yey ☺

I Feeeeel Goood....dudududududDU!

Känns bra att de faktiskt går framåt med fötterna. Kan inte gå så bra än men de går =)

Denna vecka har gått fort även fast jag inte gjort nått, hehe.
Mysigt att ha hela famljen hemma. Melinda sover ju till 09:00 nästan varje dag nu. Imorse sov hon faktiskt till 09:30. ( Somnar runt 20:30 ) Niklas tycker att han har värsta semestern,han går upp före melinda ;)  hehe. Så kul att höra dom leka, för de är verkligen lek hela morgonen! Massa skratt =D
Dom gick precis ut på promenad till skhlm, lite shopping till Melinda kan ja tänka mig.

På söndag fyller jah år. Hurra för mig ! ☺
Så i helgen ska jag firas kan man säga =)

Skål på de!

I sängen...

Jaha....
så jäkla tråkigt att bara sitta. Igår provade jag faktiskt att krypa och de gick ganska bra =) Skönt för niklas att få lite avlastning för ryggen, han har ju fått bära mig om jag velat nånstans.
Provade kryckorna idag också, det gick inte bra fick skitont när jag kommit till badrummet så det var bara för niklas att bära mig till sängen igen så här sitter jag.
Har precis sorterat alla bilder i datorn, ja man har ju en del. Måste verkligen framkalla nu.

Min lilla familj är på Ikea och shoppar, hehe.


Melinda och pappa lekte med mig i sängen, Superkul!  
Har köpt fler pusselmattor och byggt ut melindas matta i sovrummet så nu kan hon verkligen leka!


J******LA AS!!!

Helt otroligt!
Babysim som vanligt idag, Melinda va inte så aktiv. Jobbigt med vintertidomställning.
Efter babysimmet skulle vi gå till bilen och jag klanten ramlar ner för stentrappan!
Ligger på marken och bara skriker för SHIT va ont det gjorde, niklas körde som en tok till Akuten. Där jobbade dom verkligen snabbt alltså =)
Fick morfin och väntade på röntgen.
Melinda sov så gott hon helt omedveten vad som hänt mamma.
Ont som in i helvete gjorde de!
Hade som tur va inte brutit nått. Det var sammanlagt 7 sener som hade dragits ut som fan och jag fick rullas ut ur sjukhuset med order om att VILA.
Det gör fortfarande SÅ ont så jag måste äta massa smärtstillande. Är sjukskriven i minst en vecka nu så Niklas e föräldraledig...
Ah just de..det är ju båda fötterna också så jag kan inte gå alls...

Haha

Hallå alla glada!!
äntligen fredag och som reklamen säger mys ;) Vet inte riktigt va vi ska hitta på ikväll iufs för att det verkar som att pappa ska norr om stan för att hjälpa en gammal granne med en bil. Tänk att min man är så duktig =D
På tal om man så har jag fått en underbar födelsedagspresent av niklas. Ska koppla av med en eller hundra skvallertidningar, äta gott, få massage, sova gott och sen bli hämtat morgonen efter! Kan ni gissa vart jag ska? ;)
Tack Älskling! ♥

Den här veckan har verkligen vart proppad med melindas kompisar, mina också för den delen. hehe.
FilmMORGON hos katarina och Gustav bland annat. Mysigt värre, barnen leker på golvet =)
Igår var vi hos Eva och Anja på klädparty å såklart blev de lite till Melinda. Jag handlade inte alls lika mycket som dom andra, hehe. Men det fanns mycket söta små kläder.
På kvällen åkte vi till thaien i kurvan och käka, fanns mycket spännande där för melinda att titta på. Sen fika hos morbror Andreas =D
  
mowhaha! Har även hunnit med SKHLM och lite shopping till mig och lunch med pernilla  =)

Har förresten vart på BVC också.
Lilltjejen har vuxit! 7,9 kg och 71 cm lång. Har börjat komma tänder också. Hon kryger som tusan nu också, så kul när hon blir lite för glad och vi skynda sig fram, då snubblar hon på sig själv =)

Näe nu ska jag bara slappa lite innan Melinda vaknar och ska ha lunch och en lekkompis.


Helgen =) =) =)

Helgen har verkligen vart proppad med kul =)

I fredags tog jag med mig kusinerna till stockholms uteliv som jag själv inte besökt på typ 2 år. Hade verkligen superkul! Vilken kanonDJ. Spelade bara låtar man kände igen och svenska party klassiker. Typ..Lena PH, Älskade ängeln, Bengtzing, Ges, SPICE GIRLS..haha.
Bartendern serverade oss en shot med bananaskids smak, ASSÅ! Farligt gott.
Vart en sen natt med nattbuss hem, lääänge sen.
Niklas va hemma med Melinda och jag sov hos mamma. Konstigt att vakna utan man och bebis.

På lördagen vart de fika ( näee, det är bara de norrlänningar gör enligt pappa iaf ;)) god middag och sen Bio med hela gänget. Vi såg Upp i 3D. Riktigt bra film, ingen direkt barnbarnfilm utan mer kvalité. Skrattade högt många gånger dessutom. Den kommer garanterat med i filmsamlingen när den kommer på DVD. Coolt och se den i 3D också ;) Melinda va hemma med mormor och de hade gått kanon.

