Påskhelgen..

Skönt med några lediga dagar för niklas. Det är fan semester för mig när niklas är hemma också.
Melindas humör är inte att leka med alltså. Hon är otroligt envis och blir assur när hon inte får som hon vill. ( vilket är ganska ofta ). Här om dan tex så ville hon äta godis innan middagen, sa såklart nej och att hon fick efter hon ätit mat.
Vi bråkade och hon grinade i 20 minuter sen satte hon sig vid bordet, åt upp allt på tallriken, tog med sig den och skrapa de få riskornen som fanns kvar i soporna och ställde in allt i diskmaskinen. Sen sa hon " meninna jätteduktig..godis?" Då kände jag mig glad att jag pallade med 20 minuters skrik..hehe :D

Påskhelgen har vart full med middagar med familjen.
Fredag så åkte vi till morfar och kickis landställe, mysigt och så jäkla skönt väder! Melinda fick såpbubblor i sitt påsk ägg så hon lekte med de hela dagen OCH resten av helgen..hehe.
lördag middag hos famor och farfar på landet. Sola hela dagen :D
Söndag middag hos mormor. Så ja vi har ätit...hehe som man ska på högtider.
Idag tog vi en biltur på morgonen, köpte massa saker till huset. Sen vart de plantering och pyssel ute.
Imorrn hoppas vi på att den sista piffen i tvättstugan blir klar :D

Nu somnar jag snart och Ella ligger här bredvid mig och halvsover så de blir lite mys och sen sova...ett par timmar iaf :D Längtar tills jag får sova 8 timmar på raken..hmm..känns som långt borta...

mycket gjort..

Känns skönt att vi fått så mycket gjort hemma denna helg.
Bänkskivan är på plats och jag har oljat den 2 ggr, torktumlaren är på plats och träden ute är fällda.
Har planterat blommor och fixat en odlingsbänk.
Bokat tid och datum för dopet som blir ute i vår trädgård :D
Fixat SUPERFINA dopkort också...
Idag blir de en tur till hornbach för melinda måste ha en sandlåda, hon gräver i rabatterna och gör "tårtor" överallt. Blir Gaaaalen...

Får återkomma ikväll..nu vill Ella har min uppmärksamhet :D


One Piece och Varm Choklad

 Just nu..ahh eller för 5 minuter sen. Nu ligger hon och sover så sött här brevid mig i soffan. Sitter själv i min One piece (bästa plagget!) och ska snart hämta lite varm choklad. Niklas och Melinda har precis badat. De blev lite sent idag för vi var inte hemma förren 19.
Melinda jag och Ella har vart på en liten utflyckt till Vällingby idag. Lekte med Camilla och hennes fina söner. Barnen leker så sött tillsammans, så kul att höra att dom pratar med varann. Hehe.
Spenderade hela förmiddagen på IKEA med Martina och hennes stooora mage. Herregud nu är de inte långt kvar tills lilla Elias kommer :D
Fullt schema idag med andra ord.
Igår var vi hos martina och gabriel och lekte. Barnen bara sprang och busade och dansade och sjöng till barnlåtarna som spelades på spotify. Måste aktiviera de på tvn, vi har ju spotify gratis i 6 månader nu och de är ju asbra att kunna spela alla barnkammarbokens skivor tex. Melinda är verkligen inne i en dansa fas.

Imorrn blir de lungt för min del, ska lämna Melinda på dagis vid 9 sen blir de bara städning hemma. De behövs verkligen, ser FÖRJÄVLIGT ut här hemma.
Vart inte så mycker vettigt bloggande, nu kommer familjen upp och min choklad är varm :D


Tråkväder...

Såg på löpsedeln igår att de skulle komma sommarväder till påsk. Hoppas! Tittar ut nu och de ser ju bara SÅ tråkigt ut...
Drar på att proppa bilen med skräp, barnen får va hemma med mormor medans jag åker iväg och kastar. Det är inte direkt lite. Mycket Ikea kartonger..haha.
Var på Ikea igår och köpte skåpen till tvärrstugan. Nu är dom monterade och klara, niklas får åka iväg till Fredells och köpa bänkskrivan i helgen. Kanske tom ikväll :D Känner att jag inte orkar släpa på en 3 m lång ek bänkskiva. Jag kan köpa hyllorna :D

Melinda står här brevid och packar väskan, vet inte riktigt vart hon ska för hon säger inget. Skriker bara ut Kan inte i frustration.
Byggare Bob på svtB, inte de roligaste precis. Tom melinda vill byta kanal. ahaha...

Ella ligger och sover i sin säng, hon var vart som en dröm inatt. Somnade 20 igår. Vaknade 23:30. Somnade om efter typ 20 min tuttande och vaknade igen 03. Tutta igen en snabbis och sen somnade om till 07:30. SÅ jag är pigg idag faktiskt..

Nu ska vi ringa mormor och moster Maggan :D

RSS 2.0