va pengarna försvinner när allt inhandlas till bebben!

JUST DE!!
Grattis till Kim och Camilla som fick en liten son i helgen, Huuuuur söt som helst! Smälte varje gång han skakade på underläppen =D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0