Söndagen va de som vanligt babysim, tog undervattensbilder på Mellis. Dom vart bra! vill ha dom NU!
Slappa och sen middag hos Kim & Cam.

Nu sover melinda och jag kollar på Färjan 3, what´s up whit Mumintrollen?! Haha

Veckan e proppad med aktiviteter, för Melinda. Haha. Mycket kompisar =)


6 kr...Mamma-ledig priser ;)

Känner mig verkligen gammal. Igår kväll runt halv tolv - tolv hörde jag en massa ljud utifrån, folk som skratta och sjöng och de ända jag tänkte va " hallå vissa försöker faktiskt sova" och " nej dom kommer väcka melinda". Haha..snacka om vuxenpoäng, och melinda vaknar ju inte av nått!
Hon har somnade nu och sover väl två timmar eller nått. Kanske ska lägga mig och vila jag med.

Blir lugnt idag, en promenad på eftermiddagen. Kanske förbi IKEA och fika för 6 kr, haha 6 kr för en kaffe och kanelbulle! Billigt..Me like ;)

Idag kommer familjen Andersson ner till stockholm och imorgon ska jag och melinda ta en dag på stan med dom. Ska bli så kul och ses, det blir ju bara 2 gånger om året. Och då blir de intensivt så med andra ord så blir de fullt upp i helgen. KUL!

Vi har förresten anmält oss till Babysim 2 =) Melinda tycker ju att de är så kul och bada och hon e ju så duktig så de blir 8 ggr till.


Mår som jag förtjänar.

Jag mår som jag förtjänar idag, haha.
Hade så JÄVLA kul med mammorna igår hemma hos kija. Alltså vi skratta så vi grät och nästan låg på golvet! Har en helt underbar mamma-grupp!
Alla tog med sig vin så de dracks en del vin, haha. Lagom tills vi skulle gå hem så regnade de som mest, hade tygskor och inget paraply. Som tur e så fick vi låta ett paraply och jag och katarina gick mycket tätt ihop hela vägen hem. Skönt att vi bor så nära varann allihop. MEN jag var ju helt dyngsur om fötterna...va väl hemma vid ett typ.
Melinda vaknade såklart lite tidigare än vanligt..redan halv åtta. SUCK men mamma klev upp och intala sig själv att hon var riktigt pigg och inte alls lite bakis. Haha.
Vi har med andra ord inte gjort så mycket idag. ;)

Hallå alla glada!

Upp vid halv nio, frukost och sen iväg till öppna förskolan. Superkul! Lek, sjung och fika. Såklart man blir trött, la henne i sängen nästan direkt vi kom hem och hon somnade på en sekund.
Jag ska väl få i mig lite lunch jag också och sen blir de lite slappt hemma. Ska väl förbereda middagen till ikväll kanske.
Niklas ska va hemma själv med melinda ikväll för jag ska till Kija med alla mammor utan barn, hehe. Vi ska äta middag, dricka vin och äta massor med efterrätt, haha. Ska bli supertrevligt!

Redan fredag imorgon, huuuurra!


HURRA!

Måste bara säga GRATTIS till min underbara kusin som fyller 20 ÅR idag!!! 
LOVE YOU!


Höst, jag gillar de!

Känner mig lite som ett barn igen när jag tittar på disney channel. Just nu e de Hos musse och det är ju så bra! haha..sitter och fnissar. Love it! Snart e de Qvack Pack =D
Lilla hjärtat sover så gott i sin säng.
Hon vaknade 8 imorse, hon satt och lekte med alla nappar hon hade i sängen. Sög på ena en liten stund, bytte sög på den, bytte igen...så höll hon på i 20 minuter. haha!

Igår va vi bara ute i de underbara vädret, jag har börjat gilla hösten nu. Så mysigt att få ta på sig koftan och halsduken och promenera i solen. De blir nästan samma idag, ska till öppna förskola på eftermiddagen med Eva och Anja. Trevlligt! Melinda tycker de är så kul att leka med alla barn där, klättra över kuddarna och krypa i tunnlarna. Sen blir de såklart promenad efter =)

Snart kommer kusinerna hit, hurra! Vi måste ju bara dra ut och dansa, en tjejkväll med drinkar och sånt kul. Haka? Klart du ska!


Melinda älskar verkligen att duscha, hon blir så arg när man tar ifrån henne duschen ;)


hemma

Melinda ligger helt utslagen i sängen =) hon behöver verkligen sova. Pluttan vaknade 22 igår och somnade inte om förren 01:30. Mamma är inte superpigg idag heller men de funkar..
Klockan ringde 07:45 imorse för vi hade bestämt med Camilla och adrian att vi skulle spendera dagen på älvsjömässan. Underbarabarn och hem & Villa mässan är nu i helgen. 
Barnmässan va inte lika bra som förra året men det är ju alltid kul att titta på saker. Köpte inte alls mycket men vi fick med oss en hel del blöjjor hem, hehe ;) 
Är som sagt seg idag så de blir nog en hemmakväll med familjen. Blev jäkligt sugen på tacos, får åka och handla när niklas kommer hem...
Kanske hyra en film, det var länge sen! Bekvämt att göra de genom tv:n. Shit..vi bllir bara latare och latare i sverige ;)


RSS 2.0